Hitman se v polovině července dočká dvou speciálních misí v noci
Novinka Hitman se v polovině července dočká dvou speciálních misí v noci

Hitman se v polovině července dočká dvou speciálních misí v noci

Jan Kalný

Jan Kalný

1

Ty nás zavedou do noční Sapienzy a Marrakéše.

Reklama

Už máme za sebou první tři epizody Hitmana. Tu z Paříže, Sapienzy a Marrakéše. V následujících měsících se máme dočkat dalších tří epizod. Ty by se měly odehrávat v Thajsku, USA a Japonsku. Jak se zdá, vyvojáři z IO-Interactive si pro nás ale připravili menší překvapení.

V polovině příštího měsíce, respektive 19. července, vyjdou dvě speciální mise, které by měly zkrátit čekání na další epizodu, která by měla vyjít na konci července.

Obě mise nás zavedou do známých lokací - Sapienzy a Marrakéše. Tady ale přichází ten zlom - obě mise se budou odehrávat v noci a nabídnou kompletně nové postavy a všechno se změní. Samotná podoba levelů zůstane stejná, ale v Sapienze a misi The Icon nás tentokrát nečeká italská idylka a dva vědci, ale filmový štáb, který natáčí scénu pro film. Ideální čas, kdy zasáhnout a jednoho člena týmu zabít během velmi dramatické scény. Určitě nejsem sám, kdo si hned vzpomněl na ikonickou misi z Blood Money - Curtains Down.

Naopak v Marrakéši a misi A House Built On Sand budeme mít za cíl maníka, který se snaží prodat obchodní tajemství budovatelské společnosti rivalům. IO-Interactive se bohužel nepodělili o to, jestli budou mise placené, nebo budou zdarma pro majitele původních epizod. Obě možnosti jsou dost reálné. Pokud ale vlastníte Full Experience, měli byste samozřejmě být z obliga.

Nové mise také samozřejmě nabídnou nové výzvy, příležitosti a kontrakty pro módy Escalation a Elusive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama