Homefront s podporou nejen Steamu
Homefront Novinka Homefront s podporou nejen Steamu

Homefront s podporou nejen Steamu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

2

I když je vydání Homefrontu na spadnutí, hráči nepřestávají zodpovědné tvůrčí studio bombardovat otázkami, z nichž se pár dočkalo odpovědí.

Reklama

Vězte tedy, že PC verze hry bude fungovat s podporou Steamworks a stereoskopického 3D, které zajistí vybavení od Nvidie.

Aby toho nebylo málo, vývojáři se zpětně zaměřili na ovládání vozidel, která bude možné řídit jak z pohledu první, tak i třetí osoby, přičemž v případě vrtulníků se do titulu procpalo i několik prvků z leteckých simulátorů.

Co se demoverze týče, tvůrci se nakonec rozhodli, že žádná nebude, a to z čistě praktických důvodů. Pro její tvorbu by totiž studio muselo vyčlenit nemalý tým lidí, který by následně chyběl u fáze finálních úprav.

Již dříve proniklo na veřejnost, že bude Homefront využívat dedikovaných serverů. Nově však vývojáři potvrdili, že je v jejich zájmu vyjít vstříc nejen hardcore pařanům, kteří si tak budou moci zakládat vlastní hry. Studio se nicméně stále ještě seznamuje s infrastruktuou serverů a tato možnost se tak ve hře podle všeho objeví až pár týdnů po vydání prostřednictvím patche.

Programátoři odpovídali i na celou řadu dalších otázek, které všechny najdete na oficiálních stránkách. My snad jen ještě v rychlosti dodáme, že Homefront nabídne rovněž Mod Tools (avšak až chvíli po vydání), Admin Tools, lehce zničitelné prostředí, Spector mód a pokud bude poptávka i Eyefinity.

Jestli vás zajímá, proč se Kaos Studios rozhodli pro výraznější podporu Xboxu 360 (extra mapa; přednostně vydávaná DLC atd.), údajně to bylo jednoduše proto, že na trh přichází s novou značkou a podpora Microsoftu jim může otevřít nejedny dveře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama