Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (44.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (44.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (44.týden)

Redakce

Redakce

1

Listopad zaklepal na dveře, máme za sebou první týden předposledního měsíce v roce 2010. Ten přinesl spoustu zajímavého materiálu ze světa videoher.

Reklama

ˇ44. týden aktuálního kalendářního roku byl ve znamení především finančních zpráv různých společností, dále bylo ohlášeno několik zajímavých titulů a samozřejmě jsme nezapomněli ani na pravidelný nášup mediálního obsahu, ať už mluvíme o sekci galerie, videa, tapety či demoverze. Pojďme na to :-)

Novinky

V pondělí, první den v listopadu, se o novinky postaral nový člen redakce, kterým se stal Rosťa Viktorin. Ten si pro vás přichystal celkem 10 novinek. Určitě byste neměli minout vývojářský deník z hororového Silent Hill 8, jež jsme opatřili českými titulky. Dále jste se mohli dozvědět, jaký bude multiplayer v NFS: Hot Pursuit a že společnost Sony téměř potvrdila PS Phone. Pokud hrajete Fable 3 a všimli jste si nějakých chyb, můžete je nahlásit vývojářům. Došlo také k šokující novince: matka zabila své dítě, když ji nenechalo hrát FarmVille na Facebooku.

Odpoledne se už o vás postarali Miky s Mendysem, kteří vám přinesli potvrzení IO Interactive, vedení firmy se přiznalo, že opravdu propustilo několik zaměstnanců. Následně byl oznámen další díl zábavné série Bejeweled, Assassin's Creed: Brotherhood se časem určitě dočká kooperace a podle všeho se plánuje nový Project Gotham Racing.

V úterý dopoledne jsme vás informovali o prvním Evropském videoherním muzeu, které bude stát v srdci Říma. Dozvěděli jste se také o Deluge DLC pro multiplayerovou akci Crackdown 2 a podle všeho se chystá šestý díl hororové série Resident Evil, jenž bude založen na týmové spolupráci. Pokud se těšíte na arkádové závody Need for Speed: Hot Pursuit, tak vás mohla uklidnit první recenze, která rozhodně nešetří chválou.

Dále přišla tisková zpráva od vydavatelského domu Just a Game. Ten oznámil, že si pořídil globální práva pro post-apokalyptickou akci Afterfall (vyjde na začátku roku 2011 pro PC, PS3 a X360). Sci-fi střílečka Front Mission Evolved odhalila další dodatečný obsah, z EA přišla zpráva, že Battlefield 3 není tak daleko a že se o NFS v následujícím roce postará studio Black Box. Po osmnácté hodině jste si ještě mohli přečíst, že brzy vyjde speciální edice Mafia II, jež nabídne původní hru i s DLC.

Středa odhalila finanční zprávu společnosti Electronic Arts, zrušení NBA Elite, dodatečný obsah pro AC: Brotherhood, Gold status Gran Turisma 5 a představeno bylo také Dragon Age Legends. Odpoledne už bylo pod vedením nového updatu do Borderlands, Epic již přemítá o Shadow Complex a nevětší bomba nakonec - Assassin's Creed: Brotherhood půjde projít i za Raidena z Metal Gear Solid 4.

Ve čtvrtek ráno byla přejmenovaná zajímavá sci-fi akce Miner Wars, z THQ se podělili o své finanční výsledky a připomněli také, že Darksiders 2 nevyjde dříve než v roce 2012. Následně jste se mohli začít hlásit do odstartovaného betatestování Men of War: Assault Squad, odhalena byla další třída ve Star Wars: The Old Republic (jde o Imperialního Agenta) a tvůrci série Saints Row ujistili fanoušky, že trojka bude opět praštěná a šíleně zábavná. Odpoledne se odhalily všechny mapy v betě Killzone 3, Sniper: Ghost Warrior pro PS3 hráče a Kazunori prozradil, že již začal vývoj šestého dílu Gran Turisma.

Poslední pracovní den přinesl příběhový trailer ze Shogun 2: Total War (opět s českými titulky), finanční zprávu společnosti Activision Blizzard, odhalení středověké akční adventury The Cursed Crusade, představení Battlefield Play4Free a mj. nám Activision vzkázal, že další Call of Duty bude větší a akčnější.

Ani o víkendu redakce Zingu nespala a přinesla vám několik zajímavostí. Určitě byste neměli minout demoverze Joy Ride, Rock Band 3, Apache: Air Assault a The Ball, odložení střílečky Bodycount, hráči vytvořili 65 tisíc map a módů pro StarCraft 2, galerie a informace ze Shogun 2: Total War, hardwarové nároky H.A.W.X. 2, čtvrtý vývojářský deníček z AC: Brotherhood (opět s českými titulky) a řadu zajímavých novinek o závodech Gran Turismo 5.

Bleskovky

Nově jsme do týdenního souhrnu zahrnuli také bleskovky, které se stávají velmi populární. Jaké krátké zprávy byste neměli minout?

- Oficiální stránky MotorStorm: Apocalypse už jsou připraveny na betu.

- Crytek by rád viděl pokračování TimeSplitters.

- Kvůli restrukturalizaci přišlo v Namco Bandai USA o práci 90 lidí.

- CoD: Black Ops prošlo ratingem BBFC bez změn, dostalo doporučení +18.

- Část soundtracku Assassin's Creed: Brotherhood odhalena.

- Mindjack odhalil datum vydání - dorazí 18.ledna 2011 na PS3 a Xbox360.

- THQ zvažuje návrat u svých her k Games for Windows Live.

- Kinect startuje v Americe - podívejte se na večírek na Times Square.

- Soundtrack z CoD: Black Ops bude na iTunes uvolněn 9. listopadu.

- EA chce podporovat sérii Mirror’s Edge, s jedničkou jsou spokojeni.

- Akce Trapped Dead z listopadu odložena na 16. prosince 2010.

- První a druhý díl speciálního video-pořadu o The Sims, moderátor Fiola.

- Důkaz, že Gran Turismo 5 je již v lisovně, vyfocený disk.

Články

44. týden roku 2010 byl ve znamení především recenzí. V pondělí jsme vám nabídli recenzi The Sims 3: Po setmění, ve středu recenzi zajímavé akce The Ball, v pátek exkluzivní recenzi James Bond 007: Blood Stone a v sobotu retro recenzi Call of Duty: Modern Warfare 2. Nezapomněli jsme ani na preview, v úterý to byla real-time strategie Stronghold 3 a ve čtvrtek Tron: Evolution. V neděli pro změnu speciál o legendě v sérii CoD – Kapitán Price.

Blogy

Zing a Indian se pěkně rozrůstá. Statistiky uvádějí, že se již registrovalo přes 3000 návštěvníků, což je skvělá zpráva a motivace do další práce. Pilně nepracujeme pouze my členové redakce, ale také naši šikovní blogysté. Přehlédnout byste rozhodně neměli následující blogové články, recenze, preview a různé úvahy:

Hry na jeden večer aneb S přáteli nejen po internetu!

Závislost a násilí: Proč nás obviňují?

Recenze Age of Empires II – otevřete brány do jiného světa

Recenze Subjektivně: Alien Swarm

Recenze Arcania: Gothic 4

Recenze Minis: VectorTD

Proč má Enslaved tak mizerné prodeje?

Úvaha na téma: Hodnocení her aneb kam kráčíš PC herní scéno?

Proč lidé milují Call of Duty?

Krátký gameplay akčních her

Videa

Mediálního obsahu v podobě videí a nejrůznějších trailerů bylo opět početně. Určitě se sluší zmínit Launch trailer Blood Drive, Visual Works trailer z Mindjack, Multiplayerový trailer ze Sonic Free Riders, Londýn, Berlín a Paříž z Emergency 2012, Intro trailer z Dance Central, Halloween trailer pro Marvel Super Hero Squad Online, Hot Zone DLC trailer z Medal of Honor, Lullaby trailer ze strašidelného Dead Space 2, Battlefield: Bad Company 2 Vietnam - Hill 137 Trailer, Arma 2: Operation Arrowhead - Private Military Company Trailer 2 a Star Wars: The Old Republic - Warzones Trailer.

Obrázky

Nezapomněli jsme ani na sekci galerie. V průběhu týdne jsme pro vás aktualizovalis távající galerie a připravili také několik nových. Doporučujeme vám se vydat do sekce galerie a podívat se na všechny galerie. Níže naleznete ty, které byste rozhodně neměli minout:

Sonic Free Riders

The Ball

Mindjack

Killzone 3

Test Drive Unlimited 2

Dead Space 2

Battlefield: Bad Company 2- Vietnam

Crysis 2

Homefront

Adrenalin Misfits

Afterfall: Insanity

Battlefield Play4Free

Závěr

Dostali jsme se na samotný konec 44. týdne letošního roku. Ten byl opět hodně nabitý zajímavými informace. Teď už pomalu vyhlížíme další týden, jenž opět přinese spoustu zajímavého a mj. se můžete těšit i na pravidelné články. Dočkáte se recenze Vanquish, Fable 3 a možná přijde i Alma z F.E.A.R. 3. Jen se nechte překvapit ;-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama