Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (20.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (20.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (20.týden)

Redakce

Redakce

12

Neděle je od slova nedělat, avšak to neplatí v redakci Zingu, která pro vás každý den připravuje zajímavosti ze světa her. Co se událo ve 20. týdnu aktuálního kalendářního roku?

Reklama

Než se podíváme na samotné zajímavosti pomalu končícího týdne, tak bychom se vám chtěli omluvit, že jste si minulý týden, tedy 15. května, nemohli tradiční souhrn přečíst. Mohou za to dva faktory, které se náhodně potkaly. Jedním z nich byla operace šéfredaktora Michala Buriana, jenž už je zdráv a v plné síle se opět zapojil a vede magazín. A druhým musel zástupce šéfredaktora Michal Maliarov nečekaně odcestovat mimo svůj domov.

Novinky

V pondělí jste se mohli podívat na video, které odhalilo prvních 7 minut z hororové akce Shadows of the Damned, která zatím působí průměrně. Následovaly spekulace ohledně datu vydání Call of Duty: Modern Warfare 3, dočkáme se zřejmě 8. listopadu 2011. První DLC pro Brink bude zdarma, krvavé obrázky z hororového Dead Island, Microsoft: s Kinectem půjdeme hardcore, DiRT 3 a nášup záběrů z hraní, Gears of War 3 odhalil dvě bonusové edice a Ubisoft chystá zfilmování svých hitů.

V úterý ráno odhalila společnost Sony plánované odměny pro uživatele služby PlayStation Network. Vybrat si můžete dvě hry, avšak neočekávejte žádné nové tituly. Spokojit se budete muset se staršími. Dále jsme vám nabídli odhalení nové Batman hry, kterou připravují tvůrci F.E.A.R., na AC: Revelations dělá obří tým, demo Duke Nukem Forever na začátku června, inFamous 2 potvrzen pro Evropu, Zaklínač 2 odhalil první DLC, Creative Assembly kutí další Total War, vyšel balíček map Crysis 2 Retaliation a Dead Island a premiérové záběry ze hry.

Ve středu jste se mohli dozvědět, že Zaklínač 2 pořádně provětrá váš počítač, Modern Warfare 3 a zdevastovaný New York, Zaklínač 2 si rýpnul do Assassin's Creed, Enslaved neřeklo poslední slovo, prvních 20 minut hraní Zaklínače 2, na E3 se objeví čtvrtá Forza, Batman: Arkham City nabídne přes 40 hodin hraní, EA chce vaše nápady do dalšího C&C a Trucks & Trailers prověří vaše řidičské schopnosti.

Čtvrtek dopoledne byl ve znamení Ubisoftu. Ten promluvil o dalších postavách v Assassin's Creed: Revelations. Asura's Wrath s nadupanými bossy, Anarchy Reigns bohužel odloženo, starší PS3 mají problémy s L.A. Noire, objevil se nový udpate pro Xbox 360, L.A. Noire chystá brzký stažitelný případ, Battlefield 3 ukázal jednu z map DLC Karkand, odhalena ARMA 3, jak se změní vzhled sebevraha v Serious Sam 3?, oznámeno pokračování kostičkovaného Harryho Pottera a Sony plánuje obnovit PS Store příští týden.

Poslední pracovní den tohoto týdne nezklamal; Zaklínač 2 příští týden dostane první patch, Alan Wake jen na Xbox Live?, Dragon Age 3 je ve výrobě, Slightly Mad vyvíjejí novou závodní hru, datum vydání Black Ops: Escalation DLC pro PC, uniká video z chystané FIFY 12 a představila se mobilní hříčka Mageo.

Víkend nevíkend, Zing vám přináší informace ze světa her každý den. Tentokrát jste si o víkendu mohli přečíst následující: datum vydání Ratchet & Clank: All 4 One, chystá Square Enix nový Carmageddon? Odpočítávání na oficiálních stránkách tomu dost nasvědčuje, Sony opět pod útokem hackerů, podívejte se na nové obrázky z FIFY 12, první obrázek ze Sniper: Ghost Warrior 2 a Grant Alexander v X-Men: Destiny.

Mějte přehled o všech aktualizacích na Zingu, sledujte přehled všech aktualizací obsahu, kde si můžete vybrat, jakou sekci chcete sledovat a jaké platformy vás zajímají.

Bleskovky

Bleskovek tentokrát nebylo tolik, avšak některé by vám rozhodně uniknout neměli:

- Životopis na Linkedln ukazuje zrušenou akci WET 2.

- Čím více se vám "zalíbí" FB stránka Deus Ex, tím více se dozvíte.

- Singleplayerová část PS3 akce Starhawk zabere pět až osm hodin.

- Infinity Ward slibuje pro Modern Warfare 3 bohatou podporu po vydání.

- Bojovka Supremacy MMA odložena, vyjde 23. září pro PS3 a Xbox 360.

Články

Preview: Game of Thrones: Genesis – třeste se, legenda přichází

Speciál: Cestou necestou na E3 2011: Ninja Gaiden 3

Preview: Gear of Wars 3 beta – nikdy nekončící jatka

Speciál: Cestou necestou na E3 2011: Saints Row 3

Speciál: Zaklínač 2 - Čtenářský kroužek aneb byl jednou jeden vlk

Recenze: Zaklínač 2: Vrahové Králů – ve víru smrtící politiky

Preview: Transformers: Dark of the Moon - návrat plecháčů

Speciál: Cestou necestou na E3 2011: Uncharted 3

Preview: Ridge Racer Unbounded – našlapaná pouliční směska

Speciál: Cestou necestou na E3 2011: Ghost Recon Future Soldier

Speciál: Je čas vzít do ruky páčidlo… aha tak ještě ne

Recenze: L.A. Noire – ultimátní výlet do minulosti

Speciál: Nintendo 3DS - recenze her

Blogy

Komunita se nám tento týden opět činila, a tak není od věci si připomenout ty nejpovedenější kousky.

Speciál: New York, New York...už zase?

Recenze Need for Speed Shift 2: Unleashed

Speciály: Konzolové legendy minulosti (díl 2.)

Speciál: 3D technologie, aneb bublina hodná splasknutí?!

Speciál: TOP 10 - očekávání

Videa

Nejzajímavější videa tohoto týdne:

Závěr

Další týden je za námi, výstava E3 v Los Angeles se nezadržitelně blíží a my se již připravujeme na další dny plných zajímavostí z herního světa. V následujícím týdnu se můžete těšit na tradiční nášup novinek, videí a obrázků, stejně jako na články, chystáme pro vás například recenzi rallye závodů DiRT 3, preview nové Batman hry a spoustu dalšího. Jo a nebude chybět ani soutěž ;-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama