Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (35.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (35.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (35.týden)

Redakce

Redakce

Herní scéna se pomalu ale jistě vzpamatovává po pauze. Začínají vycházet zajímavé tituly a společnosti odhalují detaily o očekávaných hrách.

Reklama

Na herní výstavu se prostě všechno nevejde, a tak si vydavatelské společnosti s tvůrčími celky nechávají zajímavé informace i do tiskových zpráv a pro celosvětová média, což lze jednoduše poznat z dnešního souhrnu. Krom novinek začínají konečně vycházet i zajímavé hry. O recenze v aktuálním týdnu ani v tom nadcházejícím nebude rozhodně nouze.

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli o šestém díle stealth akce Splinter Cell, který by měl vyjít zřejmě v roce 2012. Následovalo oznámení nových map pro Halo: Combat Evolved Anniversary a zpráva, že Elder Scrolls 5: Skyrim bude bez degradace zbraní. Představena tahová strategie Warlock, ke hraní Star Wars: The Old Republic nebude potřeba Origin a zahraniční obchody naznačují, že Silent Hill: Downpour vyjde až v listopadu.

Fanoušky komiksové střílečky od Gearbox potěší, že Borderlands 2 bude o třetinu větší než jednička a chystá se skutečné pokračování válečné akční série Brothers in Arms. Halo 4 nastartuje novou trilogii zvanou Reclaimer. Objevují se náznaky, že se dočkáme pokračování Epic Mickey. Gears of War 3 slibují brzký Season Pass a Assassin’s Creed: Revelations odpoví na sedm otázek z deseti.

V úterý se objevily nové obrázky z Max Payne 3 a čerstvé detaily o Borderlands 2. V Mass Effect 3 svou výpravu završí kapitán Shepard. Call of Duty: Modern Warfare 3 se Steamworks a old school sci-fi střílečka Hard Reset odhalila datum, cenu a hardwarové požadavky.

Metro: Last Light nebude "vadné mistrovské dílo", vzkazují tvůrci. Písečná bouře se předvedla v novém videu z Uncharted 3. Kaspické hranice z Battlefield 3 v prodlouženém videu. Portal 2 se na PC prodává lépe než na konzolích a obrázky ze zasněžené lokality z Need for Speed: The Run. Zaklínač 2 prodal téměř milion kopií. A co nás čeká v rámci příštího Dragon Age?

Gearbox kutí vlastní Duke Nukem hru, která bude podle jejich představ. V Battlefield 3 nebudete moci střílet do civilistů. První trailer odhaluje Worms Crazy Golf a v RPG akci Dragon’s Dogma se umělá inteligence bude učit od hráčů.

Předčasně odhalen obsah Hardened edice Call of Duty: Modern Warfare 3 a tvůrci detektivní akce L.A. Noire vyklízejí kanceláře. Star Trek Online bude free-to-play, Elder Scrolls MMO je nereálné, vývojář Drivera si myslí, že PC hry potřebují ochranu a 40 zaměstnanců přišlo o práci v 2K Czech. Torchlight MMO na konci roku 2012, výlet do Valve na čtyřech videozáznamech a nové informace o bojových strojích v Battlefield 3.

Datum vydání a detaily o posledním dodatečném obsahu do westernové akce Red Dead Redemption. CoD: Black Ops prodalo 18 milionů balíčků map, kooperaci do Space Marine přidá patch a nové obrázky ze závodů monopostů Formule 1.

Batman: Arkham City odhalil achievementy, krátký film inspirovaný sérií Modern Warfare, dočkáme se PlayStation 4 už za 18 měsíců? fanoušek vytvořil fungující repliku Pip-boye, Call of Duty Elite láká v novém videu, Missing Link DLC oficiálně pro nový Deus Ex a tuna multiplayerových gameplay záběrů z Call of Duty: Modern Warfare 3. Co takhle Xbox360 a PS3 v jednom? a Australané slaví nový herní rating R18+.

Bleskovky

- Xbox 360 verze Elder Scrolls V: Skyrim se vejde na jedno DVDčko.

- Odhaleny achievementy ve Forze 4.

- Na Xbox Live naleznete demo kinectí arkádové střílečky The Gunstringer.

- 25. listopadu vyjde 3DS verze WWE All Stars.

- Skydrift vyjde 7. září na XBLA a PSN za 10.39 euro, 1200 MS bodů.

- Eidos Montreal (Deus Ex) chce do roku 2015 zaměstnat 350 nových lidí.

- The Cursed Crusade by vám mělo zabrat 7 až 10 hodin.

- V Austrálii zabrala sleva PS3, prodeje vzrostly o více než 400%.

- Resident Evil: Operation Raccoon City startuje kampaň skrz web.

Články - Recenze, preview a speciály

Speciál: The Sims Medieval: Pirates and Nobles – dojmy z hraní

Recenze Age of Empires Online – Válka národů

Preview GC: Aliens: Colonial Marines – slintejte si tu kyselinu jinde!

Speciál: Dead Island – dojmy z hraní

Recenze: Bodycount – sterilní zábava

Recenze Tropico 4 – Vítejte v ráji

Speciál: Srovnání map z Counter-Strike: Source a Global Offensive

Recenze Driver: San Francisco – jako za starých časů

Speciál: Dojmy z hraní F1 2011

Speciál: Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer – novinky, detaily, fakta

Blogové články od komunity

Nemohli bychom zapomenout ani na naši komunitu věrných čtenářů, kteří se činili.

Speciál: Modern Warfare 2: Druhý komunitní match – Čtenáři Zingu opět zasahují

Speciál: Společenské hry - tak trochu jiné hry

Speciál: EA milované a nenáviděné zároveň

Videa a trailery

Veškerý multimediální obsah za uplynulý týden naleznete v sekci Videa. Ty nejzajímavější trailery vám nabízíme níže.

Závěr

Další nabitý týden je za námi. V tom nadcházejícím se můžete těšit například na recenzi zombie rubačky Dead Island a střílečky Resistance 3. Samozřejmě nebudou chybět pravidelné novinky, obrázky a videa a trailery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama