Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (13.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (13.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (13.týden)

Redakce

Redakce

8

Sluníčko svítí, ptáčci štěbetají a my se tu scházíme u našeho dalšího pravidelného souhrnu. Pojďme se tedy podívat, co 13. týden tohoto roku přinesl za zajímavosti.

Reklama

V tomto týdnu jste si mohli přečíst mj. o Forze 4, Shiftu 2: Unleashed, Deus Ex: Human Revolution, GTA 5, Mass Effectu 3, Crysis 2, sérii Call of Duty apod.

Novinky

Pondělí přineslo informace o bojovnících v novém Mortal Kombat, Forza 4 vám s řízením nepomůže, po Gothicu odloženo také Spellforce 2, EA stoplo vývoj Need for Speed: Shift 3 a Resident Evil: Racoon City máme očekávat v zimě.

V úterý jsme se mj. dozvěděli, že Deus Ex: Human Revolution bude bez ilegálních vylepšení, Saints Row: The Third v debutové galerii, Take-Two začalo obsazovat páté GTA, multiplayer v Silent Hillu by musel být unikátní, Molyneux by rád dělal na novém Syndicate, jak by měl vypadat HUD v Mass Effectu 3?, Treyarch hledá posily pro nové Call of Duty a L.A. Noire se dostalo filmového uznání.

Středeční ráno potěšilo majitele konzole PlayStation 3, Resistance 3 totiž nabídne podporu pohybového Move i technologie 3D. Dále jste si mohli přečíst, že singleplayer v Battlefield 3 zabere přibližně 12 hodin, EA hledá web ninju pro neoznámené MMO, Mortal Kombat možná s online propustkou a tvůrci Just Cause odhalili Renegade Ops.

Capcom definitivně zrušil vývoj Mega Man Universe, Resident Evil: Raccoon City se bude hrát jako third-person akce, hardwarové nároky PC verze Fable 3, DirectX 11 se prý Crysis 2 jen tak nedočká, vývojáři stojící za Armou odhalili letecký simulátor, představen Spider-Man: Edge of Time, odhaleny tři DLC balíčky k NFS Shift 2: Unleashed, Crytek vyhlásil válku cheaterům v Crysis 2 a PS3 v Evropě válcuje Xbox 360.

Pátek byl poznamenám aprílovými žertíky – aplikace Horadric Cube od Blizzardu, konzolová verze StarCraft II s podporou Kinectu, taneční pokračování série Halo, dvě videa z Duke Nukem Forever, zombie v leteckém simulátoru Take On Helicopters, Bard: Ochránci Králove od CD Projektu a jazyk Wookiů v SW: The Old Republic.

Soutěž s Microsoftem o Raskulls a zlatý účet na Xbox Live

Kromě těchto srandiček jste se mohli dozvědět o zombie střílečce Dead Horde, Sony potvrdilo zrušení MMO The Agency, prvotní informace o remake letecké akce Choplifter, Elder Scrolls V: Skyrim bez multiplayeru a záběry z multiplayeru Resistance 3.

Víkend byl ve znamení možného prozrazení data vydání Battlefield 3, uniklo in-game video k Forze 4, Crysis 2 podle odhadů prodal 700 tisíc kopií, Crysis 2 se hrálo na budovách v Londýně a Paříži, chystá se oživení real-time strategie Z, nové závody Burnout ve vývoji, nové utajené záběry z Diabla 3, střípky o multiplayeru v Uncharted 3 a Gran Turismo 5 vs. NFS Shift 2: Unleashed.

Bleskovky

Nejzajímavější bleskovky tohoto týdne:

- Podívejte se na obrázky s Kratosem z PS3 verze Mortal Kombat.

- Střílečka Dino D-Day od 8. dubna na Steamu za 17,99€.

- Příznivci Zaklínače 2 se již brzy mohou těšit na nové screenshoty.

- Capcom vyexpedoval již 2 miliony kusů bojovky Marvel vs. Capcom 3.

- Galerie titulu Max Payne 3 obohacena o dva nové obrázky.

- Britský časopis PSM3 nabídne příští měsíc tunu infa o Mass Effectu 3.

- Nástupce konzole Wii bude prý bez prostorového 3D.

- Vyšel menší patch pro StarCraft 2, opravuje problémy s patchem 1.3.

- Na PS Store se konečně objevila sekce pro stahování demoverzí.

Články

13. týden aktuálního kalendářního roku byl ve znamení především nejnovějšího Need for Speed s podtitulem Shift 2: Unleashed od Slightly Mad Studios a EA.

Recenze: Need for Speed Shift 2: Unleashed

Speciál: NFS Shift 2: Unleashed – grafické rozdíly na PC, PS3 a X360

Speciál: NFS Shift 2: Unleashed – grafické rozdíly maximálního a minimálního nastavení

Recenze Výlet do multiplayeru v Crysis 2

Speciál: Dragon Age II z pohledu fanoušků

Recenze PC verze Assassin's Creed: Brotherhood

Blogy

Zajímavé blogové články tohoto týdne:

Speciál: Bulletstorm - Zabil jsem své nejlepší kamarády a co vůbec. Zabil jsem celý svět

Speciál: Kam se ubírají RPG hry?

Speciál: I, Videogame

Přehled všech aktualizací obsahu - přehledně a s možností filtrace

Videa

Zing nespal ani ve sféře videí, a že jich bylo. Kompletní seznam naleznete v naší sekci Videí, ty nejlepší pak níže.

Závěr

Další skvělý, informacemi nabitý týden máme za sebou. My se náramně bavili a doufáme, že jste nám byli v patách. A na co se můžete těšit v týdnu nadcházejícím? Chybět nebude např. recenze The Sims: Medieval, recenze Battle: Los Angeles, speciál o Forze 4 a mnoho dalšího. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama