Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (41.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (41.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (41.týden)

Redakce

Redakce

4

Máme za sebou další týden na Zingu a další týden plný informací, detailů a multimediálního obsahu všeho druhu. Pojďme si shrnout to nejlepší, co uplynulých 7 dní přineslo.

Reklama

Čtyřicátý první týden se nesl především ve znamení recenzí, kterých se sešlo opravdu požehnaně. Nezahálely ale ani novinky a zprávy ze světa her, které jako vždy nabídly široký pohled na herní scénu. Hvězdou večera však byla sekce Blogů, již jsme pro vás tento týden spustili. Takže si to pojďme rozepsat.

Novinky

Pondělí odstartovalo pozitivními prodeji nejnovějšího fotbálku od EA, prezentací zajímavě vypadající akce Dead Meets Lead, oznámením dema Duke Nukem Forever či potvrzením druhého dílu rebootu série Castlevania. Příjemně překvapila také nová a konečně oficiální galerie z Arkham City a DLC zdarma pro strategii Lionheart: King´s Crusade.

V úterý si Assassin´s Creed opět pošpásoval s myšlenkou druhé světové a tvůrci Limba oznámili práce na novém projektu. Xbox Live se prý konečně dostaví do ČR, Ubisoft pak spustil na Facebooku speciální verzi Assassin´s Creed. Nesměl chybět Medal of Honor s čerstvou galerií a Dead Rising 2 představil Psycho DLC. Dále jsme se dozvěděli tunu nových detailů z chystaného pokračování série Resistance a odhalena byla i sběratelská edice Dead Space 2. Rockstar tajnůstkaří ohledně nového projektu a opomenout nemůžeme ani galerii z herní adaptace Tronu.

Středa vrcholila otevřením sekce Blogů, kam si může nyní každý zaregistrovaný uživatel psát, co srdce poručí. My se samozřejmě těšíme na vaše příspěvky a již nyní můžeme vidět početnou řádku článků.

Čtvrtek přinesl nemilou zprávu o odložení pátého dílu závodů Gran Turismo, chuť jsme si však mohli spravit u multimediální nadílky hororového DLC Undead Nightmare pro Red Dead Redemption. Valve pokračovalo oznámením DotA 2 a série Need for Speed nám přiblížilo Hot Pursuit a vychytávku jménem Autolog. To však zdaleka nebylo vše a čtvrtek vrcholil smrští – DJ Hero 2 představil dva DLC přídavky, Hideo Kojima poodkryl nový projekt, studio Visceral Games chystá přestup pod pokličku EA a velmi nás překvapil i fanouškovský remake Duke Nukem 3D na Unreal 3 Enginu.

Poslední tři dny v týdnu bývají většinou odlehčené, Zing však nespal a vyzkoumal limitovanou edici Dragon Age 2, datum vydání druhého dílu FPS akce Conduit, další DLC k vojenskému simulátoru ArmA 2 a například i speciální verzi westernu Red Dead Redemption se všemi vydanými DLC. Sobota překvapivě přinesla hned několik zajímavých zpráv. Napřed se předvedlo GT 5, dále opět vklouzl na scénu Red Dead Redemption a Čtyři koně Apokalypsy a dozvěděli jsme se i datum vydání Wii Remote Plus v Evropě. DC Universe Online prezentovalo novou galerii a nakonec dorazila i zpráva z Arkham City. Že bychom uvítali Batmana už v březnu?

Články

Jak již bylo psáno v úvodu, tento týden byl recenzemi doslova nabitý. Hned pondělí startovalo recenzí na očekávané epické dobrodružství Enslaved: Odyssey to the West. Úterý přineslo osvěžující změnu v podobě preview na nejnovější díl fotbalového manageru, od středy už se však vrátil nával recenzí. Mohli jste si přečíst náš verdikt na Guitar Hero: Warriors of Rock, DLC The Sacrifice k hororové střílečce Left 4 Dead či hodnocení nečekaně špatného výletu do univerza Hvězdných Válek.

Videa

Nebyl by to Zing bez pořádné nadílky nejnovějších trailerů v HD kvalitě a tentokrát pro vás máme hodně lahůdek. Začneme teaserem na chystaný projekt X-Men: Destiny a ihned přifrčíme k nabušenému příběhovému traileru ke Call of Duty: Black Ops. Medal of Honor oslavil svůj start Launch trailerem a DLC k Dead Rising 2 se objevilo i ve videu. Remake Crazy Taxi nemohl obejít stranou trailer a Launch trailerem se pochlubil i Fable 3. V traileru k NFS: Hot Pursuit jsme se dozvěděli něco více o Autologu a Gun Loco konečně ukázal své přednosti. Určitě nesmíte minout ukázku fanouškovského remaku Duke Nukem 3D, ani pořádnou řežbu ve F.E.A.R. 3. Vanquish představil bojový oblek, slibně vypadající závody Crash Time 4 pak svůj model poškození.

Obrázky

Videa následují i obrázkové galerie, které pro vás neustále aktualizujeme. Mezi ty nejnovější patří tyto:

Duke Nukem Forever

Batman: Arkham City

Football Manager 2011

Medal of Honor

Tron Evolution

Arcania: Gothic 4

Yakuza 5

Need for Speed: Hot Pursuit

Halo: Reach

F.E.A.R. 3

Red Dead Redemption

DC Universe Online

Chybět nemohou ani zbrusu nové galerie u vytvořených a přidaných her. Za zmínku určitě stojí následující:

Tropico 3

Crazy Taxi

Divinity II: The Dragon Knight Saga

DotA 2

Duke Nukem: Next-Gen

Závěr

Jsme se souhrnem u konce a čeká nás nový týden. Doufáme, že vám během těchto sedmi dní nic neušlo, a pokud ano, můžete kdykoli zavítat do našeho fóra a zjistit si vše potřebné. A nezapomeňte blogovat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama