Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (46.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (46.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (46.týden)

Redakce

Redakce

11

Scházíme se tu u dalšího týdenního souhrnu, a že je věru co číst. Tentokrát jsme pro vás přichystali nejen soutěž, ale také pořádnou nadílku novinek a jeden bonus navíc.

Reklama

Týden se nesl i ve znamení skvělých recenzí na očekávané pecky, především pak na Call of Duty: Black Ops, prim ale hrály novinky, kterých bylo opět požehnaně. Průvod pak uzavíral klasický nášup multimediálního obsahu, tedy nejnovějších trailerů, obrázků, highscore her i tapet na plochu. Pojďme na to.

Novinky

Pondělí odstartovalo zajímavě vypadajícím boxem od mistrů žánru, EA. Následoval Ezio a prvních 15 minut z nejnovějšího Bratrstva, tajemství se Slyem a popis nového PC patche k Black Ops. Následoval pořádný výpis důvodů, proč jsme se tak těšili na AC: Brotherhood. Barevná placka deBlob chystá pokračování a neméně zajímavě vypadali i Mercenaries 3: No Limits.

Úterý lákalo návratem univerza Assassin´s Creed již příští rok, Diablem III na konzole a Gearsy s podporou Kinectu. Představili se postavy z Bulletstormu a premiéru odbylo i pokračování závodů Shift. Dozvěděli jste se, kdy vyjde Zaklínač 2 a odstartovali soutěž s Hot Pursuit. Datum vydání zahlásila i akce Homefront.

Středa lákala novým projektem BioWare, akce APB pak slíbila návrat. Spekulacím podlehlo nové Halo a na svět se prodralo druhé vydání konzole PSP. Chystaný Deus Ex se o něco více odkryl a nepříjemnosti potkaly druhý díl Portalu. Do počtu se objevilo i datum vydání dema puzzle titulu LittleBigPlanet 2.

Hvězdou předvíkendové sháňky se stala naše vlastní aplikace Zing do počítače, která tiše sedí ve vaší liště a upozorňuje na vše, co se děje u nás na webu. Ať už se jedná o novinky, články, aktualizace galerií či videí, o všem se včas dozvíte. Aplikace se navíc pojí s novou sekcí na Zingu, kde najdete seznam všech aktualizací obsahu.

Nespali jsme ani o víkendu, kdy jsme vám přinesli například hardwarové nároky nového Zaklínače, grafické rozdíly závodů Hot Pursuit či Kinect připojený k systému Windows 7. Neděle potěšila exkluzivním tajnůstkařením, PC patchem k akci Black Ops či potvrzením, že se třetího Mass Effectu přecejen dočkáme.

Bleskovky

Kromě již tradičních novinek vám přinášíme i doplnění v podobě bleskovek, z nichž dnes vybíráme ty nejlepší. Zbytek najdete v sekci bleskovek.

- Další tajemný obrázek na Facebooku BioWare, SAIS z Mass Effect?

- Stáhněte si PC demo plošinové arkády Create, puzzle a stavění.

- Datum vydání Gran Turisma 5 se nebude měnit, zůstává 24.11.2010.

- Na VGA bude mít celosvětovou premiéru Batman: Arkham City.

- Nová galerie z DC Universe Online.

Články

S kvalitními články se tento týden doslova roztrhl pytel. Největší nápor byl v sekci recenzí, kde jsme pro vás pořádně rozebrali CoD: Black Ops, ze strany singleplayeru i multiplayeru. Následovalo preview na o něco méně noir Maxe Payna, recenze na fotbalový simulátor Pro Evolution Socer 2011 a pracovní týden završilo preview na zajímavě vypadající akci Homefront. Na sobotu jsme si pro vás pak nechali chuťovku v podobě recenze na záchranu série Need for Speed – Hot Pursuit.

Blogy

Komunita Zingu se i tentokrát činila a v sekci blogy přibylo hned několik zajímavých článků. Pojďme si je společně připomenout:

FIFA - příběh jednoho fenoménu

Recenze Medal of Honor

Cenzurování her

Co dala hudba hrám a vice versa?

Lařin ideální partner?

OnLive – (r)evolúcia v hraní

Videa

Pokud se rádi koukáte na gameplay videa a trailery z her, tak 46. Týden aktuálního kalendářního roku vás musel zajisté uspokojit, a to dostatečně. Nebudeme zde zmiňovat všechen nový materiál v sekci videa, ale podíváme se pouze na ty opravdu zajímavé, i tak vám ale doporučujeme zavítat do sekce a podívat se na všechny.

Vše začalo vcelku nevině, nejprve se objevil první vývojářský deníček z Colin McRae: DiRT 3, který jsme navíc obohatili o české titulky, následně první pohled na bojovku Fight Night Champion, gameplay záběry ze zrušeného Mercenaries 3, druhý gameplay trailer ze střílečky Bulletstorm, startovní trailer pro Fable 3, teaser trailer NFS Shift 2: Unleashed, multiplayer launch trailer Assassin's Creed: Brotherhood, startovní trailer Need for Speed: Hot Pursuit, první vývojářský deník z Homefront s cz titulky a mj. teaser trailer Operation Flashpoint: Red River.

Obrázky

Co by to bylo za pořádný mediální obsah bez nových galerií. I tento týden jsme si pro vás přichystali aktualizace stávajících galerií a samozřejmě jsme nezapomněli ani na založení nových.

Fight Night Champion

Create

Call of Duty: Black Ops

Colin McRae: DiRT 3

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

Operation Flashpoint: Red River

L.A. Noire

Fable 3

DC Universe Online

Gran Turismo 5

Crasher

Lucha Fury

Kingdom Under Fire 2

Pac-Man Championship Edition DX

Need for Speed Shift 2: Unleashed

Závěr

A tím pro dnešek končíme. Doufáme, že jste si nabušený týdnen užili a nevynechali nic důležitého. A na co se můžete těšit od pondělka? Třeba na recenzi libůstky Star Wars: The Force Unleashed 2, preview Shogun 2: Total War a mj. na dojmy z Gods & Heroes: Rome Rising. A možná příjde i soutěž!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama