Intel Grunex Adventure - prestižní turnaj v Call of Duty 4!
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Intel Grunex Adventure - prestižní turnaj v Call of Duty 4!

Intel Grunex Adventure - prestižní turnaj v Call of Duty 4!

Michal Burian

Michal Burian

9

Hráči a fanoušci akční hry Call of Duty 4 zpozorněte! Herní portál Grunex.com si pro Vás připravil velkolepý offline turnaj.

Reklama

Tato akce bude nadstandartní hned v několika ohledech. Offline turnaje s názvem Intel Grunex Adventure se může zúčastnit 24 týmů a uskuteční se ve dnech 11. a 12. června v bratislavské počítačové herně Storm.

Druhou červnovou sobotu se do hlavního města Slovenské republiky sjednou špičkové týmy nejen z Česka a Slovenska, ale také z Maďarska či Polska. Prestižní turnaj Intel Grunex Adventure očekává početnou zahraniční účast a nadupanou konkurenci. Účast potvrdil také jeden z nejlepších evropských týmů - Power Gaming. Turnaj se uskuteční v bratislavské počítačové herně Storm. Díky jejímu vybavení a kapacitě mohli organizátoři naplánovat turnaj pro 24 týmů. Nově zrekonstruovaná herna na začátku roku obnovila své vybavení a pro hráče jsou připraveny počítače se špičkovými procesory Intel Core i5 a nadupanými grafickými karty MSI N460 GTX.

Turnaj Intel Grunex Adventure bude rozdělen na čtyři základní skupiny po šesti týmech, takže všichni účastníci odehrají minimálně 5 zápasů, což je oproti podobným turnajům velkým nadstandart. Z každé základní skupiny postoupí první dva týmy, které se v neděli utkají ve finálovém Play-Off. O hráče se bude jako vždy starat zkušený 5-ti členný tým administrátorů herního portálu Grunex. Na turnaji samozřejmě nebude chybět štáb internetové televize GrunexTV nebo streamované live zápasy! Hráčům budou také zdarma servírované energetické drinky Big Shock!

Celkem se bude hrát o ceny v hodnotě 75 000Kč, což je v přepočtu cca 3 000€! Pro zajímavost, vítěz si odnese 10 000Kč, pět špičkových procesorů Intel Core i5-2400, pět originálních dresů světového herního klanu Fnatic.MSI a pět triček Intel Core. Více informací o turnaji naleznete v oficiálním článku na stránkách Grunex.com.

Na turnaji jsou stále volná místa, takže pokud máte rádi počítačové hraní a hru Call of Duty 4, neváhejte a přihlašte svůj tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama