Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (45.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (45.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (45.týden)

Redakce

Redakce

9

Máme za sebou další úspěšný týden s historicky největší nadílkou recenzí za sedm dní v kuse. Mimoto jsme se podívali na spoustu zajímavostí ze světa her a nabídli vám i pořádný nášup multimédií. Pojďme si to všechno shrnout.

Reklama

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli něco více o sci-fi Binary Domain, podívali se na prvních 15 minut z Modern Warfare 3 a více prokoukli i chystaný Mass Effect 3. Za zasmání stálo video srovnávající svět San Andreas tehdy a dnes. Překvapil Mass Effect 3 nabídkou několika singleplayerových módů a do pozoru se postavili uživatelé Steamu. Byl totiž offline.

MMO The Old Republic možná nabídne dřívější přístup, Saints Row: The Third pro změnu Online Pass pro hraní multiplayeru. Služba CoD Elite se dočkala vypuštění do éteru a odhalila se i multiplayerová střílečka Repulse. BioWare nás nažhavil představením zbrusu nové značky a některé potěšila i beta ME 3, jenž unikla na internet.

Nezapomeňte soutěžit o 3 PC verze hry Battlefield 3!

Grafické rozdíly ukázalo Modern Warfare 3 a problémy s texturama řeší Skyrim. Poprvé jsme se měli možnost podívat na pokračování Alana Wakea a unikla i velmi zajímavá ukázka z bety GTA V. Xbox720 slibuje menší a levnější variantu a multiplayer Max Payna 3 má nabídnout i prvky ze singleplayeru. PC verze Batmana se dočkala menšího odkladu a DLC Back to Karkand z BF3 ukázalo své krásy na obrázcích.

Patch pro Dead Island se dostává i na konzole a Saints Row už rovnou slibují čtvrtý díl. Assassin’s Creed se nám vrátí příští rok a ven proklouzli nové informace o Rainbow Six: Patriots. Assassin’s Creed: Revelations slibuje first-person mise a střílečka XCOM se o něco odkládá. CS: Global Offensive nechystá systém zkušeností a dozvídáme se i o plánech na MMO odnož filmu Total Recall.

Datum vydání GTA V je stále ve hvězdách a prezident EA potvrdil, že Battlefield 4 bude. Unikly nové detaily o kooperaci v Mass Effectu 3 a PC verze L.A. Noire předvedla grafické rozdíly. Skyrim slibuje nekonečné úkoly a AC: Revelations zase žádnou ochranu pro PC verzi. Vývoj byl potvrzen i pro šestý díl závodů Gran Turismo a Steam hlásí problémy. Někdo jej hacknul. Předpokládaný čtvrtý díl God of War se možná objeví již příští rok a možná jsme se dozvěděli o jedné z hlavních postav v GTA V.

Máte problém v TES V: Skyrim? Možná vám dokážeme pomoci!

Indian natočil nejnovější Podcast naší redakce a nabídl živě přenost z výstavy Nextgen Expo. Pověděli jsme vám, jaké vychytávky lze využít pro vylepšení TES V: Skyrim a odhalili i spoustu zaregistrovaných domén společností Ubisoft.

Bleskovky

- Bojovka UFC Undisputed 3 vyjde 14. února 2012 pro konzole PS3 a X360.

- Xbox 360 prodal celosvětově více než 57 milionů kusů.

- Artworky nepřátel z DmC: Devil May Cry.

Články – Recenze, preview a speciály

Recenze Football Manager 2012 – zelená je tráva

Speciál: Grand Theft Auto V – Los Santos před dvaceti lety a dnes

Recenze Stronghold 3 – víno máš a markytánku

Recenze Uncharted 3: Drake’s Deception – potřetí a lép..stejně

Recenze Pro Evolution Soccer 2012 – před čutorou za čutorou

Recenze The Elder Scrolls V: Skyrim – putování na draka

Recenze Off-Road Drive – závody v bahně

Recenze Kinect Sports: Season Two

Recenze Call of Duty: Modern Warfare 3 – multiplayerové peklo

Blogové články

Recenze PacIn: Nermessova Pomsta

Videa

Kompletní seznam všech zveřejněných videí naleznete v sekci Videí. Níže vám představujeme ty nejlepší.

Závěr

Doufáme, že jste si týden plný recenzí a hodnocení největších hitů letošního roku užili. Za chvíli je tu totiž začátek týdne čerstvého, ve kterém vás zajisté nemine naše recenze závěrečného dobrodružství Ezia, šílenosti jménem Saints Row: The Third a mj. i několika dalších chuťovek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama