Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (40.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (40.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (40.týden)

Redakce

Redakce

1

Dostali jsme se k jubilejnímu čtyřicátému týdnu roku 2010, který byl věru napěchovaný událostmi. Pojďme se tedy opřít do našeho klasického týdenního souhrnu, ve kterém vám přineseme to nejlepší, co posledních sedm dní nabídlo.

Reklama

Tento týden byl především ve znamení sportu. Přinesli jsme vám hned dvě recenze na pokračování oblíbených sérií od EA Sports, také novinky nezůstávali pozadu s informacemi o úspechu i problémech věhlasných hitů. Odhalilo se i mnoho nových her, vezmeme to ale pěkně popořadě.

Novinky

Hned zkraje zpříjemnil pondělní ráno Duke se svou brutální výpravou, NASCAR 2011 poodhalilo důvody za absencí PC verze, podívali jsme se na zoubek i příběhu ve veleočekávaném Zaklínači 2. Pánové z Avalanche Studios odhalili šílené statistiky z Just Cause 2 a přišlo i potvrzení filmového zpracování. Nakonec jsme byli ujištěni, že WoW: Cataclysm dorazí ještě letos.

Úterý odhalilo plány na Tablet verzi další generace Xboxu, odklad onlinovky DC Universe i zombie-mlátičku Dead Rising pro iPhone. CoD: Black Ops potěšilo jak chystanou podporou 3D, tak lepším omezením veřejného chatu. Nakonec nechyběly spekulace o druhém PSP a zapomenout nemůžeme ani na start naší soutěže s Highscore hrami. Středa následovala odhalením dalšího DLC pro westernovou akci Red Dead Redemption a potvrdilo se i demo chystaného Dukea. Zvědaví jsme i na oficiálně oznámenou akci Captain America: Super Soldier. Jack Thompson by potřeboval pořádný výprask, naopak nervy jsme si zklidnili u nejnovějších artworků projektu J.U.L.I.A. Rozebrali jsme pro vás betu Assassin´s Creed: Brotherhood, odhalili nový projekt Bungie i snahu Spielberga dostat filmová práva na Halo. Chybět nemohl další odklad, tentokrát se týkal šílených závodů Nail´d.

Čtvrtek pokračoval oznámením multiplayerové bety třetích Gearsů, odhalením nového hrdiny v pokračování Resistance a dozvěděli jsme se i plány o datumu vydání expanze univerza StarCraftu 2. Pátek potěšil oznámenou betou Killzone 3, zbrusu novými X-Meny i pestrým soundtrackem ke krvavé akci Splatterhouse. Odhaleny byly i práce studia Sledgehammer na nejnovějším dílu série Modern Warfare, první DLC pro fotbálek PES 2011 a kooperační režim pro survival akci Dead Nation.

Víkend pak poodhalil nové postavy do mlátičky Marvel vs. Capcom 3, novou planetu do MMO The Old Republic a týden končil galerií z bojovky Fighters Uncaged a plným seznamem bouráků z chystaných závodů NFS: Hot Pursuit.

Články

Hned na začátku týdne jsme vás obdařili dvojtou porcí sportu. V pondělí na vás čekala recenze na nejnovější fotbálek od EA – FIFA 11. Úterý pak hned v závěsu poslalo NHL 11. Od středy jsme vás potěšili hned třemi speciály – dojmy a prvním pohledem na Homefront, dojmy z multiplayerové prezentace Medal of Honor a multiplayerem Gears of War 3 v detailech. Také o víkendu jsme nespali a neděle přinesla reportáž z konference Game Access 2010.

Videa

Tento týden byl multimediálním obsahem doslova nabitý, my však vybereme jen to nejlepší. Za zmíňku určitě stojí dvojice krátkých gameplay videí z epického dobrodružství Enslaved, nádherné honičky z NFS: Hot Pursuit a premiérové ukázky pohybové bojovky Fighters Uncaged. Potlesk opět sklidil ukázkový parcour v podání Ezia i nostalgie v podobě Mortal Kombatu. Vanquish představil své zbraně a debutovala také zajímavá hra jménem Dead Meets Lead. Své vítězství potvrdilo i nové NBA od 2K a mohli jsme se pokochat i dalším luxusním trailerem z The Force Unleashed 2. O víkendu jste si mohli užít nářezy z multiplayeru Gearsů a nášup videí z Time Crisis. Více videí najdete v naší neustále se rozrůstající sekci Videí.

Obrázky

Nezapomínáme ani na rozšiřování našich galerií. I nyní se tak můžete těšit na aktualizované hity, a také galerie zbrusu nové. Tentokrát jsme pro vás aktualizovali následující galerie:

NASCAR 2011

Bulletstorm

Need for Speed: Hot Pursuit

J.U.L.I.A.

Homefront

Gears of War 3

Red Dead Redemption

Alan Wake

Marvel vs. Capcom 3

Splatterhouse

Star Wars: The Old Republic

Více galerií najdete v naší sekci aktualizovaných galerií. Vytvořili jsme i zbrusu nové galerie:

Next Island

Dead Rising (iPhone)

Swords & Soldiers

Kompletní sbírku nových galerií pak najdete ve speciální sekci.

Závěr

A jsme u konce našeho jubilejního souhrnu. Doufáme, že jste si týden užili stejně, jako my a těšíme se na vaše další návštěvy. Příští týden nás nezapomeňte opět bedlivě sledovat. Připravili jsme si pro vás například recenzi na akční adventuru Enslaved, preview na chystaný Football Manager a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama