Pro návrat Amplitude nesehnali tvůrci Guitar Hero vydavatele, jedinou šancí je Kickstarter
Amplitude Novinka Pro návrat Amplitude nesehnali tvůrci Guitar Hero vydavatele, jedinou šancí je Kickstarter

Pro návrat Amplitude nesehnali tvůrci Guitar Hero vydavatele, jedinou šancí je Kickstarter

Michal Burian

Michal Burian

8

Za sebou mají série Guitar Hero, Rock Band a Dance Central a i přesto nesehnali vydavatele.

Reklama

Je to hodně zvláštní, americké studio Harmonix stojí za tituly jako Guitar Hero, Rock Band a Dance Central. První jmenovaná série prodalo dohromady po celém světě přes 58 milionů kusů, Rock Band má na kontě nějakých 26 milionů a Dance Central necelých 6 milionů kopií. I přes taková čísla se tvůrčímu celku nepodařilo sehnat vydavatele pro znovuoživení rytmické akce Amplitude.

Hra Amplitude vyšla v roce 2003 pro PlayStation 2 a hráč v ní převzal kontrolu nad lodí, která se v prostoru pohybovala. Vy jste se museli vyhýbat překážkám a sbírat drahokamy. Pokud vám to zní povědomě, tak podobný formát byl využit v úspěšném Guitar Hero.

Pokud chcete návrat Amplitude, plánován je pro PlayStation 3 a PlayStation 4, tak se během 18 dnů musí na Kickstarteru vybral minimálně 775 tisíc amerických dolarů. Zatím přispělo přes 2 400 lidí částkou přes 73 tisíc dolarů.

Dá se předpokládat, že Harmonix peníze úspěšně vyberou. Hra poběží na enginu umožňující 60 snímků za sekundu a hráče by měla zlákat zpráva, že úrovně budou obtížné podobně jako v Dark Souls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama