Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (41.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (41.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (41.týden)

Redakce

Redakce

16

Další týden je u konce a je na čase zabrousit do našeho tradičního souhrnu, abychom zjistili, co se urodilo skvostného.

Reklama

Vítáme vás u dalšího našeho tradičního souhrnu, který byl velmi zajímavý, včetně informací o očekávané válečné akci Battlefield 3, dobrodružství Uncharted 3, Batman: Arkham City a nechyběla ani recenze tahové strategie Might & Magic Heroes VI.

Novinky

V pondělí ráno jste se mohli kouknout na video z připravovaného masivně multiplayerového titulu Star Wars: The Old Republic, kde se vám představil rytíř Jedi a Lovec odměn. Následovala zpráva o prvním patchi pro PC verzi post-apokalyptické střílečky RAGE, potvrzení kooperace v Mass Effect 3 a informace, že ve Velké Británii hraje každý druhý, alespoň to odhalil průzkum. Český Silent Hill: Downpour oficiálně odložen, krátké gameplay záběry z Hitman: Absolution a nový Xbox spatřen v životopisech.

V úterý unikl manuál z Elder Scrolls V: Skyrim, otevření sběratelské edice Might & Magic Heroes VI zaznamenáno na videu a první informace o potvrzeném multiplayeru v Mass Effect 3, včetně tiskové zprávy. Dále video s jednu kompletní misí z Hitman: Absolution a v Assassin’s Creed sérii se možná objeví ženská hrdinka, Ubisoft není proti.

Dobrodružství Sonic Generations vyjde i na PC, první obrázky z Family Guy Online, video s minutovou destrukcí a souboj stíhaček z Battlefield 3, 93 000 hacknutých účtů Sony, DICE má velké plány s DLC pro Battlefield 3, detaily o akci Transformers: Fall of Cybertron, vyšlo Dragon Age 2: Mark of the Assassin DLC a nové obrázky z Assassin’s Creed: Revelations.

Ve čtvrtek potěšila zpráva, že Burnout Crash vyjde na iOS zařízení a odhalení Shadowrun Online. Následovala informace, že do bety Diablo 3 se můžete dostat skrz Facebook, PSV 3G s klasickým limitem, odhalena herní doba kampaně Uncharted 3, Activision oznámil videohru podle filmu Muži v černém a Call of Duty: Modern Warfare 3 podle vývojářů skrývá mnohé inovace. Minout byste neměli ani gameplay záběry ze střílečky Syndicate, dojmy z mise Iron Lady z Modern Warfare 3.

Tisková zpráva o kooperaci v Mass Effect 3.

Dodatečný obsah Missing Link do Deus Ex: Human Revolution odhalil přesné datum vydání a cenu. Blíží se další Spider-Man, Skyrim lze dohrát za dvě hodiny, popis multiplayerových map Battlefield 3, Resident Evil: Revelations na 3DS i s multiplayerem a Rayman Origins ve videu učí jak zbublinkovat nepřátele. V případě Batman: Arkham City se budeme muset obejít bez demoverze, představena plošinovka South Park: Tenorman's Revenge a středověká real-time strategie Hegemony Rome: The Rise of Caesar.

Datadisk k Gothicu 4 přece jen vyjde, pro Space Marine 2 podle šéfa THQ není místo, EA uzavře studio zodpovědné za Harryho Pottera a tvůrci Uncharted 3 se raději pustí do vývoje nové hry, než aby chystali příběhová DLC.

O víkendu jste se mohli kouknout na Launch trailer Batman: Arkham City a na obrázky a video z Prototype 2. Nebo se dozvědět, že Star Wars: The Old Republic vyjde v Evropě stejně jako v Severní Americe. Taktéž byste neměli minout zprávu, že AC: Revelations nabídne 3D na PS3, X360 i PC, potvrzen Online Pass u Battlefield 3 nebo že FIFA 12 může za hacknutí účtů na Xbox Live.

The Amazing Spider-Man s otevřeným světem, EA chystají "Prison Kings", nové obrázky ze závodního simulátoru C.A.R.S. a představení posledních map z Battlefield 3.

Bleskovky

- Konzole PS3 a Xbox 360 inspirovány stylem Battlefield 3.

- Nový update Xboxu 360 přináší pouze údržbu systému.

- Tvůrci Killzone chystají novou FPS hru.

- Bloodbath Arena DLC pro Dead Island vyjde až v listopadu.

- Neoficiální HW požadavky očekávané akce Metro: Last Light.

- V galerii hry NCIS naleznete čtyři čerstvé screenshoty.

- Závodní simulátor C.A.R.S. vyjde exkluzivně pro PC.

- Velmi povedená replika sniper pušky z Mass Effect.

- Po celém světě se prodalo 8,3 milionů kusů PlayStation Move.

- Na začátku listopadu vyjde na XBL a PSN demo GoldenEye 007: Reloaded.

- Comgad u nás vydá s českými titulky Worms Reloaded, Worms Mayhem a Worms Crazy Golf.

- První recenze Uncharted 3 – Španělský magazín Playmania udělil 9,9/10.

- K dispozici je nový PC patch Driver: SF, řeší problémy s Uplay.

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze: Hra o trůny: Zrození – buď vyhraješ, nebo zemřeš

Recenze: Dragon Age II: Mark of the Assassin – vražedná posila

Recenze: Might & Magic Heroes VI

Preview: Deus Ex: Human Revolution – Missing Link

Speciál: XCOM, Tomb Raider, Syndicate: blíží se vlna remaků her

Speciál: Batman - fotoseriál z Arkham City

Blogové články

Recenze: Mirror's Edge

Speciál: Dojmy z bety: Ratchet & Clank: All 4 One - ve čtyřech až za hrob

Videa

Veškerý multimediální obsah naleznete jako vždy v sekci Videí. Ty nejlepší trailery pak níže.

Závěr

Dostali jsme se opět na konec nabitého týdne. V tom následujícím se můžete těšit na recenzi Batman: Arkham City, stejně tak na dojmy z hraní kooperace Battlefield 3 a na spoustu dalších článků, novinek, obrázků a videí. Opomenout nemůžeme ani soutěž.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama