Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (51.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (51.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (51.týden)

Redakce

Redakce

2

Vánoce Vánoce přicházejí, shrňme si podstatné. Dnes se opravdu vyplatí vypnout počítač a oddávat se zasloužilému odpočinku. To ale neznamená, že si necháme ujít náš tradiční týdenní souhrn, který bude v letošním roce poslední.

Reklama

Novinky

Již v pondělí jsme se dozvěděli, že Square Enix zaregistrovalo novou ochrannou známku a Battlefield 3 by mohl naznačovat další díl. Objevila se chybka v novém dashboardu a EA nabídlo ultra drahé auto do NFS: World. Startovala beta závodů F1 Online a nastínili jsme plán vysílání Her Roku 2011. Odhalily se nám ceny her pro PSV a Diablo 3 nalákalo na začátek prodeje, možná už v lednu.

Otevřeli jsme sběratelskou edici Star Wars: The Old Republic a Syndicate odhalil, že nedorazí do Austrálie. Hříčka Renegade Ops se dočkala DLC, zavířily spekulace ohledně Company of Heroes 2 a Batman: Arkham City nabídl mapy a jeden skin zdarma. Zjistili jsme, že hraní vyvolává velkou závislost a nesmělo chybět 20 minut z fanouškovského filmu Halo. Skyrim nás nakonec příjemně překvapil novým patchem.

Nezapomeňte soutěžit s naší vánoční soutěží a najděte všechny asasíny!

Studio Respawn odhalilo druhý rozmazaný obrázek své chystané hry a Hideo Kojima oznámil, že Project Ogre bude v otevřeném světě. Modern Warfare 3 detailně rozebírá plány na DLC, Borderlands 2 pro změnu systém respawnu nepřátel. Stažitelný balíček oznámila i akce Gears of War 3 a potěšily další ukázky z vojenského simulátoru americké armády.

Začal trolling třetího dílu Half-Life se spuštěnou stránkou a padlo oznámení o dvou startujících betách, PlanetSide 2 a Starhawk. Podívali jsme se na zbrusu nové obrázky ze závodů Ridge Racer Unbounded a přišly i další náznaky Half-Life 3. Skyrim potěšil nádherným grafickým módem a Final Fantasy možná příští rok oznámí další díl. PSV odhalilo startovní balíček titulů a Mac se dočká i druhého BioShocku.

Fus Ro Dah a Veselé Vánoce!

Nával spekulací o třetím dílu Half-Life pokračoval a obdrželi jsme i nový update pro vojenskou akci Arma 2. Podívali jsme se na kostičkovaného Freemana a nakonec si popřáli skvělé Vánoce prostřednictvím Fus Ro Dah. Víkend pak příjemně překvapil dosud nejslibnějším důkazem vývoje Half-Life 3 a jiskru naděje zažehnul druhý Stalker.

Články – Recenze, preview a speciály

Recenze Anno 2070 – zpátky do budoucnosti

Speciál: Fotoseriál ze Star Wars: The Old Republic

Recenze Minecraft – kostičky nás baví

Speciál: Oddechovky nejen na záchod

Recenze PC verze Assassin’s Creed: Revelations

Recenze Trine 2 – na cestě na dobrodružstvím podruhé

Speciál: Proč se začít těšit na Binary Domain?

Blogové články

Nehledě na blížící se svátky nespala ani naše věrná komunita. Co si pro nás připravila tentokrát?

Recenze Batman: Arkham City – Co si ještě víc přát

Speciál: Hlasujte o nejoblíbenějšího hrdinu z her roku 2011

Speciál: Hlasujte o nejlepší soundtrack z her roku 2011

Speciál: První dojmy z The Old Republic

Speciál: Veselé Vánoce!

Videa

Minout nesmíte ani náš seznam videí a trailerů ze světa her, který se za těch sedm dní pěkně rozrostl. Co se nám líbilo nejvíce?

Závěr

Jsme u konce. Konce souhrnu a téměř i tohoto roku. Čeká nás poslední týden a poté začátek dalšího, neméně nabušeného roku. Roku návratu Maxe Payna, válečného konfliktu v galaxii Sheparda i novinky ze stránek Toma Clancyho. Návrat mnoha věhlasných sérií a doufejme, že i nejočekávanější hry vůbec. Half-life 3. Těšme se, je rozhodně na co.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama