Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (12.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (12.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (12.týden)

Redakce

Redakce

7

Přehoupli jsme se do druhé poloviny března a končí nám další úspěšný týden, který byl plý žhavých novinek. Nechyběly ale ani články, zajímavé speciály a hora trailerů. Pojďme na to.

Reklama

Novinky

Hned zkraje jsme se dozvěděli, že Portal 2 vyhrál cenu BAFTA za nejlepší hru roku. zjistili jsme podrobnosti o módech pro Kinect Star Wars a podívali se na DLC pro Left 4 Dead 2, které je téměř dokončeno. EA vyplo další servery, datadisk Mists of Pandoria odhalil novinky a sci-fi akce Binary Domain byla přislíbena i pro PC.

Microsoft chce herní průmysl posunout na novou AAAA úroveň.

Beamdog plánuje někdy dosáhnout na Baldur’s Gate 3, Saints Row: The Third pro změnu láká na nový obsah. Teroristé využili Call of Duty pro plánování útoku a je dost možné, že se dočkáme znovuzrození legendární značky Soul Reaver. Nový iPad hlásí rekordní prodeje a Valve chce na E3 prosadit více PC platformu.

Assassin’s Creed III prý má z hlediska dějepisu velký potenciál a více se odhalila také PSV verze akce Resistance. Mohli jste stahovat češtinu pro PC verzi Alana Wakea a studio Slant Six Games odhalilo nový titul s názvem Strata Scavenger. From Software možná láká na PC verzi RPG Dark Souls a Assassin’s Creed III se pochlubí novým bojovým systémem.

Odhalí se brzy nový Uncharted?

Zjistili jsme datum vydání závodů Wrecked a Bethesda si zaregistrovala novou ochrannou známku. Epic Mickey 2 se dočkal oficiálního odhalení a BioWare slíbil, že Mass Effect rozhodně neskončil. Podívali jsme se, jak budou vypadat multiplayerové postavy z Maxe Payna 3 podle fanoušků a Ubisoft poznamenal, že se možná čtvrtý Assassin’s Creed odehraje ještě před trojkou.

Total War: Shogun 2 uvolnil důležitý patch a Assassin’s Creed III opět trousí nové detaily. Vyšlo demo hříčky Angry Birds Space a v PC verzi Maxe Payna 3 bychom se měli dočkat DirectX 11. Pokochali jsme se kvalitními obrázky z Assassin’s Creed III a GTA V poodhalilo další detaily, spolu s oficiálními od Rockstaru. Wasteland 2 se na konzolích neobjeví a Ubisoft hledá posily pro novou IP. Nezapomeňte ani na únik speciální edice třetího Assassin’s Creed, zrušení akce Prey 2 a připravovaný patch pro Battlefield 3.

Čerstvé detaily z vojenské akce Medal of Honor: Warfighter.

Články – Recenze, preview a speciály

Recenze Jagged Alliance: Back in Action – originál se obrací v hrobě

Recenze Take On Helicopters: Hinds – bez armády to nejde

Recenze Resident Evil: Operation Raccoon City – odbočka z útesu

Speciál: Válečné videohry vs. civilní oběti? Ptáme se českých vývojářů

Preview Halo 4 – odysea Mastera Chiefa pokračuje

Speciál: Fenomén Kickstarter po měsíci. Budeme za hry platit drobnými?

Blogové články

Činili se dnes také naši věrní uživatelé, kteří nám nabídli pohled na některé zajímavé články.

Speciál: Chystané tituly na 3DS

Recenze Mass Effect 3

Speciál: Moje herní historie - stroje

Videa

Přinášíme vám ty nejlepší trailery a videa za uplynulých sedm dnů. Kompletní seznam pak naleznete v sekci videí.

Závěr

Máme za sebou další herní týden a čeká nás už jen poslední březnový týden. Ten by měl být stejně zajímavý a rozhodně se můžete těšit na další novinky z herního světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama