Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (4.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (4.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (4.týden)

Redakce

Redakce

12

Leden se nám chýlí ke konci a před sebou máme první měsíc s očekávanými peckami na seznamu. Předtím, než se ale pustíme do další herní vřavy, není od věci si připomenout, co se událo za posledních sedm dnů.

Reklama

Novinky

Ze začátku se nám představila nová exkluzivita pro PS3, Resident Evil 6 odhalil několik multiplayerových módů a Naughty Dog začal hledat vývojáře pro next-gen konzoli. Veřejná beta Guild Wars 2 oznámila březnový start a Mass Effect 3 slíbil figurky s kódem pro DLC. Moderátor Battlelogu podváděl při hraní a rádia v GTA V mají posloužit i jako reklama.

Tvůrci Dead Space kutí novou online střílečku a Kinect Star Wars slibuje dubnové vydání. Criterion Games chystají něco velkého a MMO od Blizzardu možná příjde s interní reklamou. Nepřátelé v novém Hitmanovi budou ukecaní a Skyrim nabízí další patch k vyzkoušení. Microsoft buduje dvě nová studia pro Kinect a dost možná skončí s body u Xbox Live.

Dělá Rocksteady na herní adaptaci Želv Ninja?

Odhalila se nám online akce Ravaged a Codies slíbili více informací o druhém Gridu. Ochranná známka prozradila možný třetí díl Kane & Lynch a Xbox Live Arcade Party představilo svůj rozvrh. Resident Evil 6 ukázal dvě ústřední postavy a Xbox720 by mohl být pořádně výkonný. Tomb Raider se dostal do fáze alfa a sci-fi akce Inversion se dočkala odkladu.

Ukázal se nám plán pro DLC k Modern Warfare 3 a FIFA Street odhalila datum vydání. Přiblížil se nám mód Whitesnake pro Fallout: New Vegas a unikl první obrázek zachycující God of War 4. TGQ oznámilo práce na pokračování strategie Company of Heroes a další Xbox by mohl využít Blu-ray. BlizzCon se navíc letos konat nebude.

Kontroverzní ochrana ACTA: Zlo, nebo povinnost?

Capcom otevřel tématickou restauraci a Insomniac oznámil, že již na dalším Resistance pracovat nebude. Nový Assassin’s Creed bude nabušený a Gotham City Impostors spouští veřejnou betu. Spekulace poodhalily možný vývoj třetí Mafie a snesla se na nás bohatá nadílka informací a detailů o druhém Zaklínači. Zjistili jsme, že Rayman: Origins vyjde i na PC a Diablo 3 by se mohlo objevit v březnu.

Mass Effect 3 odhalil další postavy do týmu, Capcom zkomolil název Resident Evil: Revelations a Soul Calibur 5 slíbil brzké přídavky. Valve spustilo mobilní verzi Steamu, Hitman pro změnu nový komunitní portál. Chystaný Tiger Woods nabídne i fotbalové hráče a snesla se taktéž obří spekulace, že by se mohl nový Assassin’s Creed odehrávat za Americké revoluce. Nakonec jsme se dozvěděli, že bude mít Kingdoms of Amalur online kód a Battlefield 3 možná přinese americké DLC.

Články – Recenze, preview a speciály

Speciál: Diablo 3 se stále předělává

Speciál: Rok 2011 s Nintendem 3DS

Blogové články

Nabitá byla i naše blogová sekce, kde jste se podělili o párádní články. Ty nejzajímavější vám nabízíme níže.

Speciál: Poslední kontakt – Prolog

Speciál: Byl jednou jeden Atom

Speciál: Moje najočakávanejšie hry roka 2012

Recenze Star Wars: The Old Republic: Revan

Speciál: Za prežitie: Začiatok

Speciál: Za prežitie: Tréning, tréning a zase tréning

Speciál: Za prežitie: Vojna vie je hra

Videa

Tento týden byl na trailery velmi úrodný a my vám tedy nabízíme ty nejlepší přímo zde. Ostatní můžete najít ve sekci Videí.

Závěr

A jsme u konce. Uplynulý týden rozhodně patřil mezi novinkové žně a my doufáme, že stejně aktivní bude i nadcházející měsíc. Vy si můžete být každopádně jisti, že u nás neminete žádné zajímavé novinky, články a čerstvé trailery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama