HRY ROKU 2011 - plán vysílání
Novinka HRY ROKU 2011 - plán vysílání

HRY ROKU 2011 - plán vysílání

Redakce

Redakce

41

Redakce INDIANa a ZING.CZ připravila anketu o HRU ROKU 2011. Neprošvihněte jí a podívejte se na plán vysílání!

Reklama

Rok se s rokem sešel a je čas vyhodnotit, jak bylo předchozích 12 měsíců úspěšných po herní stránce. Určitě jste si za těch 365 dní stihli udělat svého herního favorita, ať už hrajete na PC, konzoli nebo na handheldech. A abyste mohli dát vědět váš názor ostatním hráčům z Česka nebo ze Slovenska, připravili jsme si pro vás opět po roce ANKETU HRY ROKU 2011.

Tuto středu 21.12.2011 vysíláme ŽIVĚ od 19:00 speciální vydání INDIANA. V tomto díle se bude hlasovat v před-nominační kole. Pro každou kategorii bude k dispozici na 15 her, ze kterých pomocí hlasování vy diváci a čtenáři vyberete 5 nejlepších.

5 nejlepších z každé kategorie se dozvíte už 11. ledna (januára) 2012, kdy započne souboj o nejlepší hru roku ve své kategorii. Finální vyhlašování výsledků bude již 1. února (februára), kdy se můžete těšit na večer plný zábavy a překvapení.

Máte jedinečnou možnost zúčastnit se a zapojit se do nejotevřenější české a slovenské ankety o HRY ROKU 2011. Porovnejte vaše favority s ostatními diváky, čtenáři a kamarády. Ukažte, která hra z letošního výběru je pro vás jasným vítězem. A nezapomeňte do ankety zapojit i vaše známé, jedině tak se dozvíme, která hra roku 2011 byla tou nejlepší!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama