Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (42.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (42.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (42.týden)

Redakce

Redakce

4

Scházíme se tu u dalšího týdenního souhrnu, který vám má přiblížit to nejdůležitější, co se za uplynulý týden událo. Pokud jste tak neměli čas Zing navštěvovat, je nejvyšší chvíle začít číst.

Reklama

Tentokrát se nám dostalo bohaté nadílky informací z BlizzConu a „diabláři“ měli doslova hody. I přesto, že konference začala teprve před nedávnem, jedná se rozhodně o špičku tohoto týdne. To však neznamená, že byste přišli zkrátka o klasický nášup zajímavostí, článků a multimedálního obsahu na Zingu. Pojďme na to pěkně popořadě.

Novinky

Pondělí začalo nepříliš povzbudivě. Arkham City se nám přecejen odsouvá na podzim příštího roku, Resistance 3 bude také bez masivního multiplayeru. Konami nám pak zvedlo náladu a odhalilo své startovní tituly pro Kinect, Need for Speed: Hot Pursuit pro změnu ukázalo soundtrack a seznam odměn. Pokračování fantasy adventury Trine bylo potvrzeno na jaro 2011 a my vám mimojiné nabídly i slevu na frenetickou střílečku Vanquish. Představila se nám oficiální MMA bojovka od EA a my vám odhalili i oficiální hardwarové požadavky na pokračování hvězdné ságy The Force Unleashed 2. Hned za Hvězdnými Válkami následovaly požadavky dalšího hitu – PC verze CoD: Black Ops. Zaklínač 2 by se měl dočkat DLC a možná se dočkáme i druhého dílu Alana Wakea.

Dočkali jsme se také oznámení dalšího pokračování série Command & Conquer a systémové požadavky odhalil i datadisk Cataclysm pro WoW. Středa nabídla zasmání v podobě bugů nejnovějšího Falloutu a profláklo se i třetí pokračování epického dobrodružství Uncharted. Nakonec nám zkazil náladu nový patch pro Mafii 2, který se šeredně nepovedl. Shogun 2 nám naopak slibuje perfektní umělou inteligenci a pozitivním patchem se chlubí zabugovaný New Vegas. Drobné změny hlásí i multiplayer Black Ops.

Nakonec jsme se dočkali pořádných informací o tajemném Falloutu Online a ujištění, že třetí Battlefield bude na PC stát za to. Pak přišel BlizzCon a začal pořádný fičák. Napřed nás potěšilo Diablo III s pořádnou dávkou informací, dále se předvedl StarCraft II, na výsluní se vrací i Agent 47 a týden končil labužnickými záběry z čeho jiného, než hraní Diabla III.

Články

Odstartovali jsme hitem Medal of Honor, který zase nebyl takový hit, jaký jsme čekali. Poté jsme se přesunuli na preview zajímavě vypadajícího datadisku Cataclysm a speciál o kariéře nových závodů Hot Pursuit. Pátek jsme vám nabídli preview na očekávané RPG Dragon Age 2.

Blogy

Komunita Zingu se každým dnem rozrůstá a brzy nás budou rovné tři tisíce. Vybíráme tedy i ty nejzajímavější příspěvky z vaší tvorby, které rozhodně stojí za povšimnutí. Pohleďte:

Proč mě nikdo nemá rád?

Příběh Modern Warfare 2: Diskuze

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Alan Wake

Videa

Tentokrát jsme pro vás našli vyčerpávající seznam nejnovějších trailerů na všemožné herní pecky. Rozhodně se ale najdou tací, jež vystupují z řady. Minout byste neměli CG filmeček z WoW: Cataclysm, představení Scorpiona z Mortal Kombat ani příběhový trailer z Assassin´s Creed: Brotherhood. Trailerem bylo poctění i vydání bojovky MMA od EA Sports a vždy párádní DLC Undead Nightmare pro Red Dead Redemption. Launch traileru se dočkal i Vanquish. Slibně vypadá také nejnovější Fable, Shaun White Skateboarding a v neposlední řadě i Diablo III, které vládne žebříčku.

Obrázky

Spolu s videa aktualizujeme a stále rozšiřujeme i naši galerii screenshotů. Tento týden stojí za zmíňku především aktualizace galerií, najdou se ale i galerie zbrusu nové. Mezi ty aktualizované patří například:

Two Worlds 2

Warhammer 40k: Dawn of War II – Retribution

EA Sports MMA

Assassin´s Creed: Brotherhood

Need for Speed: Hot Pursuit

NASCAR The Game 2011

BioShock Infinite

Diablo 3

Nově se nám na Zingu objevily následující galerie:

Crossboard 7

Miner Wars

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Fallout Online

Závěr

Doufáme, že jste v týdnu nic nepropásli a bedlivě nás sledovali. V příštím týdnu se totiž můžete těšit na další nápor nových informací, článků, novinek a videí, vše aktuálně a s maximálním nasazením. Užijte týden a zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama