Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (24.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (24.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (24.týden)

Redakce

Redakce

9

Přišla neděle a s ní již tradiční týdenní souhrn, ve kterém si povíme o tom nejzajímavějším, co se za sedm dní událo.

Reklama

24. týden aktuálního kalendářního roku přinesl informace o Call of Duty, Wii U, Resident Evil, DiRT 3, Battlefield 3, Batman: Arkham City, Mass Effect 3, The Sims 3 a mj. také o rFactor 2 či útoky hackerů. Tentokrát to odnesla Bethesda nebo SEGA.

Novinky

V pondělí se nechala slyšet společnost Capcom, že šestý díl hororové série Resident Evil se vrátí zpět ke kořenům, což by jistě fanoušci této značky přivítali. Ghost Recon: Future Soldier si zahrajeme v březnu, v Batman: Arkham City bude hratelnou postavou i Robin, Criterion Games na každý rok titul nechytá, Wii U se dočkáme v období jaro/léto 2012, Duke Nukem Forever sestřelil detektivku L.A. Noire a oznámena strategie OilRush.

V úterý jsme se dozvěděli, že hackeři zaútočili už i na Bethesdu. Konkrétně na internetové stránky a diskuzní fórum. CryEngine poběží na Wii U, Call of Duty: Elite bude přístupnější, Final Fantasy XIII-2 téměř hotové, THQ potvrzuje plány s Homefront, Deus Ex: Human Revolution s ratingem 15+, konzolová verze Zaklínače 2 bude libózní, vývoj Borderlands 2 údajně potvrzen, vývoj Doom 4 ještě nezačal, Modern Warfare 3 prodá jednou tolik co Battlefield 3 a vyšlo DLC pro DiRT 3.

Ve středu se opět o slovo přihlásili hackeři, vyhlídli si totiž herní servery Minecraft a Eve Online. První detaily o Dawn of War III, 90% uživatelů PSN se vrátilo po útoku hackerů, Wii U – novinky, detaily a specifikace, Turecká policie zadržela 32 členů skupiny Anonymous a veterán z Rockstaru zakládá nové indie studio.

Čtvrtek přinesl informaci, že Batman: Arkham City bude s podporou Games for Windows. Unikly informace o třetím mapovém balíčku pro Call of Duty: Black Ops a následně se představila nová zombie mapa nesoucí název Shangri-La. Dále účty na fóru BioWare pod útokem, Warhammer 40k MMO bude hratelné příští rok, ModNation Vita se představuje v ukázce, oficiální obal pro Mass Effect 3, Válka světů míří na konzole, DiRT 3 představuje Rally Monte Carlo DLC, nový Xbox a PlayStation budou 10x silnější a Mass Effect 3 možná kooperací pro čtyři hráče.

V pátek společnost Electronic Arts představila kolekci Moje městečko pro simulátor života The Sims 3. Battlefield 3 debutuje záběry PS3 verze, které DICE úspěšně brání (fanouškům se nezamlouvají), Tomb Raider bude mít ambiciózní souboje, tržby v České republice za software vzrostly o 24%, první detaily o WRC2, končí multiplayer závodního titulu GRID a Ubisoft očekává snížení ceny u PS3 i X360.

O víkendu jsme vám opět nabídli spoustu novinek. Mezi nejzajímavější patří: detaily o novém DLC pro Killzone 3, SEGA doplatila na hackery, žaloba Westa a Zampelly jde k soudu, Crytek popírá nový Xbox, nálož informací o Sniper: Ghost Warrior 2, slevové hody na hry od EA, odhaleny masivně multiplayerové letecké bitvy World of Planes a modely vozidel z rFactor 2.

Bleskovky

- V blízké budoucnosti vyjde Sonic the Hedgehog 4: Episode 2.

- Angry Birds dosahují 250 milionů stažení na mobilních platformách.

- Bleszinski doufá, že se prodá 10 milionů kusů Gears of War 3.

- V Japonsku se již prodalo 1.5 milionů kusů Xboxu 360.

Další bleskovky naleznete zde.

Články

Speciál: Take on Helicopters - čerstvé dojmy

Preview Arma 3 - vojenské zpravodajství

Preview Dojmy z Carrier Command: Gaea Mission

Speciál: Resistance 3 - naditá atmosféra

Recenze Red Faction: Armageddon – megalomanská horská dráha

Speciál: Modern Warfare 3 – Hollywood se představuje

Preview X-Men Destiny - mutanti jsou zpět

Speciál: Batman: Arkham City – ještě jste nic neviděl

Preview The Cursed Crusade – tak násilná zábava tu ještě nebyla

Preview Ghost Recon: Future Soldier – do mrtě vyšperkovaná akce

Speciál: Kyberválka, anarchie a maximální ego

Speciál: Co prozatím víme o NFS: The Run?

Recenze Rush'N Attack Ex-Patriot – retro z Brna

Blogové články

Přinášíme vám tu nejlepší uživatelskou tvorbu za uplynulý týden:

Recenze Call of Juarez: Bound in Blood

Speciál: Triple indie recenze

Recenze Civilization V

Preview Call of Juarez: The Cartel

Recenze Blood Bowl

Videa

Nesmíte minout ani ty nejlepší trailery a videa uplynulých sedmi dnů. Kompletní seznam pak naleznete v galerii.

Závěr

Další týden je úspěšně za námi. V tom následujícím se můžete těšit na recenze inFamous 2 a Alice: Madness Returns. Dále neopomene tradiční preview a také speciály, včetně co prozatím víme o té a té hře. Nezapomeňte nás sledovat, týden to bude velmi zajímavý, a to nejen z pohledu her, 25. týden totiž má hodně společného se Zingem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama