Hideo Kojima připravuje hru Death Stranding
Death Stranding Novinka Hideo Kojima připravuje hru Death Stranding

Hideo Kojima připravuje hru Death Stranding

Jan Kalný

Jan Kalný

24

V hlavní roli Norman Reedus a Kojimovy tajemné nápady. Ale co to vlastně je? Netušíme. <strong>Doplněno o informace z úst Hidea Kojimy.</strong>

Reklama

Kojima byl vždycky záhadný. Dokazuje to kdejaký jeho projekt a jeho poslední hra, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, byla obehnána tajemstvími jakbysmet. Jeho připravovaná a později zrušená hra Silent Hills? O té jsme také nic nevěděli.

Ačkoli se Hideo Kojima několikrát v posledních týdnech dušoval, že jsou při vývoji jeho nové hry na úplně začátku, ale vývoj pokračuje dobře, nikdo by nečekal tohle. Hideo Kojima si tak prostě přišel na pódium, prohlásil „I'm back”, zazněly ohromné ovace a uviděli jsme, podle jeho slov, real-time ukázku jeho nového projektu - Death Stranding.

V ní se objevil nahý Norman Reedus, lítající cosi, mrtvé ryby, novorozeně... No, prostě „A Hideo Kojima Game” tělem i duší. Každopádně by měla být hra velmi akční a Del Toro se na ní nepodílí. Z úst Hidea Kojimy jsme se také dozvěděli další zásadní informace. Jako například, že jméno postavy i to, kde se hra odehrává, je tajemství. Děkujeme, Kojimo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama