Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (28. týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (28. týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (28. týden)

Redakce

Redakce

Prázdniny jsou v plné proudu, i tak se však objevují zajímavé novinky z herního světa. Tak např. Dragon Age 2, Apache: Air Assault, střílečka Nexuiz či MMORPG Stellar Dawn. Nezapomněli jsme ani na příděl článků – recenze 2010 FIFA World Cup, Red Dead Redemption nebo preview NFS: Hot Pursuit.

Reklama

Než se pustíme do samotného souhrnu, tak se vám musíme omluvit. České dráhy opět nezklamaly a šéfredaktor se dostal domů později, než plánoval. Proto se tedy na uplynulý týden podíváme s jednodenním odstupem, což vám vynahradíme menším bonusem v podobě nových tapet na vaší pracovní plochu.

Novinky

Pondělí začalo opět velmi zajímavě. Nejprve jsme vám přinesli demoverzi Disciples III: Renaissance a následně informaci, že studio Maxis brzy odhalí akční RPG ze světa Spore, což bude jistě hodně zajímavé a určitě i úspěšné. Pokračovali jsme malinko v duchu chystaných závodů Gran Turismo 5, a to novinkami z komunity a menší soutěže, v níž jste mohli vyhrát velmi zajímavou cenu – vaše jméno by se objevilo v závěrečných titulkách.

To však nebylo první den v týdnu zdaleka vše. Informovali jsme vás o revoluční webové hře Pán hradu. Chybět nemohl ani tajný tip uznávaného analytika, který si myslí, že studio Respawn, hlavouni Call of Duty, pracuje na vesmírné sci-fi střílečce, jež bude velkou konkurencí pro Halo. Přinesli jsme vám také obsah sběratelské edice Civilization 5, zprávu, že společnost Google tiše investovala velký balík peněz do firmy Zynga a například, že Mafia 2 míří také na mobily + obrázky.

Úterý odstartoval vydavatelský dům Ubisoft, který odložil akční závody Driver: San Francisco na rok 2011 a pochlubil se prodejními čísly Splinter Cell: Conviction. Následovaly zakoupené domény pro pokračování akční adventury Batman: Arkham Asylum, veřejný betatest R.U.S.E., premiérové obrázky z Dragon Age 2, mírné odložení Need for Speed: World, čerstvé detaily, trailer a screeny z PES 2011 nebo informace a datum vydání rally závodů WRC.

Středeční ráno se postaralo o menší senzaci, která však stále není úplně vyjasněná. Populární Onslaught mód má totiž brzy navštívit také PC verzi Battlefield: Bad Company 2, což je podle tvůrců malinko nepřesné. Objevil se také nový balíček aut do Forzy 3, bulvár, že Čína zakazuje Kinect, limitovaná edice Medal of Honor a ohlášení vesmírné střílečky Evochron Mercenary.

Odpoledne jste se mohli pokochat artworky z ohlášeného masivně multiplayerového RPG Stellar Dawn, střílečkou Nexuiz nebo uniklými screenshoty z Dashboardu s podporou Kinectu.

I čtvrtek byl dost informativní. Tak například Legend of Zelda: Skyward Sword na začátku roku 2011, PC verze Blacklight: Tango Down za 15 Euro, výčet hudebníků z DJ Hero 2, pokračování Blacklight: Tango Down, Guild Wars 2: odhalen Ranger a jeho mazlíčci nebo Double Fine brzy oznámí své nové tituly.

A pátek velký přínos novinek z herního světa uzavřel opravdu na jedničku. Activision se totiž pochlubil, že pracuje na Apache: Air Assault, dozvěděli jsme se o DLC pro Enslaved, o demu Madden NFL 11 a víme na čem poběží StarCraft 2 nebo že se chystá několik Oddworld titulů.

O víkendu jsme vás pak informovali o novinkách, které jsme si pro vás připravili a věřte, že to opravdu není vše.

Články

Ani na články jsme nezapomněli. Tentokrát jsme šli spíše ve znamení recenzí. Přinesli jsme vám totiž recenzi psychologického thrilleru Alan Wake, westernové akce Red Dead Redemption a fotbalového titulu 2010 FIFA World Cup South Africa.

Z preview potom Need for Speed: Hot Pursuit a Kane & Lynch 2. Nezapomněli jsme ani na speciál, a to konkrétně na rozhovor s designérem Spec Ops: The Line.

Videa

I tentokrát jsme pro vás měli zajímavá videa. Zmínit se určitě sluší trailer k limitované edici Medal of Honor, debut trailer pro Evochron Mercenary, vývojářský deníček z NHL 11, teaser trailer z MMORPG Stellar Dawn, Ship Simulator 2010 Extremes - Commercial Spoof Trailer, Kane and Lynch 2: Dog Days - Limited Edition Pre-Order Trailer nebo Aston Martin One-77 v Test Drive Unlimited 2.

Obrázky

Sekce galerie byla aktualizovaná a samozřejmě se objevily také úplně nové galerie. Z těch nových by vás mohla zaujmout Evochron Mercenary, Nexuiz, Stellar Dawn, Red Steel 2 či Hazen.

Aktualizovali jsme pro vás Dragon Age 2 galerii, WRC 2010, Forzu 3, PES 2011 a Guild Wars 2.

Závěr

To by bylo z 28. týdne nejspíš vše. Ještě jednou se vám omlouváme za jednodenní zpoždění, ale České dráhy opravdu nezklamaly. Jako takovou menší náhradu pro vás chystáme velké aktualizace našich tapet, pokud si tedy chcete vyměnit wallpaper na vaší ploše, tak se na Zing zítra určitě podívejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama