Guillermo del Toro se na Death Stranding podílí, ale jenom jako herec
Death Stranding Novinka Guillermo del Toro se na Death Stranding podílí, ale jenom jako herec

Guillermo del Toro se na Death Stranding podílí, ale jenom jako herec

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Od del Tora tak v připravované hře Death Stranding nic kreativního nečekejte, zahraje si jen jednu z postav.

Reklama

Necelé dva měsíce zpátky jsme se dočkali druhého teaser traileru pro Death Stranding, který kromě vyvolání tisíce otázek a prozrazení přítomnosti Madse Mikkelsena ukázal, že se kolem projektu pohybuje i režisér Guillermo del Toro, který měl v teaser traileru roli.

Někteří si mysleli, že jde o pěkné cameo a oznámení, že se oblíbený režisér bude na hře kreativně podílet. Určitě víte, že by to nebylo poprvé a v poslední době se del Toro podílel s Hideo Kojimou na zrušeném Silent Hills. Brzo na to od něj přišlo prohlášení, že s prací na videohrách končí, takže když se pak objevil v teaseru pro Death Stranding, bylo to přinejmenším dost nečekané.

Jak se nakonec ukázalo, na Death Stranding sice pracovat bude, ale jen jako herec. Vývoj hry samotné jde kompletně mimo něj.

„Jsem pouze postavou ve hře. Kojima se mnou probíral pár nápadů, abych pochopil mojí postavu, ale to je všechno,” prozradil del Toro IGN.

„Tohle je čistě jeho hra a myslím, že to bude skvělá hra. Ale je to jeho a jsou tam jen jeho nápady, já jsem jen jím ovládaná loutka. Můj podíl na hře je takový, že jsem jen roztleskávačka pro jeho nápady a nechávám se hodiny skenovat. To je asi tak všechno.”

Na závěr se ještě můžete kouknout na oficiální alternativní verzi druhého teaseru, která nabízí odlišnou hudbu, která opět pochází od skupiny Low Roar, stejně jako v případě prvního teaseru s Normanem Reedusem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama