Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (38.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (38.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (38.týden)

Redakce

Redakce

6

Máme konec týdne, a tak jsme se tu sešli u pravidelného týdenního souhrnu. Tento týden jsme pro vás měli opět bezkonkurenční nášup novinek a žhavých zpráv ze světa her. A k tomu i jedno velké překvapení. Pojďme na to!

Reklama

Začíná opravdový podzim a je to znát nejen na počasí, ale i depresivních obličejích obyvatel. Není tedy nic lepšího, než se zavrtat do teplého pelechu s notebookem a otevřít svou oblíbenou herní stránku :). Tento týden jsme vás rozmazlili opravdu pořádným nášupem zajímavých článků, které vám doporučujeme přelouskat. Ať už je to nabušené preview na chystaného Batmana, naše dojmy z prezentace MOH či recenze Dead Rising 2, kterou jsme vám přinesli jako první. Zapomenout nemůžeme ani na novou sekci, kterou jsme pro vás otevřeli. Jedná se o sekci Highscore her, kde můžete soutěžit s ostatními uživateli Zingu v online flashových hrách všecho druhu. Ale popořadě.

Novinky

Začátek týdne začal dalšími domněnkami o neohlášené akci Tomb Raider, která by se měla odehrávat v otevřeném světě. Dále jsme vám nabídli nové zajímavé video z multiplayeru Call of Duty: Black Ops, informace o výrobě zbraní a sbírání všemožných rostlin v Arcania: Gothic 4 a nábor posil pro neoznámenou vojenskou FPS, která by měla vznikat u tvůrců série Mass Effect či Dragon Age.

Ve večerních hodinách jsme se podívali na rebelského a mladého Danteho z nedávno ohlášené akce Devil May Cry a opomenout jsme nemohli ani zprávu o poslední epizodě pro psychologický thriller Alan Wake.

Úterní den by se dal označit za den D tohoto týdne. Přinesli jsme vám totiž dost podstatných informací, a to o BioShock Infinite, Batman: Arkham City a Need for Speed: Hot Pursuit. Když vynecháme tyhle nabité novinky, tak se sluší zmínit datum dodatečných malých obsahů do Mafie II, podpora DirectX 11 v závodech F1 2010 a prapodivné MMO ze světa Michaela Jacksona.

Ve středu se situace malinko uklidnila, i tak se vyplatilo Zing navštívit, a to zejména kvůli zprávě, že Visceral Games chce třetí díl hororu Dead Space, kompletní seznam vozidel v rallye WRC 2010 nebo že se schyluje k další válce populárních červíků, tentokrát však pro Nintendo Wii.

Čtvrteční ráno mohlo udělat vrásky na čele hráčům, jenž čekají na letecký arkádový simulátor Tom Clancy's H.A.W.X. 2. Ten je podle všeho opět odložen, a to až na listopad 2010. Kromě této zprávy jste se mohli podívat na grafické rozdíly jednotlivých platforem v F1 2010, dozvědět se o odložení LittleBigPlanet 2 nebo si přečíst první informace o okružních závodech NASCAR 2011.Odpoledne bylo odhaleno první DLC pro akční adventuru Enslaved, připomněli jsme vám, že Zing běží už tři měsíce a Codemasters se pochlubil s plány o dodatečném obsahu do F1 2010. Ten by měl nabídnout klasické vozy.

Pátek přinesl demoverzi Arcania: Gothic 4, zajímavou informaci od tvůrců Just Cause, kteří pracují na hře Mad Max, možnosti různého zabití a nové detaily ze světa Bulletstorm či blížící se otevřenou PC betu Medal of Honor. Odpoledne jste si mohli přečíst o zrušení filmu na motiv hry Enslaved, o varování Blizzardu – nemáme prý čekat žádné velké inovace v Diablu 3 a opomenout nemůžeme ani vydání počítačové verze akce Darksiders.

I o víkendu jsme vám přinesli podstatné informace o různých hrát. Vypíchneme závody DiRT 3, jenž budou mít systém počasí z F1 2010, odhalení další třídy v MMO světě Star Wars: The Old Republic nebo datum vydání a cenu DLC Writer pro Alan Wake. Dále se sluší připomenout oficiální hardwarové nároky válečného díla Medal of Honor a plán Codemasters, který prozradil každoroční vydání jednoho dílu závodů Formule 1.

Všechny novinky z 38. týdne naleznete v archívu.

Články

Když to vezmeme hezky popořadě, tak v pondělí jsme se detailně podívali na chystanou akci Batman: Arkham City, v úterý jsme vám přinesli speciál s dojmy ze singleplayeru Medal of Honor, ve středu recenzi české verze RPG titulu Torchlight, ve čtvrtek zajímavé preview na očekávané Fable III a v pátek exkluzivní recenzi zombie akce Dead Rising 2.

Videa

Nešetřili jsme vás ani na mediálním poli. Již klasická aktualizace nejnovějších trailerů a videí započala gameplay záběry z CoD: Black Ops, oznámením Alien Breed 2 či skvostným soubojovým trailerem na herního Jamese Bonda. TGS přinesl svůj sestřih závodů Gran Turismo 5 a přišla i ArmA 2 s tutoriálem editoru.

Od úterka už se valily samé kvalitky v podobě TGS traileru na akci Knights Contract, prezentačního videa na novou NBA 2K11 či srandovního červíků na Wii. Středa se nesla v duchu neuvěřitelného gameplay traileru na očekávanou akci BioShock Infinite, který zastínil všechno ostatní. To však nezastavilo prezentaci Dead Rising 2, ukázku dema Enslaved či Launch trailer očekávaných závodů F1 2010. Ke konci týdne jsme odlehčili v podobě vývojářského deníčku na chystaný Fallout, skvělého Most Wanted Racer traileru z nových NFS: Hot Pursuit a HD kvality již vydaného Zaklínače 2.

Obrázky

Tento týden se pyšnil dosud nevídaným počtem nových obrázků a screenshotů z očekávaných her, stejnětak jsme pro vás aktualizovali katalog her společně s náležitými galeriemi. Pojďme se tedy podívat, co je tu nového a začneme zcela novými galeriemi:

Série Elder Scrolls – Bloodmoon, Morrowind, Tribunal, Oblivion, Shivering Isles

Half-Life

Half-Life 2

Half-Life 2: Episode One

Half-Life 2: Episode Two

Deus Ex

Deus Ex: Invisible War

Dead Rising

Více najdete v sekci Nových galerií. Také jsme pro vás aktualizovali následující galerie:

Deus Ex: Human Revolution

Mafia 2

Gran Turismo 5

BioShock Infinite

F1 2010

Marvel vs. Capcom 3

James Bond: Blood Stone

Bulletstorm

Medal of Honor

Need for Speed: Hot Pursuit

Enslaved

Závěr

Tímto pro dnešek končíme. Doufáme, že jsme vás obohatili o další informace a novinky a potěšili i zajímavými články. Nezapomeňte se vrátit i další týden, kdy pro vás připravíme například preview na chystaný Deus Ex, inFamous 2 a mnohé další. Zůstaňte s námi!

PS: Hodně úspěchů v našich nově otevřených Highscore hrách!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama