Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (37.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (37.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (37.týden)

Redakce

Redakce

6

Máme tu 37.týden a s ním klasický nášup toho nejlepšího za sedm dní. Tento týden se nesl především v duchu herní výstavy Tokyo Game Show 2010 a návalu novinek z ní, zkrátka však nepřišly ani ostatní sekce naše portálu. Pojďme na to.

Reklama

Jak už je to u herních výstav zvykem, největší tlak je ze strany zbrusu nových oznámení a představení nových her. Tím se překvapivě letošní TGS nepyšnila tolik, kolik by se chtělo, novinek o hrách již připravovaných však bylo habaděj. Nesmíme zapomenout ani na denně aktualizované galerie obrázků a především omračující nášup trailerů, kterými se výstava mohla pochlubit.

Novinky

Pondělí započalo představením adventury Machinarium pro Wii, tajemným handheldovým projektem BioWare, potvrzením absence kooperační kampaně v CoD: Black Ops a oznámením beta fáze očekávaných závodů Test Drive Unlimited 2. Pondělí jsme také ukončili startem soutěže s R.U.S.E. V úterý jste se mohli podívat na inovovaný Kinect Dashboard pro konzoli Xbox360, příslib většího rozmachu DiRT 3 či oznámení nového enginu z dílen Bungie. Potvrzena bylo také Move edice Heavy Rain, odklad Red Faction Armageddon a vylepšené léčení ve třetím dílu Diabla. Od úterý můžete také komunikovat s Xzoneem přes nový topic na našem fóru, který se aktivně zobrazuje i na homepage.

Větší rozlohu přislíbilo ve středu i nové NFS: Hot Pursuit, zajímavě vypadalo také odhalení akce Shadows of the Damned od tvůrců Resident Evilu a následoval premiérový nášup zpráv z TGS. Rozhodně jsme nemohli obejít stranou hratelné demo Pro Evolution Soccer 2011, hororovou Alenku, epilog k Dead Rising 2 a jasně nejočekávanější novinku, jež odhalila nový díl brilantní série Devil May Cry. Oznámení se dotklo také třetího dílu Ninja Gaiden a středa končila demem nové FIFY 11, které jste si mohli stáhnout i lokáně ze Zingu. Pro kompletní nášup zpráv z výstavy navštivte naši speciální sekci TGS 2010.

Čtvrtek odstartoval novinkami o konzolovém trhu, předpovědí budoucnosti série Call of Duty a představením kamarádů do deště v nadcházejícím post-apokalyptickém RPG Fallout: New Vegas. Překvapil také boj proti zombíkům v pátém dílu Yakuzy, větším odhalením nádherného dobrudružství The Last Guardian a prvním pořádně vypadajícím titulem pro Kinect – Project Draco. Co ještě? Nechybělo odhalení vozů pro Gran Turismo 5 či oznámení dalšího DLC k druhé Mafii. Obejít bychom se nemohli ani bez odkladu, který tentokrát postihl akci Homefront. Pátek oznámil konec střílečky APB, vynahradil to však vietnamskou válkou v Bad Company 2. Pokračovalo se spekulací o konzoli PSP2 a pořádnou galerií, která se týkala všech možných i nemožných pokračování série Assassin´s Creed. V blízké budoucnosti se také možná dočkáme filmů vyrobených z herních cut-scén, my se pro změnu těšíme na druhou Bayonettu.

Po sobotním velkohubém prohlášení Microsoftu jste se mohli dozvědět, že sérii Resident Evil zamával její tvůrce, Shinji Mikami. Zajímavě vypadaly i dva vývojářské deníčky – Fallout: New Vegas a James Bond: Blood Stone. Nakonec se objevilo velké překvapení v podobě slušně vypadající střílečky pro Kinect s názvem Steel Battalion: Heavy Armor. Neděle už týden uzavřela ohlášením pokračování oblíbené bojovky Tekken Tag Tournament a přemítáním o F1 2011.

Články

Tento týden jsme pro vás měli jeden bonbónek za druhým. Pondělí odstartovala půlnoční premiéra recenze na veleočekávanou akci Halo: Reach. Následovala dva preview - slibně vypadající rally závody WRC a dojmy z online strategie Company of Heroes Online. Čtvrtek přinesl vyčerpávající poznatky ze závodů Gran Turismo 5 a týden ukončila recenze na DLC k Mafii 2 s názvem Jimmyho Vendeta.

A na co se můžete těšit v týdnu následujícím? Především vám nabídneme megapreview na pokračování netopýřího muže z Arkhamu, kde shrneme vše, co o hře doposud víme. Nesmíte minout ani naše dojmy z prezentace Medal of Honor a těšit se můžete i na další články.

Videa

Výstava Tokyo Game Show 2010 nepřinesla pouze spoustu novinek a informací o hrách, ale také kvalitní záběry z hraní, ať už mluvíme o skvěle zpracovaných trailerech nebo gameplay záběrech. Nemá cenu, abychom zde zmiňovali všechny, raději vás upozorníme na pár zajímavých a doporučíme vám navštívit naší speciální sekci Videa.

Určitě se nezapomeňte podívat na Teaser Trailer z nedávno ohlášené střílečky Section 8: Prejudice, Enter Rome Trailer z Assassin's Creed: Brotherhood, záznam utkání z PC verze FIFY 11, TGS 10 Fiery Tentacles Teaser z hororové Alenky v říši divů, noční závod v F1 2010, TGS 2010 Announcement Trailer z ohlášeného Devil May Cry, Vietnamský stahovatelný datadisk do BF: Bad Company 2, honičku za policisty v Need for Speed: Hot Pursuit, Friends from Afar Trailer ze singleplayeru Medal of Honor, TGS 2010 Trailer ze střílečky Vanquish, Gameplay Trailer ze simulátoru bojové helikoptéry Apache: Air Assault, příběhový trailer z James Bond 007: Blood Stone a TGS 2010 Trailer z očekávaného Deus Ex: Human Revolution.

Obrázky

Ani v sekci screenshoty nezůstal kámen na kameni. Výstava v Japonsku toho přinesla opravdu mnoho. I proto vám doporučujeme, abyste si udělali chvilku volného času a sami se do sekce podívali, naleznete v ní totiž nejen aktualizované galerie, ale také nové z nově ohlášených her nebo ze starších, které jsme přidali do katalogu her.

My vám však nejvíc doporučujeme zavítat do následujících galerií:

Deus Ex: Human Revolution

Section 8: Prejudice

Star Wars: The Old Republic

Dead Space 2

Rock Band 3

Need for Speed: Hot Pursuit

Alice: Madness Returns

Dead Rising 2

Bionic Commando: Rearmed 2

Battlefield: Bad Company 2

Medal of Honor

Ace Combat: Assault Horizon

MotorStorm: Apocalypse

F1 2010

Mafia 2: Joe's Adventures

Devil May Cry

Závěr

Souhrn tohoto týdne je u konce. doufáme, že jste nevynechali nic důležitého a zítra opět navštívíte Zing pro vaši denní nadílku čerstvých informací ze světa her. Nezapomeňte také na nově otevřenou sekci Bleskovek, o které můžete otevřeně diskutovat ve vytvořeném topicu na našem fóru. Přejeme skvělý začátek nového týdne!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama