Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (25. týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (25. týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (25. týden)

Redakce

Redakce

3

Máme za sebou polovinu prvního týdne oficiálního fungování Zingu a již se nám tu sešlo mnoho zajímavých novinek, debutových trailerů, nových dem i tapet ke stažení. V této rubrice, kterou na našich stránkách naleznete každou neděli, vám přiblížíme to nejlepší ze Zingu, co si rozhodně nesmíte nechat ujít.

Reklama

Dnes tu pro vás máme nové gameplay záběry z akční sci-fi FPS Crysis 2, detaily k demu druhého dílu Mafie, novou službu PS Plus, herní ukázky z nejnovějšího Drivera či stabilní datum akční adventury Enslaved. Chybět nemůže ani představený Kinect, nášup premiérových trailerů a mnoho dalšího. Pojďme na to.

Novinky

Začněme detaily a novými informacemi o chystaném pokračování legendárního Drivera z pondělního odpoledne. Dozvěděli jste se zajímavé novinky a podrobnosti o sběratelské edici San Francisco. Hned na to následoval Criterion se svými závody NFS: Hot Pursuit a výtah z rozhovoru o inspiraci akčními tituly, které je návrat klasiky plný.

Úterý přineslo cenovou hladinu pohybového ovládání Kinect od Microsoftu a především podrobnější informace o balíčku, ve kterém se bude prodávat. Středa se ukázala jako oslíček novinek, díky kterému jste si měli možnost přečíst např. o upřesnění datumu vydání očekávaného sci-fi dobrodružství Enslaved: Odyssey to the West, filmovém přístupu nového Dues Ex či o tom, že bude NFS: Hot Pursuit opravdový sociální zážitek.

Pátek se pochlubil představením debutové služby PS Plus jakožto konkurence Xbox Live, čerstvými informacemi o demu veleočekávané Mafie 2, a především pak velkým seznamem titulů, jež se chystají na trh pod záštitou Namco Bandai.

V odpočinkovou sobotu se nám dostalo i pár exkluzivních informací z chytře vymyšleného šíření dema na brutální akci Kane and Lynch 2: Dog Days i příslibů z nové veřejné bety titulu NFS: World, jenž startuje už v pondělí.

Články

V týdnu jsme pro vás připravovali i šťavnatou nadílku preview, recenzí a speciálů. Mezi čtení, které nesmíte nechat proklouznout, patří bezesporu preview na hororovou akci Dead Space 2, post-apokalyptickou akci RAGE a frenetickou FPS Bulletstorm.

Za zmínku stojí i velmi slibně vypadající akce Homefront, pokračování dobrodružství našeho oblíbeného vraha v Assassin´s Creed: Brotherhood, šílení maňásci z LittleBigPlanet 2 a čtvrtý díl legendy RPG – Gothic 4, neboli Arcania: The Gothic Tale. Ať už se pustíte do čehokoliv, čeká vás poutavé a zajímavé čtení.

Přichystali jsme pro vás i čerstvé recenze. Nenechte si ujít hororovou FPS Metro 2033, návrat agenta Sama Fishera ve Splinter Cell: Conviction či elektrizující závody Blur.

Videa

Výstava E3 byla neuvěřitelně bohatá na labužnické trailery, nová oznámení i debutová gameplay videa, my jsme se vám snažili přinést to nejlepší. Mezi povinnosti výstavy patří rozhodně debutový trailer na akční adventuru Knights Contract a FPS Blacklight: Tango Down.

Milovníky Dinasty Warriors potěší pokračování zběsilé rubačky Ninety-Nine Nights, zajímavě vypadá i špionážní akce Mindjack. Brutální akce Devil´s Third s příchutí Tarantina pak nasadila korunku pondělímu video-nášupu. Úterý odstartovalo Launch trailerem na druhý díl městské akce Crackdown, E3 trailerem na řezanici Dead Rising 2 a retrospektivním Gran Turismem.

Středeční sucho lehce rozvířil premiérový trailer na rally závody WRC 2010 a divoký západ v podání Red Dead Redemption: Outlaws to the End. Zapomenout bychom nemohli ani na Zing a jeho Launch Trailer, který vám portál představil.

Od čtvrtka pak nabídl Zing zběsilý nášup videí na očekávané pecky. Narazíte tu na Drivera: San Francisko a jeho trailer s českými titulkami, premiérový trailer na Zaklínače: Versus pro iPhone a internetové prohlížeče, vývojářský deníček na NFS: World či skvělý gameplay trailer na chystanou sci-fi FPS Crysis 2.

Nevynechejte ani starší, ale stále skvělé záběry z chystaného pokračování Beyond Good and Evil a hlavně nejnovější sbírku tří gameplay trailerů z brutální rubačky Splatterhouse. Je toho zkrátka hodně.

Obrázky

Celý týden jsme pro vás sbírali ty nejlepší screenshoty z vydaných i chystaných titulů. Vychutnat si tak můžete obrázky ve vysokém rozlišení z takových her, jako je Divinity 2: Flames of Vengeance, Backbreaker či nejnovější díl Maddena NFL. Určitě navštivte i naši neustále se aktualizující galerii. Tento týden jsme obnovili následující galerie:

Singularity

Medal of Honor

Need for Speed: Hot Pursuit

Bodycount

Deus Ex: Human Revolution

Gran Turismo 5

Dragon Age: Prameny

Závěr

Na Zingu toho samozřejmě naleznete mnohem, mnohem více. Nezapomeňte se podívat na naše letní plány, a také si přečíst uvítací článek, pokud stále nevíte, jak pohodlně sufrovat naším portálem. Pokud máte volnou chvilku, zabruste do našich sekcí stažitelných dem či tapet na plochu a zkraťte si nudné nedělní odpoledne u skvělé hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama