Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (47.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (47.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (47.týden)

Redakce

Redakce

17

Končí nám týden plný zajímavých novinek, skvělých videí a recenzí na listopadové pecky v čele se Saints Row: The Third. Listopad nám ale pomalu končí, a tak není od věci si shrnout vše podstatné.

Reklama

Novinky

Dozvěděli jsme se, že se možná blíží další díl Painkillera a chystá se i pokračování adventury To je vražda, napsala. PS Store chystá změnu vizáže a Rockstar chce soustředit svou pozornost na menší a levnější DLC. Uniklo datum vydání knižního Borderlands a nabídli jsme vám velkou slevu na F1 2011. Čtvrtina zákazníků si stěžovala na nový iPhone a ukázal se u reboot filmového Tomb Raidera. Fanoušek vytvořil hororovou hru v augmentové realitě a Square Enix oznámilo otevření nového studia.

Max Payne odhalil Speciální edici, Jak & Daxter zase HD kolekci. Podívali jsme se na koncepty z Beyond Good & Evil 2 a nabídli vám slevu na další hru, NHL 12. Battlefield 3 se konečně dočkal kýženého patche a Skyrim odhalil další mapy Tamrielu. Spustili jsme velkou soutěž s Assassin’s Creed: Revelations a narazili i na teaser k nové IP od BioWare. Odhalil se nový díl série MotorStorm a také závody ATV od tvůrců Dead Island.

Nezapomeňte na naši soutěž s Assassin's Creed: Revelations!

Uncharted 3 přinesl patch podle fanoušků a objevili se i spekulace o tom, že by BioWare mohl chystat další díl Command & Conquer. Příjemně překvapilo odhalení dalšího dílu závodní série Test Drive a HD remake slíbil i starý dobrý Rayman. Nevlídností nás poctil patch pro TES V: Skyrim a ven se dostal zdrojový kód třetího Doomu. Batman: Arkham City konečně dorazil na PC a vyrojily se i spekulace o prequelu k Gears of War.

Nastínilo se pokračování hororu Dante’s Inferno a Max Payne 3 osvětlil herní mechanismy. PC verze nového Batmana hlásila problémy s DirectX 11 a majitelé PS3 verze Battlefieldu 3 přecejen dostali příslib bonusové hry. Kevin Butler rozesmál v reklamní kampani a naopak nás nepotěšil Ghost Recon: Future Soldier, kterého se na PC nedočkáme. Xbox720 zopakuje prodejní strategii předchůdců a RPG Dragon’s Dogma konečně osvětlilo datum vydání.

Možná se dočkáme i dalšího Call of Juarez a TES V: Skyrim oznámil velký úspěch u hráčů. Nová Yakuza prý bude obrovská a CoD Elite hlásí už 4 miliony uživatelů. World of Tanks slibuje krabicovou verzi a Skyrim tentokrát odhaluje skvělé artworky od fanoušků. Google hodlá prorazit do herního průmyslu, nejnovější fotbálek od EA nabízíme se slevou a Rockstar mluví o demu Maxe Payna 3. Unikly podrobnosti o prvním DLC pro Modern Warfare 3 a srovnali jsme GTA IV a GTA V na pozadí debutového traileru.

Články – Recenze, preview a speciály

Recenze Saints Row: The Third – když fantazie nestačí

Speciál: Risen 2: Dark Waters – konkurenci Zaklínače nečekejte

Preview Spec Ops: The Line – válka je svinstvo

Recenze Legend of Zelda: Skyward Sword

Recenze Jurassic Park: The Game – špatný vtip

Recenze Shadowgun – proč ještě hrát na PC?

Recenze Star Fox 64 3D – s liškou do vesmíru

Blogové články

Dočkali jsme se opravdu slušného nášupu článků od komunity, jejíž nejlepší kousky si rozhodně nemůžeme nechat pro sebe.

Speciál: Oceloví fénixové – část třetí

Speciál: Zabezpečení počítače aneb nejste v bezpečí 2

Speciál: Oceloví fénixové – část druhá

Speciál: Má slohová práce

Speciál: Oceloví fénixové – část první

Speciál: Herní legendy

Videa

O zajímavé trailery nebylo v týdnu nouze. Kompletní seznam najdete v sekci Videí, to nejlepší pak právě zde.

Závěr

Máme za sebou poslední čistě listopadový týden. Začíná nám prosinec, který sice bude o hitovky skoupější, ale o to více přidá na novinkách. Čeká nás VGA Awards, Star Wars: The Old Republic a mnohé další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama