Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (49.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (49.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (49.týden)

Redakce

Redakce

4

Máme tu pěkné datum 12.12, a také čas na náš klasický týdenní souhrn. Tento týden se nesl především v duchu cen VGA 2010, vezmeme to ale popořadě.

Reklama

I přesto, že se udělování cen pořádalo o víkendu, strhlo na sebe VGA 2010 zdaleka největší pozornost. My jsme vám kromě nášupu aktuálních novinek nabídli i přímý přenos a doufáme, že jste si jej užili. Pojďme se ale podívat na to, co by vám tento týden nemělo uniknout.

Novinky

Pondělí začalo odhalením speciálního volantu pro Gran Turismo 5, sliby o relativně brzkém vydání dalšího dílu Splinter Cell a především odhalením zbrusu nového Tomb Raidera. Novinkami sršelo i NFS: Hot Pursuit a čerstvé galerie nabídly OF: Red River a Fight Night Champion. Krátce po odhalení nabídl Tomb Raider i první informace a detaily, Zaklínač 2 se pak pochlubil hardwarovými požadavky a detektivka L.A. Noire poodhalilo něco více ze svého kouzla.

Naznačili jsme vám, kdy bychom se měli dočkat veleočekávaných pecek včetně GTA V, nového BioShocku, Deus Ex či Gears of War 3. PS3 verze mlátičky Mortal Kombat nabídne bonusovou postavu, naopak česká verze Two Worlds II doznala odkladu. Tvůrci Dead Space 2 nám slibují demoverzi ještě před Vánoci, další díl boxu od EA pak představil seznam boxerů. Ve čtvrtek jsme pro vás spustili poslední sekci našeho webu – Cheaty. Doufáme, že vám pomůžeme k mnoha zábavným momentům (po dohrání příběhu bez cheatů).

Přišlo i odhalení třetího dílu dobrodružství Uncharted s oficiálním webem a galerií, Gothic 4 pak slíbil první DLC. Víkend pak startoval předzvěst VGA 2010 a poodhalil datum vydání MGS: Rising či balíček aut pro třetí Forzu. A pak to přišlo. Pro úplný a kompletní nášup všech informací a novinek z udělování cen VGA 2010 navštivte naši speciální sekci zaostření.

Bleskovky

Jako doplněk ke každodenním novinkám nesmí chybět výpis těch nejzajímavějších bleskovek týdne.

- Mass Effect 3 oficiálně potvrzen pro PC, PS3 a X360, viz. tweet EA.

- Mortal Kombat vyjde v dubnu s podporou 3D.

- Mass Effect 3 potvrzen na Vánoce 2011.

- The Elder Scrolls V: Skyrim vyjde 11. listopadu 2011.

- Resistance 3 vyjde 6. září 2011.

- Batman z Arkham City na novém artworku, povídejte se.

- Proběhla aktualizace tapet, odměňte svou plochu novým obrázkem.

- GT5 aktualizováno na verzi 1.03, zahrnuje mechanické poškození.

- Killzone 3 vyjde v Japonsku 24.2., 22.2. v USA, Evropa stále bez data.

Článek

Kromě předávání cen se týden nesl v duchu odhalení další velké hry – znovuzrozeného Tomb Raidera. Ale popořadě. Pondělek odstartoval představením revoluce na Marsu v Red Faction. Úterý poodhalilo něco více o inovovaném Tomb Raideru a nabídlo také recenzi na simulátor vrtulníku Apache. Ke konci týdne došlo i na zhodnocení slibně vypadající hry Create a týden uzavřela ačkní arkáda Rush´N Attack.

Blogy

Sledovat se vyplatí i naši věrnou komunitu, která denně chrlí na Zing články z herního průmyslu.

Představení Killzone 3

Epická hra vs. krátká herní doba? Cože?!

Medal of Honor – Recenze

VGA 2010 – byli jsme u toho!

VGA 2010 Real-time

Videa

S trailery se tentokrát opravdu roztrhl pytel, i když ten nejexkluzivnější nášup dorazil až o víkendu. Začněme tedy zlehka, trailerem na balíček Super Sports k NFS: Hot Pursuit, představením světa v Test Drive Unlimited 2. Unikl i nedodělaný konec k druhému dílu trilogie StarCraft II a prodloužená nádhera v podání Deus Ex: Human Revolution. VGA 2010 pak představilo premiéry mnoha her – Forza Motorsport 4, Elder Scrolls V: Skyrim, Prototype 2, Mass Effect 3, Batman: Arkham City, SSX: Deadly Descents, Resistance 3, Insane, Uncharted 3: Drake´s Deception či Thor: God of Thunder.

Závěr

Končí další nabitý týden. Doufáme, že máte již nakoupené dárky a čekáme vás na Zingu i příští týden, kdy vám přineseme např. recenzi na Joeyho Dobrodružství a opět bezkonkurenční nášup novinek ze světa her. Zůstaňte s námi a pozor na šílené rodinky při Vánočních nákupech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama