Homefront se bude odehrávat po celém světě
Homefront Novinka Homefront se bude odehrávat po celém světě

Homefront se bude odehrávat po celém světě

Michal Burian

Michal Burian

19

Jeremy Greiner z Kaos Studios prozradil několik zajímavých detailů o sérii Homefront, která se 11. března 2011 dočká prvního dílu.

Reklama

"Nejde pouze o Ameriku. Je pro nás důležité, aby se lidé po celém světě mohli ztotožnit s tématem okupace," řekl Jeremy Greiner, komunitní šéf Kaos Studios (tento tým má na starost konzolové verze).

"Teď vážně, opravdu bychom mohli udělat Homefront v Londýně. Dokonce jsme na svém Twitteru vtipkovali, že se některý díl bude odehrávat v Reykjavíku. Homefront můžeme udělat kdekoliv po světě," dodal Greiner.

Komunitní šéf reagoval na tvrzení Dannyho Bilsona, šéfa THQ, který se již na konci června minulého roku nechal slyšet, že díky Homefront vytvořili zajímavou válku ve světě roku 2027, která se nebude odehrávat pouze v USA, ale po celém světě, včetně Londýna.

První díl Homefront se odehrává v době, kdy nad Spojenými státy vybuchla raketa EMP. Ta má za následek ochromení všech hlavních systému USA. Za útokem stojí Severní Korea, která se již dříve spojila se svým jižním sousedem. Pro stoupence Kim Jong Una (syn Kim Jong Ila) to bylo ale stále málo a zachtělo se jim ovládnout doposud nejsilnější velmoc světa. Hráč se chopí role Richarda Jacobse, obyčejného civilisty, jenž se velmi snadno zaplete do války mezi korejskými okupanty a skupinou odporu. A půjde o jediné: Dostat nepřátelské síly ze země.

Dále bylo potvrzeno, že pokračování zavede hráče na druhou stranu Mississippi - "Nikdo neví, co se tam přesně děje, protože Severokorejci ozářili Mississippi radioaktivním jódem a nikdo se tam nemůže bez obleku dostat. Je to velmi zajímavá situace", komentoval druhý díl Bilson.

Homefront vyjde v Evropě 11. března aktuálního kalendářního roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Pro více informací navštivte naše dřívější zpravodajství a preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama