Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (5.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (5.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (5.týden)

Redakce

Redakce

10

Únor je tu a s ním se po zimní přestávce začíná probouzet i herní průmysl. I kvůli tomu jsme vám přinesli nejedny dojmy z hraní a zajímavé zprávy.

Reklama

Novinky

V poslední se objevila zpráva, že Microsoft na CES 2012 přivezl prototyp notebooku s pohybovým senzorem Kinect. V 2K Marin pracují na nové IP, obrázky z PC verze Alana Wakea a gameplay záběry z xboxové verze Zaklínače 2. Ovladač Wii U se čtečkou, první obrázek z The Amazing Spider-Man a Epic se připravuje na next-gen konzole. Dále jste se mohli podívat na 10 minut z Resident Evil: Operation Raccoon City, zdarma si stáhnout akci Renegade X: Black Dawn a Microsoft vzkázal, že nový Xbox letos očekávat nemáme.

Originální EverQuest přechází na free-to-play, RAGE prodalo přes 2 miliony kopií a Elizabeth bude hrát v BioShock Infinite klíčovou roli. Online pass v SSX neovlivní multiplayer, kvalitnější textury pro Mass Effect 2 a reklamy s vystrašenými matkami naznačují oznámení Dead Space 3.

Mass Effect 3 představil obtížnost Insanity a herecké obsazení, Rayman Origins s českými titulky za 599 Kč, datum vydání datadisku Shogun 2: Fall of the Samurai a majitelé Dragon's Dogma si jako první zahrají demo Resident Evil 6.

Ve středu se odhalilo příběhové DLC pro Risen 2, PC patch NFS: The Run obsahuje několik aut a odložena PC verze Prototype 2. 30 000 hráčů bude protestovat za Half-Life 3 a datum vydání Gotham City Imposters.

Rayman 3 HD pro PS3 a Xbox 360 vyjde v březnu, SW: The Old Republic má 1,7 milionů aktivních předplatitelů a Battlefield 3 a FIFA 12 prodali 10 milionů kusů. Žádný Online Pass u Syndicate, blíží se remake The Simpsons Arcade a vyšel patch 1.4 pro Skyrim. Sony za poslední čtvrtletí v mínusu €1,5 miliard, demo Mass Effectu 3 s Xbox Live Gold účtem zdarma a změna hostingu ovlivní některé hry Ubisoftu.

The Last of Us v premiérových screenshotech, Max Payne 3 v multimediálním nášupu a Metro: Last Light odloženo na rok 2013. Dělá Valve na úplně novém sci-fi titulu? Battlefield 3 brzy odhalí nové DLC, Insomniac a EA chystají tajný projekt a čerstvé detaily z dobrodružství The Last of Us.

Team Fortress 2 chystá něco nového, Battlelog má konečně plnou podporu češtiny, první náznaky DLC pro Take On Helicopters a Skyrim Creation Kit vyjde již v úterý. Minecraft pro Xbox 360 dorazí v dubnu a PSN účty čeká spojení se Sony Entertainment Network.

Články – Recenze, preview a speciály

Recenze: Joe Danger: Special Edition

Preview: Sniper Elite V2 - konečně druhá světová

Preview: Total War Shogun 2: Pád Samurajů – dojmy z preview verze

Preview: Zaklínač 2: Rozšířená Edice

Preview: Resident Evil: Operation Raccoon City – dojmy z preview verze

Speciál: Dojmy z hraní Uncharted: Golden Abyss

Blogové články

Aktivně se činila i naše drahá komunita, jejíž nejzajímavější výtvory vám nabízíme ke zhlédnutí.

Recenze: Spyro: The Little Purple Dragon

Redakce Zing.cz: Herní scéna se začíná probouzet

Recenze Driver: San Francisco

Recenze: Amnesia: The Dark Descent

Videa

Tento týden byl na skvělé trailery velmi štědrý a my vám tu přinášíme ty nejlepší. Zbytek pak najdete v galerii Videí.

Závěr

Máme za sebou další týden, což znamená, že vydání zajímavých titulů se nezadržitelně blíží. V následujícím týdnu se můžete těšit na recenzi NeverDead, Resident Evil: Revelations či Oil Rush. Nezapomeneme ani na preview včele s The Last of Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama