Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (3.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (3.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (3.týden)

Redakce

Redakce

2

Třetí týden letošního roku je u konce a my se scházíme u tradičního souhrnu, kde si připomeneme to nejzajímavější, co se za uplynulých sedm dní událo. Pojďme na to.

Reklama

Tentokrát toho bylo opravdu hodně. Nejen, že jsme pro vás připravili zajímavé články na počtení, především jsme se dočkali velkého nátlaku ze strany zajímavostí a novinek z herního světa. Ty podpořily nové trailery a videa a obejít jsme se nemohli ani bez inovací na Zingu.

Novinky

Pondělí začalo zlehka a představilo novou službu Gran Turismo Anywhere a herní problematiku v Singapuru. Inovovaný Mortal Kombat slíbil miniseriál a Microsoft nakousl možnou transformaci Kinectu na PC. Očekávaný tenisový simulátor Top Spin 4 konečně odhalil datum vydání a svůj start oznámila i beta DoW II: Retribution.

Nastoupilo úterý a nástupce PRG série The Elder Scrolls, Skyrim, odhalil fůru nových detailů. Následovalo představení dalšího dílu Final Fantasy a modařská libůstka jménem World of StarCraft. Valve nás poté potěšilo skvělou zprávou o propojení PC a PS3 verzí Portalu 2. Nakonec přišel na řadu Epic s odhalením balíčku Gears of War Triple Pack.

Středa představila zbrusu novou posilovací hru Ubisoftu a očekávaný patch pro Assassin´s Creed: Brotherhood. Následoval příval informací o další generaci handheldu od Nintenda – 3DS a jeho hrách včetně PES 2011, Sims, Resident Evil a mnohých dalších.

Čtvrtek začal odhalením datumu vydání Darkspore a příslibem modařských nástrojů pro Skyrim. Microsoft slibuje přítrž pirátům, Dead Space 2 pro změnu otevírá vrátka s tunou gameplay záběrů. Sony představilo novou výstavu PlayStation Access a taktéž jsme zjistili, že se na třetím dílu Modern Warfare možná podílí až dvě studia naráz.

Po stopách Top Spinu jde i Virtua Tennis a odhaluje datum vydání a další platformy. Red Faction: Armageddon se rýsuje v nové akční galerii a Yakuza 4 představuje evropské datum vydání. Herní Šmoulové hlásí návrat a přichází i překvapení největší. Duke Nukem Forever by měl dorazit v květnu. Že by?

Víkend pak ničím neustoupil pracovnímu týdnu a představil datum vydání očekávaného remaku Mortal Kombatu, exkluzivní Xbox360 demo akce Crysis 2, další upřesnění datumu vydání, tektokrát u detektivky L.A. Noire a příslib HD remaku trilogie Metal Gear Solid. Skončili jsme úspěchy dříve zmíněného módu World of StarCraft a detaily o dalším ročníku fotbálku od EA.

Co se týče samotného portálu, zajisté jste neminuli nově implementovaný systém hodnocení her v naší databázi. Nyní se tak s komunitou můžete podělit o to, co si myslíte o té které hře, vaše nejlépe hodnocení hry se navíc objevují v profilu, takže si můžete uskladnit pěknou knihovnu.

Bleskovky

Novinky již klasicky doplnily naše bleskovky, takže se pojďme podívat na ty nejzajímavější.

- Guerrilla již má spoustu nápadů na čtvrtý díl Killzone, řekli tvůrci.

- Stahujte nejnovější patch v1.020 pro Need for Speed: Hot Pursuit.

- Ve svém profilu nyní naleznete vámi nejlépe hodnocené hry.

- Aktualizovali jsme pro vás tapety, podívejte se.

- Na webu Famitsu naleznete 42 obrázků z Tekken Tag Tournament 2.

Články

Tento týden se blýsknul velmi zajímavými články. Hned zkraje jsme vám nabídli dva speciálu v podobě rozhovoru s tvůrci L.A. Noire a našich dojmů z nedávné prezentace hororového Dead Space 2. Následovali preview skvělé strategie Tropico 4 a zajímavě vypadajícího návratu legendárného X-COMu. Pátek pak nabídl k porovnání dva očekávané handheldy – PSP2 a Nintendo 3DS.

Blogy

Za obsahem portálu nezaostává ani komunita Zingu, která spořádaně fantazírovala i tentokrát. Přečíst si můžete např. recenzi na strategii R.U.S.E., hardcore RPG Drakensang či zajímavé téma o Xboxu.

Videa

Videoobsah tentokrát opravdu zabodoval. Našla se fůra premiérových trailerů, gameplay záběrů i dalších ukázek. Začali jsme vtípkem o maminkách a Dead Space 2. Poté všechny zaujala debutová ukázka World of StarCraft a premiérový trailer na Final Fantasy XIII-2. Videoohlášení podlehl Top Spin 4 a Dead Space 2 více rozšířil možnosti multiplayeru. Brink předvedl skvělý střih v gameplay záběrech a opět následoval Virtua Tennis 4. Blýsknul se finální trailer na Duke Nukem Forever a průvod luxusních ukázek završil multiplayerový trailer na Crysis 2.

Závěr

A máme to za sebou. Doufáme, že jste se i tentokrát královsky bavili a těšíme se vstříc novému týdnu. Ten bude nabitý kvalitkou v podobě exkluzivní demoverze Crysis 2, příchodu Dead Space 2 a samozřejmě našeho videoblogu z prezentace Homefront. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama