Novinka Jak funguje upgradování v Resident Evil Village

Jak funguje upgradování v Resident Evil Village

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

První várka informací magazínu Game Informer.

Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že magazín Game Informer v následujících týdnech přinese exkluzivní obsah věnovaný hře Resident Evil Village. První video dorazilo včera večer a odhaluje upgradování. To se týká nejen zbraní, ale také statistik hlavní postavy, Ethana Winterse.

Vše funguje tak, jak jsem to již popsal ve včerejším článku prostřednictvím informací, které na Twitteru sdílel Dusk Golem, ale nyní si vše můžeme doplnit o gameplay záběry. Ve hře skutečně budeme lovit zvěř, ze které získáme například maso či vejce. Z nich nám potom obchodník (Duke) může vyrobit jakýsi lektvar, který nám zlepší základní statistiky. Ale dávejte si pozor, některá zvířata se rozhodně nenechají jen tak zabít a budou se bránit.

Stejně jako například ve čtvrtém Resident Evilu, i zde najdeme vylepšování zbraní. K tomu budeme potřebovat peníze, které získáme z padlých nepřátel anebo z různých pokladů. Vylepšit si u zbraní můžeme sílu, rychlost střelby, rychlost přebíjení a kapacitu zásobníku. Za peníze si ale můžeme koupit také různé předměty či recepty na jejich výrobu.

Resident Evil Village vychází 7. května na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Nezapomeňte, že dnes o půlnoci začíná Resident Evil Showcase, na které se dozvíme spoustu nových informací a možná se i dočkáme vydání druhého dema. Sledovat ji můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama