Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (26. týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (26. týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (26. týden)

Redakce

Redakce

2

Nabízíme vám opět týdenní pohled v našem speciálu, ve kterém můžete najít vše, co byste za celý týden rozhodně neměli minout. A kolik toho máme pro vás připraveno tentokrát? Inu, najdete tu například oznámení remaku MDK 2, tajemný projekt studia Crystal Dynamics, oznámení další bety StarCraft 2, zmínky o novém Tomb Raideru či popis pohybového ovládání Kinect.

Reklama

Zapomenout bychom nemohli ani na nášup čerstvých preview na Call of Duty: Black Ops, pokračování dobrodružství Starkillera v The Force Unleashed 2 či dojmy z multiplayerové bety Medal of Honor. K tomu samozřejmě nejnovější trailery v HD kvalitě, aktualizované galerie screenshotů a mnoho dalšího. Pojďme do toho.

Novinky

Hned v pondělí na nás spadlo několik premiérových oznámení a tajuplných projektů. Interplay a Beamdog oznámili remake akční klasiky MDK 2, vývojáři akčních závodů Split/Second: Velocity pro změnu chystají další závody. Od Kojima Productions jsme se dozvěděli, že by mohla být chystaná rubačka MGS: Rising koncipována jako samostatná série. Obejít stranou bychom pak nemohli především tajemný projekt s kódovým označením Downfall, který kutí studio Crystal Dynamics.

Úterý začalo slušnými prodeji nejnovější generace komunikátoru iPhone a popisem čerstvého firmwaru pro PS3 a PSP. Neuniklo ani odhalení pokračování hororové FPS Metro 2033 a oznámení druhé bety strategie StarCraft 2, kterou si užijí hráči již teď v červenci.

Středa byla především ve znamení PC verze akční rubačky Darksiders a výpisu her, kterých se do konce roku dočkáme od Ubisoftu. Čtvrtek byl pak na novinky skutečně bohatý. Nejen, že byl odhalen další díl Yakuzy a pokračování závodů Need for Speed: Shift, především se nám osvětlila situace kolem chystaného plnohodnotného pokračování Tomb Raidera a potěšilo i oznámení datumu vydání PC verze onlinovky Final Fantasy XIV. V případě, že jste se chtěli dozvědět více o pohybovém ovládání Kinect, měli jste možnost také.

V pátek dorazilo potvrzení DLC ke druhému dílu utopické FPS Bioshock a seznam periférií ke hře CoD: Black Ops. Potěší vás rozhodně podrobná galerie nejnovějších screenů toho dne a nakonec i velmi zajímavá komixová strategie z univerza Battlefieldu.

Víkend se nesl v odlehčeném duchu. Bad Company 2 nabídlo nový opravný patch, Ubisoft více přiblížil licencovanou hudební hru Michaela Jacksona a přečíst si můžete i seznam skladeb k soundtracku závodní hry Test Drive: Unlimited 2. Nakonec pro vás máme chuťovku v podobě čerstvých screenů z galerie CoD: Black Ops ve vysokém rozlišení.

Články

Pro dnešní týden jsme si pro vás připravili především kvalitní nášup preview na chystané pecky. Přečíst si tak můžete, co vás čeká v inovativní střílečce Brink, pokračování hvězdné ságy ve Star Wars: The Force Unleashed 2, pořádný nášup infa a detailů o druhém dílu veleočekávaných závodů Test Drive: Unlimited a nakonec i duo vojenských článků – preview na Call of Duty: Black Ops a dojmy z multiplayerové bety Medal of Honor.

Abyste u nás nečetli jen preview, nabídly jsme vám i recenzi na hru v současné době zaplavující internet – FarmVille. A opomenout nemůžeme ani exkluzivní rozhovor s Mikolášem „Tukanem“ Tučkem o Zingu, internetu a tak vůbec. Na nic nečekejte a čtěte!

Videa

Když může být doba chudá na informace a novinky, u naší zásoby multimédií se to nestane téměř nikdy. Hned ne začátku musíme vytknout vyčerpávající sbírku šesti gameplay videí z chystaného puzzle titulu Portal 2, které se těšily největší oblibě. A co ostatního na Zingu naleznete k pokoukání?

Střihneme to hned od začátku. Týden začal premiérovým trailerem na další díl hororové série Silent Hill, skvělými gameplay záběry ze strategie End of Nations a chutnou návnadou v podobě přídavku Signal k thrilleru Alan Wake. Středa se předvedla novinkou o Bughunt Map Packu k Alien vs. Predator, což bylo také doprovázeno debutovým trailerem.

Červenec začal pořádnou smrští trailerů. Představil se kostičkovaný Harry Potter, šílení králíci v Raving Rabbids: Travel in Time a pokochat jste se mohli i opravdovou vojenskou akcí v našem dvoudíle video-rozhovoru s českými titulkami. Týden pak končil trailerem na zajímavě vypadající blbůstku DeathSpank, skvělou herní ukázkou Bulletstormu a především pak trailerem World of Mafia k čemu jinému, než druhému dílu očekávané gangsterky Mafia 2. Máte radost?

Obrázky

Již klasicky vám přinášíme nejnovější screenshoty z her ve vysokém rozlišení. Králem průvodu byla tentokrát rozsáhlá sbírka artworků z tajemného projektu Downfall (dle všeho nejnovějšího Tomb Raidera). Dále se galerie nesla v odlehčeném stylu barevných Simíků, komixového FarmVille či debutových screenů z titulu Michael Jackson: The Game. Kromě nových galerií jsme pro vás také aktualizovali následující:

World of Tanks

Alan Wake

Shaun White Skateboarding

Mafia 2

Aliens vs. Predator

Medal of Honor

Commander: Conquest of the Americas

Kane & Lynch 2: Dog Days

Spider-Man: Shattered Dimensions

Enslaved

Call of Duty: Black Ops

Závěr

To je pro dnešek vše. Doufáme, že jste nevynechali nic důležitého, a pokud jste nic nevyhráli v našich soutěžích, můžete po nich skočit znovu v novém týdnu. Soutěže totiž ještě nekončí. Přejeme vám skvělý prodloužený víkend a zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama