Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (48.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (48.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (48.týden)

Redakce

Redakce

11

V domácnostech dohořívají svíčky druhé adventní neděle, Vánoce se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme náš tradiční souhrn.

Reklama

Začal nám prosinec a s ním se o slovo hlásí herní sucho, které využíváme nejen k menšímu odpočinku, ale také k vydání článků, na něž dříve zkrátka nezbylo místo, nebo nebyl čas. I tak ale tento týden stál za to a rozhodně byste neměli přehlédnout několik zajímavostí. Vezmeme to ale hezky popořadě.

Novinky

V pondělí jste se mohli dozvědět o novém dodatečném obsahu pro Batman: Arkham City. Ten vyjde kolem Vánoc a přinese novou mapu z netopýří jeskyně pro Challenge mód. LEGO Batman 2 oficiálně potvrzeno, přehlídka nejlepších lučištníků z Elder Scrolls V: Skyrim a Google Chrome s podporou Plug-and-Play. Odhaleno další DLC pro Modern Warfare 3, podrobnosti o mapě Gulf of Oman pro Battlefield 3 a Kinect 2 možná bude odezírat ze rtů.

Na Darksiders II si ještě rok počkáme, Total War: Shogun 2 rozšíří samostatný datadisk, hackeři si podali i kouzelné Maple Story a Rainbow 6 Patriots s novými možnostmi a technickými vychytávkami.

Hráči vybírají lokace pro další Assassin’s Creed

Úterní den odhalil nové RPG od Square Enix, které následně potvrdil i první artwork. Další náznaky o vývoji Resident Evil 6, z PS3 prý ještě jde leccos vymáčknout, Facebook se stane domovem Indiana Jonese, Half-Life v luxusním hraném filmečku a přehlídka lučištníků ze Skyrimu pokračuje.

Tvůrci Crackdown 2 kutí multiplatformní titul, na novém Rainbow Six pracuje přes 200 lidí, exkluzivní obrázky z české verze Assassin’s Creed, nové ovladače Nvidia pro Skyrim, MW3 i BF3, v Mass Effectu 3 se vrátíme do Citadely a Sony zřejmě pracuje na nové verzi PSN.

4,5 milionů nelegálních kopií Zaklínače 2, odhaduje CD Projekt

Středa byla ve znamení novinek od EA: série Dead Space by se měla rozšířit do žánru RPG a Uncharted stylu, Dragon Age možná s multiplayerem a zřejmě se pracuje na novém Army of Two. Následně Forza 4 odhalila další DLC balíček, oznámeny arkádové rodinné závody Bang Bang Racing, Sony startuje reklamní kampaň PSV a akční střílečka Killzone 3 jen za 498 Kč.

Videorecenze Assassin’s Creed: Revelations

Gameplay záběry z bety Counter-Strike: Global Offensive, Rainbow Six: Patriots na PC bude, IO Interactive se brzy ujme nové IP, dočkáme se ještě nejméně dvou dílů Deus Ex, problémový patch Elder Scolls V: Skyrim, akce NeverDead odhalila datum vydání a dilda zabila už 2 miliony lidí v Saints Row: The Third. Video odhaluje zbraně a výbavu agenta v akci Syndicate.

V pátek jsme se dozvěděli datum vydání Battlefield 3: Back to Karkand a autoři Fallout: New Vegas pracují na South Park RPG. Nový Skyrim patch a modařské nástroje, zaměstnanci Valve nosí trička Half-Life 3, End of Nations láká do bety a dvanáct studií, co letos zařvalo.

O víkendu jste si mohli přečíst čerstvé detaily o Halo 4, příběh Assassin’s Creed může pokračovat donekonečna, demoverze Take On Helicopters, 6. prosince vyjde PC patch Battlefield 3 a vydat novou značku digitálně představuje menší risk.

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze Rayman Origins – a nostalgie udeří

Recenze LEGO Harry Potter: Years 5–7 – spěšný návrat do Bradavic

Recenze TrackMania 2: Canyon – správně ujeté závodění

Preview Rainbow 6 Patriots – na vlně emocí

Speciál: Přehled herních tříd ve Star Wars: The Old Republic

Speciál: 10 důvodů, proč bude Max Payne 3 pecka

Videorecenze: Elder Scrolls V: Skyrim a Disney Universe

Videa

O zajímavé trailery nebylo v týdnu nouze. Kompletní seznam najdete v sekci Videa.

Závěr

Máme za sebou další vydařený týden. V tom následujícím se můžete těšit na recenze, preview a opomenout nemůžeme ani pravidelný přísun novinek, obrázků a videí. Pro více informací doporučujeme navštívit náš nedávný blogový článek, kde se dozvíte, co mj. chystáme na prosinec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama