Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (43.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (43.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (43.týden)

Redakce

Redakce

7

Další týden na Zingu končí. 43. týden aktuálního kalendářního roku přinesl spoustu zajímavých informací o hrách, nová videa a trailery, galerie, tapety na plochu, demoverze a opomenout nemůžeme ani zajímavé příspěvky v sekci blogů.

Reklama

Novinky

Pondělí díky pravidelnému zpoždění vlaků Českých drah začalo až po poledni. Nicméně nás tato překážka nezastavila a i tak jsme vám nabídli velmi zajímavou porci informací. V tento den proběhlo ohlášení zajímavé masivní multiplayerové střílečky Tribes od tvůrců titulů Global Agenda. Představen byl knižní román, který doprovodí na trh střílečku Homefront, a podle registrace ochranné známky se další díl Need for Speed série bude jmenovat Shift 2: Unleashed.

Následovalo odhalení tajemné akce nesoucí název Shoot Many Robots, spekulace a domněnky o PSP2, tvrzení šéfa Ubisoftu, jenž si myslí, že Activision již zpoplatnil multiplayer Call of Duty a šuškalo se také o tom, že firma Apple pravděpodobně koupí některou z herních firem, bude to EA nebo Sony?

Úterní dopoledne nabídlo zprávu z PS Magazinu, která hlásí, že chystaný Batman: Arkham City téměř jistě poukáže na trojku. Potom byla představena adventura Back to the Future (Návrat do budoucnosti), dozvěděli jsme se o zrušené akci WarDevil a odhaleny byly také nové informace ze světa válečného dílu Call of Duty: Black Ops, tentokrát zaměřené především na hlavní postavu. Odpoledne bylo ve znamení druhé bezplatné expanze do akčních arkádových závodů Zombie Driver a Codemasters oznámil dokončení chystaného patche do F1 2010, který už akorát čeká na schválení. Závěrem jsme pro vás odstartovali další soutěž související se Shaun White Skateboarding.

Ve středu ráno jste se mohli dozvědět, že Rockstar chystá speciální kolekci dodatečného obsahu k Red Dead Redemption, detailně jsme se podívali na chyby, které odhalila beta Assassin's Creed: Brotherhood a určitě jsme překvapili také fanoušky nového Mortal Kombat, ten má být totiž i pro turnajové hráče. Následovalo tvrzení Blizzardu, že Diablo III je vhodné i pro konzole a podívat jste se mohli také na první minuty z DLC Undead Nightmare do Red Dead Redemption.

Pokračovali jsme předvánočními slevami na EA tituly, Comgad ohlásil, že překlad druhého Zaklínače bude dělat stejný tým, Champions Online od roku 2011 zcela zdarma, PSP telefon na premiérové fotografii a ohlášen byl nový mód do Medal of Honor.

Státní svátek potěšil především počítačové hráče utopické akce BioShock 2, kteří nedočkavě čekají na dodatečný stahovatelný obsah, 2K Games slíbili, že ho vydají, konečně. Následovalo odhalení druhého datadisku do real-time strategie Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim a Quadriga Games a Deep Silver představili kompletní seznam patnácti misí z real-time strategii (simulátor) záchranných jednotek Emergency 2012.

Místo pravidelného článku ve 12:00 jsme vám tentokrát servírovali novinky z multiplayeru Call of Duty: Black Ops podpořeny datem vydání hororu F.E.A.R. 3 a prvními obrázky a videem prototypu Red Bull X1 v Gran Turismo 5. Tím však den zdaleka nekončil, dále jsme pro vás měli zprávu, že se v EA opět propouštělo, City Interactive si licencovalo CryENGINE 3 a Bethesda koupila Mikamiho studio.

V pátek, tedy v normální pracovní den, jsme pro vás ulovili Enslaved s novým příběhem a 3D podporou, AC: Brotherhood se dostal do stádia GOLD a Ken Levin se podělil se svým názorem ohledně počítačů. Nebudeme vás napínat a prozradíme, že si myslí, že PC hraní se jen tak neztratí.

Následně byla představena luxusní limitovaná edice Killzone 3, dozvěděli jsme se o TPS střílečce Hybrid pro Xbox 360, do PC verze Battlefield: Bad Company 2 přichází patch a mj. nám bylo vysvětleno, proč jsme se nedočkali PC demoverze NFS: Hot Pursuit.

Víkend se už nesl v poklidnějším duchu, i tak jste si však mohli přečíst, že tvůrci Zaklínače 2 hledají nové tváře do hry, Xbox Live má více jak miliardu přihlášení měsíčně, v IO Interactive se údajně propouštělo a následně byl zrušen i jeden z chystaných neohlášených projektů. Na odpočinek jsme pro vás přeložili tři vtipné reklamy na nadcházející závody Need for Speed: Hot Pursuit. Užijte si je s českými titulky.

Je toho opravdu hodně. Vybrali jsme pro vás pouze to nejzajímavější, i tak vám však doporučujeme zavítat do našeho archívu a podívat se na kompletní zpravodajství ze 43. týdne.

Články

Tento týden jsme opět odstartovali recenzí. Tentokrát jsme vám servírovali náš názor na RPG titulu Arcania: Gothic 4. Poté jsme se podívali na Fallout: New Vegas a ve středu jsme se přesunuli na preview zajímavého titulu Create od EA. Čtvrtek jsme symbolicky vynechali, což jsme napravili v pátek, kdy jsme vám nabídli dojmy z demoverze Need for Speed: Hot Pursuit a preview na nadějný titul James Bond 007: Blood Stone.

Blogy

Komunita Zingu a Indiana se rozrůstá každým dnem. Kdybychom to měli zprůměrovat, tak se každý den registruje patnáct nových členů, což je fantastické. Není tedy divu, že se objevují také nové blogy a pozadu nejsou ani již zaběhlí uživatelé. Proto vybíráme ty nejlepší příspěvky, které byste neměli minout:

Mám nápad, ale nevím jak dál

Unreal Tournament III

Recenze PacIn: Nermessova pomsta

Zaklínač II: Meč Osudu - Dobrodružství pokračuje

Vytvořte si VLASTNÍ hru

Recenze ModNation Racers

Má cenu HoNit?

Význam DLC, popis k čemu má DLC být + Red Dead Redemption: Undead Nightmare

Recenze Plants vs. Zombies

Assassin's Creed II – recenze

Když dva dělají totéž, není to totéž

Videa

43. týden doprovázel i mediální nášup v podobě nových trailerů a videí. Určitě byste si neměli nechat ujíst startovní trailer Red Dead Redemption - Undead Nightmare Pack, povedený Rise to Power trailer z Dragon Age 2, trailer doprovázející demoverze Need for Speed: Hot Pursuit, výlet do Říma v podobě nového traileru z Assassin's Creed: Brotherhood a tři Halloween trailery z F.E.A.R. 3, Dead Space 2 a Shadows of the Damned.

Obrázky

Činili jsme se také v sekci galerie, kde naleznete spoustu nových galerií, na některé z nich vás upozorníme:

Bulletstorm

Dragon Age 2

NeverDead

Reload

Emergency 2012

Dynasty Warriors 7

Enslaved

Gran Turismo 5

Závěr

A jsme u konce tohoto týdne. V tom nadcházejícím se můžete těšit na další porci nejrůznějšího obsahu ze světa her, který vám nabídne především Miky, Mendys a nově také Rosťa. Samozřejmostí budou články, ať už recenze, preview nebo speciály. Navnadíme vás a prozradíme, že vám budeme servírovat recenzi The Sims 3: Po setmění a mj. i preview Stronghold 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama