Horor Kholat dorazí na Xbox One
Kholat Novinka Horor Kholat dorazí na Xbox One

Horor Kholat dorazí na Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

7

Příběhová hororovka sleduje skupinu ruských studentů, která se vydala na výpravu do severní části pohoří Ural

Reklama

Příběhovou hororovou hru Kholat od nezávislého studia IMGN.PRO, která se inspirovala skutečnou událostí kolem zániku Djatlovovy výpravy, si budou moci zahrát i majitelé konzolí Xbox One. Tvůrci po PC a PS4 verzí připravují také tu pro Xbox One, vyjde 9. června letošního roku.

V hororu Kholat hráči sledují skupinu ruských studentů, která se vydala na výpravu do severní části pohoří Ural. Tým ale svého cíle nedosáhne – celá skupina zahyne za záhadných okolností. Na místo vyráží záchranná výprava. Nacházejí jen stan, který je rozerván zevnitř. Těla studentů, která ani nejsou zcela oblečena, najdou v okruhu několika stovek metrů. Všechno poukazuje na jakousi událost, která způsobila náhlou paniku a vedla k tragickému chaotickému úniku. Hráč je vržen do oblasti, kde k neštěstí došlo, několik let poté a má šanci odhalit skutečnou příčinu této tragické události.

Kholat původně vyšel v roce 2015 na PC a loni na PS4. Hru pohání technologie Unreal Engine 4. Více o Kholat v naší recenzi z roku 2015, kde hra získala 6/10 za perfektní atmosféru, útržky zpráv, dabing, hudební doprovod a vcelku pěknou krajinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama