Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (1.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (1.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (1.týden)

Redakce

Redakce

2

Vítáme vás u prvního týdenního souhrnu aktuálního kalendářního roku, který naznačuje, že se herní scéna začíná pomalinku ale jistě rozjíždět.

Reklama

Prosinec a leden využívají vydavatelské společnosti k odpočinku svých PR oddělení. I tak jsme ale byli svědky několika zajímavých odhalení a přívalu nových informací, obrázků a videí.

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli, že barevné RPG dobrodružství Bastion prodalo přes 500 000 kopií, avšak vývojáři pokračování nechystají, místo toho se vrhnou na nějaký nový projekt. Následoval jeden nový obrázek z Max Payne 3, na Thief 4 dělají tvůrci Deus Ex a screenshoty a artwork ze South Park: The Game.

Warhorse Studios (Dan Vávra) pracuje na husitském RPG pro rok 2015.

Odhaleny byly rovněž nejvíce pirátěné hry roku 2011 na torrentech. Hry pro PlayStation Vita s Online Passem, Forza 4 oznámila lednové DLC a Splinter Cell se prý vrátí s novou generací konzolí. Anonymous útok na PSN neplánuje, podle všeho se dělá na Star Wars: Battlefront 3 a DiRT 3 odhalil kompletní edici. Mobilní verze GTA 3 se dá modovat, hudba ze Skyrim v podání houslí, Monopoly se stěhuje do univerza Mass Effectu a famózní fanouškovský Star Wars filmeček.

V úterý jsme se dozvěděli, že skladatel pracuje na soundtracku pro neoznámenou akční rubačku God of War IV. BioWare uvažuje nad Mac verzí The Old Republic, film 007 Skyfall doprovodí hra a Super Meat Boy prodal více než milion kopií. Crystal Dynamics odhalí novou IP již letos a BioWare vysvětluje bany v The Old Republic.

Kostičkovaný Skyrim ukazuje akční souboj a mapa GTA 5 bude obří.

Ve středu jste si mohli přečíst, že Angry Birds bylo na Štědrý den staženo 6,5 milionkrát. Dále Soul Calibur 5 nabídne plastiku prsou, další Xbox možná s nahráváním vysílání, trojice obrázků z Max Payne 3 a Silent Hill: Downpour konečně s datem vydání.

Představeny pre-order bonusy Mass Effect 3 a poodhalen simulátor Microsoft Flight.

Ve čtvrtek vydavatelství City Interactive odložilo Sniper: Ghost Warrior 2. Dark Horse chystají nový Mass Effect komiks, Diablo 3 má v Koreji problémy s ratingem a Respawn nabídlo první fotku z vývoje nové FPS. Tancování v SWTOR odstraní patch, Mass Effect 3 nenechá kámen na kameni a tvůrci Assassin’s Creed kutí nové MMO.

Microsoft se více otevírá indie scéně, Capcom se přidává k hnutí SOPA, Max Payne 3 slibuje inovativní multiplayer, EA zřejmě pracuje na nové hře ve stylu Sims a studio EA Bright Light končí.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes oficiálně a chystá se strategie XCOM: Enemy Unknown.

V pátek byla online střílečka Gotham City Impostors o měsíc odložena. Příští týden vyjde horor Amy na PSN a XBLA, Gravity Gun z Half-Life 2 prodán za 21 000 dolarů a artworky čepelí z Prototype 2.

Hitman prozatím bez kooperace, Epic Games hnutí SOPA nepodpoří a iPad 3 bude v březnu, iPad 4 už v říjnu. Prvních 30 minut z Ninja Gaiden 3 a přidejte se k protestu fanoušků Half-Life.

Nový Xbox a PlayStation 4 na E3 2012? a nové tapety na plochu.

O víkendu jste si mohli mj. přečíst; Oznámena akční plošinovka Scarygirl, nejhranější Xbox 360 hry v roce 2011, Gran Turismo 5 XL Edition oficiálně, CS: Global Offensive obsahuje narážky na další Half-Life, 15 minut ze Silent Hill: Downpour, Blizzard zlevnil datadisky World of Warcraft a Tomb Raider až v roce 2013?

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze: GoldenEye 007: Reloaded – zpět do akce

Recenze: Race of Champions - oficiální závody

Speciál: Gotham City Impostors – dojmy z bety

Speciál: Přehled her roku 2012 – 4. část, underground

Speciál: Borderlands 2 s propracovaným příběhem

Blogové články

Činila se také naše věrná komunita fanoušků, kteří nám nabídli k pokoukání skvělé články.

Videorecenze Battlefield 3

Recenze: IL-2 Sturmovik 1946 - Okřídlená legenda

Recenze Crysis 2

Recenze: Q.U.B.E

Speciál: Pět nejlepších herních soundtracku roku 2011

Videa

Jako vždy nabízíme i přehled těch nejlepších trailerů za uplynulých sedm dnů. Ten zbytek můžete pak nalézt v sekci Videí.

Závěr

První týden nového kalendářního roku je úspěšně za námi. Herní scéna se pomalinku ale jistě rozjíždí. Na obrátkách nabere v únoru, kdy začnou vycházet zajímavé tituly a vyvrcholí v březnu, to nás čeká Mass Effect 3 nebo Max Payne 3. Do té doby si užívejte klidu a nezapomeňte, že i v této klidnější době vám přinášíme spoustu novinek, informací, obrázků a videí o chystaných hrách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama