Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (30.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (30.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (30.týden)

Redakce

Redakce

11

Pojďme si společně shrnout poslední týden v měsíci červenci, který si rozhodně zasloužil vaší pozornost.

Reklama

30. týden aktuálního kalendářního roku přinesl informace o Assassin’s Creed: Revelations, Battlefield 3, Call of Duty: Modern Warfare 3, Star Wars: The Old Republic, Saints Row: The Third, Gears of War 3, Might & Magic Heroes VI, Diablu 3, Dotě 2, Armě III, Duke Nukem Forever, Resistance 3 a o spouště dalších her, což zjistíte z našeho pravidelného souhrnu, který vám přinášíme vždy v neděli.

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli, že Assassin’s Creed: Revelations bude s mnohem větším důrazem na spolubojovníky, seznámili jsme se s oficiálními hardwarovými požadavky Star Wars: The Old Republic, objevily se pohlednice automobilů ze závodů Forza 4, jak by měl vypadat prsatý Shepard v Mass Effect 3? Call of Duty: Modern Warfare 3 s unikátním multiplayerem, na Halo 4 se dělá několik let, podívali jsme se na osm minut z hraní Saints Row: The Third, Gears of War 3 s Casual módem, Insomniac představili Global Resistance a čtveřice screenshotů z Army 3.

V úterý se představil krátký animovaný film Assassin’s Creed: Embers, odložena PC verze From Dust, Epic Games pokukuje po Wii U, Ace Combat: Assault Horizon v reálném světě, umělá inteligence z NHL 12 odhalena v novém traileru, Valve spustilo nové servery pro Dotu 2 a dokonce se na internetu objevily HW požadavky, beta Battlefield 3 proběhne v září, akce Lethal Enterprise na ramenou CryEnginu, F1 2011 bez Safety Car a GP2 série, náznaky, že se blíží beta Diabla 3, Risen 2 bude chránit Steam a oznámena druhá fáze bety Might & Magic Heroes VI.

Ve středu jste si mohli prohlédnout dlouhé gameplay záběry z očekávaného Uncharted 3, Rock Band oslavujil 3 tisíce skladeb, Darksiders 2 bude bez multiplayeru, bez internetu si Driver: San Francisco nezahrajete, oznámeno DLC pro Duke Nukem Forever, premiérové obrázky z adventury Secret Files 3, letos vyjde Worms Ultimate Mayhem, válka v Modern Warfare 3 je odlišná od 11. září, Serious Sam: Double D v gameplay traileru a představen duchovní nástupce Zombie Burn!

Ve čtvrtek jste se na Zingu mohli dočíst, že Valve testuje matchmaking DotA 2, co stálo za odkladem From Dust?, datum a detaily o finálním DLC pro Red Dead Redemption, datum vydání PES 2012, THQ nehodlá pokračovat s Red Faction, 10 minut z bety Resistance 3, jak je to s placením Age of Empires Online? a From Dust jen s částečnou DRM ochranou a Top Gear ve Forze 4.

V pátek se nám odhalil oficiální obal FIFY 12, dozvěděli jsme se, že Crytek pracuje na zbrusu nové střílečce (prý nejde o Crysis 3), Samsung bude vyrábět CPU pro PSV, Street Fighter x Tekken v akci, GTA IV okouzluje novou grafikou, co nabídne update Duke Nukem Forever? detaily a datum bety Resistance 3, Homefront s novými mapami, Ubisoft je se svou DRM ochranou spokojen a 12 minut ze strategie Oil Rush.

O víkendu jste si na Zingu mohli přečíst následující novinky: Toy Story míří do LittleBigPlanet 2, datum vydání prvního DLC pro Brink, obrázky a artworky z Confrontation nebo detaily psích známek v Battlefield 3.

Bleskovky

- Tvůrci Dead Rising pracují na dvou neoznámených projektech.

- iPhone 5 prý vyjde 5. září v USA a o měsíc později globálně.

- Vývojáři Far Cry 3 se inspirovali u seriálu Ztraceni (Lost).

- Odstartovala uzavřená beta Auto Club Revolution.

- Objevují se náznaky, že se na Steamu nebude prodávat ani Battlefield 3.

- Garry's Mod do Half-Life 2 překonal milion stažení.

- Demo Madden NFL 12 vyjde na PSN a XBLM přesně 9. srpna.

- iPhone 5 prý bude mít vylepšený 3.7 palcový displej.

- 1.8. prý končí alfa test Battlefield 3 a s ním i dohoda o mlčenlivosti

- Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D prodala již přes milion kopií.

- Warhammer 40,000: Kill Team vyjde na PSN 2. srpna za $9.99.

Články

Speciál: Star Trek: Infinite Space - když je kvantita nad kvalitou

Speciál: Další Half-Life – Spekulace, nápady, dohady

Preview Need for Speed: The Run s filmovou podívanou

Recenze: Dragon Age II: Legacy – budou fanoušci nadšeni?

Recenze: Call of Juarez: The Cartel – nuda v Mexiku

Recenze: White Knight Chronicles II – když chce Japonsko RPG

Blogové články

Činila se samozřejmě i naše komunita, z jejíž výtvorů vybíráme to nejlepší:

Recenze Borderlands - mix FPS a RPG

Recenze Heroes of Annihilated Empires

Speciál: Co nás čeká a nemine v oblasti herních knížek

Videa

Veškerý multimediální obsah za uplynulý týden naleznete v sekci Videa. Ty nejzajímavější trailery vám nabízíme níže.

Závěr

Červenec je za námi, prázdniny školáků se dostávají do své druhé poloviny a videoherní svět netrpělivě očekává výstavu gamescom v Kolíně nad Rýnem, která proběhne od 17. do 22. srpna. Než se tak ale stane, tak před sebou máme skoro tři týdny, v těch se můžete těšit na pořádnou dávku novinek z herního světa, na videa a trailery, galerie a opomenout nemůžeme ani články, třeba recenzi From Dust, speciál proč je Darksiders 2 bez multiplayeru nebo recenzi Virtua Tennis 4. To vše a mnohem víc v následujícím týdnu na Zingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama