Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (48.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (48.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (48.týden)

Redakce

Redakce

7

Vítáme vás u prvního prosincového souhrnu. Zima v plném proudu, Vánoce se blíží a Zing se vám snaží nabízet ty nejčerstvější zprávy z herního světa. Chybět nemůže ani neustále se rozšiřující databáze her, videí a obrázků a v neposlední řadě přišla i soutěž.

Reklama

Tento týden se nesl převážně v duchu představování nových her, očekávání a tajnůstkaření. A také částečných odhalení. Alespoň si tedy na prázdniny zvedneme náladu. Takže na nic nečekejme a vzhůru na souhrn.

Novinky

Pondělí začalo informacemi o PS3 verzi sci-fi RPG Mass Effect 2, vtipné hříčce Super Mario Bros. na Kinectu či potvrzení závodů nail´d na letošní rok. Zaklínač 2 se blýsknul v nové galerii a nový Tomb Raider se zase o něco více poodhalil. Pak přišel nášup detailů ze slibně vypadajících závodů Shift 2: Unleashed a o něco více se přiblížilo třetí pokračování Uncharted. Microsoft odhalil, že by rád do Xboxu kabelovku, odhalil se i nový biják Fight Night Champion a závody motorek SBK 2011. Nebyl by to pak Zing, kdyby svým věrným čtenářům nenabídl skvělou soutěž s H.A.W.X. 2.

Oficiálně se konečně představila i střílečka Binary Domain, Uwe Boll pak odhalil své zlotřilé plány na další film. Blizzardu unikl seznam brzkých titulů, GT 5 pak slibuje hory doly v budoucích patchích. Crysis 2 se rozšíří o vlastní román a Uncharted pořádně přejde na stříbrné plátno. Slibně vypadá český karetní počin Corrabia. Příští jaro slibuje pokračování Krotitelů duchů, na stejnou dobu se planuje i herní adaptace Thora.

Po pátečním odpoledni doporučujeme stáhnout lokální demoverzi strategie Emergency 2012, střípky detailů se objevily i o strategii Shogun 2. Víkend pak přinesl překvapivou nadílku zajímavých informací. Především Ubisoftu unikl seznam žádaných vylepšení pro další díl Assassin´s Creed, tajná zombijácká kampaň s postery a teasery pak v sobotu nadobro skončila – čeká nás Prototype 2. Zapomenout bychom nemohli ani ne akci Xzoneu s půlnočním rozesíláním kódu na datadisk Cataclysm. Crytek nám odhalil zrušený fantasy projekt a fanouškovské video předvedlo skvělé změny v Source Enginu.

Bleskovky

Jako vždy doplňujeme naše novinky i celou řadou bleskovek, z nichž mnohdy pramení množství důležitých informací. Zde máte ty nejpodstatnější za uplynulý týden.

- Gears of War 3 vyjde zřejmě v listopadu 2011.

- Brzy se dozvíme nové informace o L.A. Noire, odhalí se technologie.

- The Force Unleashed II a první obrázek z chystaného DLC.

- Brutální akce Splatterhouse si od IGN v recenzi odnáší pouze 4/10.

- EA se nelíbí, že golfista Tiger Woods nevyhrává.

- Nový patch pro Fable III je venku, podívejte se na seznam oprav.

- Hlasujte pro nejlepší hry desetiletí na fóru.

- Na BF blogu detaily o dalším opravném balíčku do Bad Company 2.

- Za pouhých 25 dnů od startu se prodalo 2,5 milionů kusů Kinectu.

Články

V novém týdnu jsme vám přinesli nejprve recenzi sportovního titulu Shaun White Skateboarding a v ten stejný den také pořádný mega-speciál o příběhu v BioShock Infinite. V úterý jsme si zablbli a detailně jsme se podívali na první arkádovku s pohybovým senzorem Kinect, šlo o Kinect Adventures. Ve středu přišlo preview s dojmy z bety Killzone 3, další den zase dojmy, tentokrát ale z Stronghold Kingdom, a v pátek preview masivně multiplayerové RPG hry nesoucí název Gods & Heroes: Rome Rising.

Blogy

I ve 48. týdnu aktuálního kalendářního roku se komunita Zingu činila, díky tomu se objevilo hned několik zajímavých blogů. Pojďme na ně:

Arthas: Zrod krále Lichů - Darth Vader podle Blizzardu

Call of Duty: Black Ops - zábavná válka, ještě zábavnější klání

Recenze Need for Speed: Hot Pursuit

Recenze Shank, krvelačná mlátička…

Hry 18+ aneb je to správné?

DecadeAwards - Čas se krátí

Recenze Warcraft III

Recenze filmu Princ z Persie: Písky času

Videa

Videí opět bylo požehnaně. V souhrnu se ale zaměříme pouze na ty opravdu zajímavé, kterými tentokrát jsou: Explosive Mission Pack trailer a Tactical Enhancement Pack trailer z Deus Ex: Human Revolution, nezvykle dlouhý Teaser trailer slibně vypadající střílečky Binary Domain, VGA 2010 Teaser trailer Resistance 3, The World Reborn trailer pro World of Warcraft: Cataclysm a Akiyama trailer z Yakuza 4.

Závěr

A jsme u konce milí a vážení čtenáři, členové komunity Zingu, blogisti i občasní hráči Vánoce se nezadržitelně blíží, zima ukázala svou sílu. My vám přejeme, ať Vánoční shon přežijete, ať se vám nic nestane a hlavně ať máte čas na hraní vašich oblíbených her.

V následujícím týdnu se můžete těšit na preview Red Faction: Armageddon, na recenzi plošinovky Create, podíváme se na nového Trona a mj. si shrneme informace o české arkádové střílečce Rush'N Attack Ex-Patriot.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama