Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (2.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (2.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (2.týden)

Redakce

Redakce

3

Herní svět se po svátcích již kompletně vzbudil a minulý týden nabídl hned několik zajímavostí, včetně novinek, galerií, trailerů a videí. Pojďte se společně s námi na druhý týden v aktuálním kalendářním roce podívat.

Reklama

Novinky

Pondělí začalo novinkou z nadcházejícího připravovaného online RPG The Secret World, které bude distribuovat společnost Electronic Arts. Sony se svěřili, že nechtějí pokračování elektrizující akce inFamous podcenit, do marketingové kampaně chtějí investovat hned desítky miliony dolarů. Dozvěděli jsme se také o firmě JoWood, jež se znovu dostala do velkých finančních problémů.

Odpoledne se neslo v poklidnějším duchu a nabídlo odhalení speciální edice Two Worlds II, Nejprodávanější hry ve Velké Británii za rok 2010 a tvůrci očekávaného Test Drive Unlimited 2 zveřejnili druhý vývojářský deníček, díky němuž jsme se dozvěděli hned několik zajímavostí.

V úterý byly odhaleny minimální a doporučené hardwarové požadavky vtipné střílečky Bulletstorm. Seznam her, o kterých hodlá EA mluvit na letošním GDC, mj. Battlefield 3, Crysis 2 či Alice: Madness Returns. Společnost Gearbox odmítla spekulace ohledně odložení Aliens: Colonial Marines.

Pokud vás zaujala sniper akce Sniper: Ghost Warrior, tak studio City Interactive potvrdilo pokračování, které poběží na CryEngine 3. V novém Silent Hill od českého týmu Vatra Games bude hvězdou město samotné a Crysis 2 odhalilo další plánovanou betu a novou galerii obrázků.

Ve středu vás mohlo pobavit vtipné video z Bulletstorm. To si totiž utahuje z Halo 3 TV spotu Believe. Následně potěšily nové detaily o S.T.A.L.K.E.R. 2, Concept arty ze zrušeného projektu Hero, Sony hodlá pomstít prolomení PS3, Mírné odložení NASCAR 2011 The Game nebo James Bond se vrací na obrazovky.

Čtvrtek přinesl zprávu, že by se DLC z BioShocku 2 mohli konečně podívat také na počítače, Oznámení datadisku do Elemental: War of Magic, F.E.A.R. 3 oficiálně odložen na květen, nové gameplay záběry a rating pro Killzone 3, Dead Space 2 láká ve hře prý na třetí díl nebo sci-fi střílečka Reich není zrušena.

Odpoledne jste se mohli podívat na první díl Max Payne série, který byl hrán na Kinectu. PSP2 je ekvivalent PS3, dorazí už o Vánocích. Exkluzivně jsme pro vás zjistili, že PC verze AC: Brotherhood nevyjde v únoru, víme dokonce předpokládaný datum vydání. Dále jste si mohli přečíst, že Sledgehammer Games dělá na "dalším" Call of Duty nebo se podívat na nový trailer s gameplay záběry z Need for Speed Shift 2: Unleashed.

Pro některé poslední pracovní den v týdnu, pátek, se nesl ve znamení odhalení kampaně v Total War: Shogun 2, Lékařské servery hacknuty kvůli Black Ops, Potvrzení dema pro Bulletstorm, Killzone 3 je hotové a s evropským datem Homefront s DLC, nejprve pro Xbox 360 či Dead Space 2 a startovní trailer s českými titulky.

Sobota se už nesla v poklidnějším duchu i tak se ale vyplatilo Zing sledovat, protože jsme vám přinesli Pokračování Blacklight bude hratelné zdarma, SOCOM 4 máme prý očekávat v dubnu, Metro 2033 nebylo doladěné, pokračování bude jiné, Nové informace a obrázky z Jurského Parku, Jak je to s PC demoverzí Bulletstorm? a nový vývojářský deníček a potvrzené HW nároky druhého Zaklínače.

V neděli jste se mohli podívat na deníček tvůrců Bulletstorm. Ti odhalili několik zajímavostí o zbraních a dvou módech. Dále nové gameplay záběry z Total War: Shogun 2 a informaci, že THQ mohlo spolupracovat s tvůrci Call of Duty.

Pokud vás minula novinka o slevové akci Xzoneu na hry od Cenegy, tak neváhejte a napravte to.

Bleskovky

Nezapomněli jsme ani na bleskovky. Pojďme si připomenout ty nejzajímavější:

- Dva nové obrázky z Air Conflicts: Secret Wars.

- 18. ledna vyjde The Chimera Pack DLC pro R.U.S.E. Více informací brzy.

- Vyšel 1.2 patch pro StarCraft 2, opravuje spoustu chyb i map editor.

- Společnost THQ dnes v New Yorku představila své nové logo.

- Plánují se další hry ze série Tony Hawk, potvrdil sám skateboardista.

- Brzy bude oznámeno datum vydání L.A. Noire, tweet Rockstaru.

- Další pěkné artworky z Assassin's Creed: Brotherhood.

- Hledají se zaměstnanci pro příští generaci Metal Gear Solid série.

- Motorstorm: Apocalypse vyjde v Evropě 16. března, v USA až 12. dubna.

Články

Co se týče článků, mohli jste si přečíst speciál o exkluzivitách pro PlayStation 3 a Xbox 360, následně zajímavé preview Uncharted 3: Drake’s Deception, recenzi World of WarCraft: Cataclysm a dojmy z bety World of Tanks.

Blogy

Komunita Zingu se činila i v minulém týdnu a ve svém blogu publikovala hned několik zajímavých článků:

Článek Nvidia PhysX, co všechno přináší?

Článek Když se pere východ se západem - PS3 vs. Xbox 360

Recenze Plants vs. Zombies

Recenze Call of Duty: Black Ops

Recenze Vanquish

Článek Kinect sports z mého pohledu

Videa

Zásoba nových trailerů a všelijakých videí nepřestala proudit ani ve druhém týdnu letošního roku. Určitě byste neměli minout Mindjack - Be Careful What You Jack Trailer, Bulletstorm - Last Call Trailer, DC Universe Online - Launch Trailer, Mass Effect 2 - PS3 Launch Trailer, Killzone 3 - gameplay záběry z bety, Need for Speed Shift 2: Unleashed - Release Trailer, Total War: Shogun 2 - Campaign Trailer, King Arthur II - Teaser, Breach - Gone Gold Gameplay Trailer, Mortal Kombat - Mileena a Johnny Cage Trailer.

Závěr

Dostali jsme se až na samotný konec minulého týdne. V tom následujícím se opět můžete těšit na porci zajímavých novinek, videí a mj. také galerií. Chystáme pro vás také několik zajímavých článků, včetně rozhovoru o detektivce L.A. Noire.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama