Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (50.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (50.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (50.týden)

Redakce

Redakce

6

Máme pro vás pravidelný týdenní souhrn nejzajímavějších událostí, které přinesla videoherní scéna. Pojďme na to.

Reklama

Tento týden se nesl spíš ve svátečním duchu, i na videoherní scéně je znát, že se blíží Vánoce, vydavatelé si svá velká překvapení nechávají až na následující rok. I tak se ale objevilo několik zajímavých informací a samozřejmě jsme nezapomněli ani na videa, trailer apod.

Novinky

Začátkem 50. týdne aktuálního kalendářního roku jsme se dozvěděli, že Elder Scrolls V: Skyrim poběží na úplně novém engine. Tvůrci Resistance 3 nás začali přesvědčovat, že multiplayer třetí dílu této série nabídne mnohem lepší multiplayerový zážitek, Horor inSane od del Tora bude trilogií a Bioware se dušují, že Mass Effect 3 bude to nejlepší, co zatím vytvořili.

V úterý se na svět dostaly první gameplay záběry z Uncharted 3: Drake’s Deception, hráči NFS: Hot Pursuit byli zdarma obdařeni o tři nové kabriolety a Guerrilla tým potvrdil kooperační režim v Killzone 3.

Ve středu se Assassin's Creed: Brotherhood rozšířilo o nový obsah, který je zdarma, a dozvěděli jsme se, že už se plánuje druhé DLC. Dále jste si mohli přečíst, že Mass Effect 3 bude čistě singleplayerovým titulem, bez multiplayeru, a Polyphony Digital se podělilo o budoucí plány pro Gran Turismo 5.

Ve čtvrtek byl oficiálně odložen Deus Ex: Human Revolution, BioWare se podělili s informací, že PlayStation 3 verze Mass Effect 2 bude využívat engine z třetího dílu a ve večerních hodinách potvrdil Blizzard, že chystá masivně multiplayerový titul s pracovním názvem Titan.

V pátek byly odhaleny hardwarové nároky Dragon Age 2, první obrázky z PS3 verze Mass Effect 2, Max Payne 3 sklouzává do období 2011-2012, Uncharted 3 – čerstvá galerie + gameplay trailer, Zaklínač 2 nabídne Šílenou obtížnost bez oživení a Evropský parlament zvažuje zákaz Mafie II.

Víkend se nesl v poklidnějším duchu, i když jsme vás informovali o možnostech nanoobleku v Crysis 2 + triler s českými titulky, Do Zaklínače 2 si budete moci importovat savy z prvního dílu, Vývojářský deníček z Bulletstorm – příběh a postavy, Team Fortress 2 se dočkalo vánočního updatu + nová mutace do Left 4 Dead 2, Battlefield 3 vyjde ve druhé polovině roku 2011 a zprávu, že se Microsoft snaží zlepšit citlivost pohybového ovládání Kinect.

Bleskovky

Jako doplněk ke každodenním novinkám nesmí chybět výpis těch nejzajímavějších bleskovek týdne.

- Seznam achievementů z Dead Space 2 naznačuje, na co se máme připravit.

- Pět nových obrázků z Resistance 3, to musíte vidět.

- Na začátku roku 2011 oznámí Sega dvě až tři velké hry s ježkem Sonicem.

- PS3 verze Final Fantasy XIV vyjde až v březnu 2011.

- Začíná přísně utajovaná beta Brink, pro PS3 hráče.

- Máme pro vás jeden nový obrázek z akce RAGE, povídejte se.

Nové číslo CD-Action (21.12.) přinese nové informace o Zaklínači 2.

Články

50. týden aktuálního kalendářního roku přinesl nálož čtyř recenzí - Mafia II: Joe’s Adventures – není všechno zlato..., Spider-Man: Shattered Dimensions – spidey na čtyři způsoby, Nail’d – jako na horské dráze a Lara Croft and the Guardian of Light – tak trochu jiná Lara. Dále dvě preview v podobě Bulletstorm – krvavá symfonie a Battlefield Play4Free – bojiště v prohlížeči.

Blogy

I protentokrát se komunita Zingu činila a přinesla několik zajímavých článků:

Jen další recenze GT5? Tentokrát opravdu ne

Beat Hazard - Hudba je tvou zbraní

Team Fortress 2

Crysis

Resistance 3

Star Wars: Darth Bane: Cesta Zkázy - Další kousek skládačky

Mass Effect 2 - recenze

Uncharted 3: Drake's Deception

Videa

Videí a trailerů tentokrát nebylo tolik i tak se ale sluší vypíchnout některé opravdu zajímavé. Tak pojďme na to: Hill 137 and Vantage Point trailer pro Battlefield: Bad Company 2 Vietnam, singleplayer trailer z Homefront, MotorStorm: Apocalypse - Skyline Gameplay Trailer, Colin McRae: DiRT 3 - DC Compound Gymkhana Trailer, Uncharted 3: Drake's Deception - Chateau Gameplay Video, Battlefield: Bad Company 2 Vietnam - Launch Trailer, Portal 2 - Co-Op Trailer 2, Dragon Age 2 - Combat Walkthrough a Bulletstorm - Story/Character Video Dev Diary 1.

Závěr

Dostali jsme se až na konec dalšího týdne, který stál určitě za to. Nezapomeňte, Vánoce se nezadržitelně blíží, necelých pět dní a máme tu Štědrý den, doufáme, že již máte nakoupené dárky.

V následujícím týdnu se můžete těšit opět na nadílku v podobě nových informací ze světa her, videí a samozřejmě nebudou chybět ani články. Máme pro vás nachystanou recenzi nového Trona a podíváme se mj. na další Kinect hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama