Jagged Alliance 3 obdrželo českou lokalizaci
Jagged Alliance Novinka Jagged Alliance 3 obdrželo českou lokalizaci

Jagged Alliance 3 obdrželo českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Hra se dočkala fanouškovského překladu.

Reklama

V červenci letošního roku vydali vývojáři ze studia Haemimont Games třetí díl strategické série Jagged Alliance. Hra se dočkala převážně pozitivních ohlasů, což dokazuje i naše recenze, ve které si hra odnesla známku 8/10. Prostřednictvím stránky Prekladyher.eu jsme se nově dozvěděli o vydání fanouškovské češtiny, kterou si na zmíněném webu můžete bezplatně stáhnout.

Za překladem stojí autoři s přezdívkami Andrewek a Luc2as, kteří k vydání lokalizace přidali následující vyjádření: „Zdravím vás, tímto vám s Lucasem přinášíme kompletní češtinu do této skvělé hry. Takže pokud jste měli na víkend jiné plány, je právě nejvyšší čas je zrušit. Doufám, že si hru stejně jako my užijete a bude vás bavit, protože si pro nás vývojáři připravili další novinky a zanedlouho by měla přijít další aktualizace s novými prvky.

Nebudu vás dále zdržovat, zatáhněte závěsy, ztište si telefony a partnery a pusťte se do příběhu Jagged Alliance 3 v CZ. A tímto bych chtěl také poděkovat všem těm, kteří byli tak hodní a laskaví, že nám vyjádřili podporu a poslali nám jako poděkování nějakou tu kačku na kávičky, které některé dny překladu byly určitě potřeba. Moc vám všem děkujeme, vážíme si toho, a můžete se těšit, jakým překladem vás překvapíme příště.“

Jagged Alliance 3 je aktuálně k dostání pouze na PC (Steam). Již 16. listopadu se ale hra podívá také na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama