Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (52.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (52.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (52.týden)

Redakce

Redakce

Pojďme si za hrnkem medoviny a šťavnatým kuřecím stehnem popovídat o uplynulých sedmi dnech mezi svátky. Zkrátka nepříjdou ani hry.

Reklama

Scházíme se u již tradičního týdenního sourhnu, který je však tentokrát rovněž zajímavým milníkem. Popíšeme si to nejzajímavější za posledních sedm dní, dnešní souhrn se však již odehrává v roce novém a startuje jeho první týden. Pro přehlednost jej označíme za poslední, 52. týden roku. V zásadě tu ale máme regulérní stroj času, takže pojďme zpět do budoucnosti. Tedy vzhůru do minulosti. Nebo, to je jedno, prostě pojďme na to.

Ať vám neunikne naše nová skladba - Redaktor - od týmu Indian.

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli, že akce Tokyo Jungle vyjde až v roce 2012 a objevili jsme obsah pro Forzu 4 ve slevě. Space Marine čeká v lednu velké překvapení a hackeři zaútočili na fantasy Rift. Square Enix zaregistroval značku Hitman: Profession a Nintendo upřesnilo datum vydání konzole Wii U. Skyrim představil vtipnou komiksovou koláž a MotorStorm RC zase čerstvé screenshoty.

Guitar Hero slíbilo návrat a Gran Turismo 5 taktéž, v komplední edici XL. DICE zvažuje zimní mapy do Battlefieldu 3 a screenshoty nás poctila i rubačka Darksiders II. Notch oznámil pokračování své hříčky Minicraft a God of War 4 odhalil možnou online kooperaci. Dočkali jsme se spekulací o dalším dílu Assassin’s Creed i nových obrázků ze simulátoru C.A.R.S. Blizzard hledá další vývojáře pro konzolové Diablo 3 a Valve popírá spekulace o Half-Life 3 kroužící internetem.

Nezapomeňte na naši vánoční soutěž s Assassin's Creed, končíme už zítra!

Dead Island slibuje na rok 2012 nové DLC a Mass Effect 3 pro změnu mnohem větší obtížnost. Nová Lara se nám představí v remaku mnohem zranitelnější a omylem jsme přišli na druhý díl skvělé plošinovky Epic Mickey. Nakonec jsme zjistili, že studio Santa Monica kutí něco tajného a na povrch opět vyplula skupina Anonymous. Microsoft si řekl o PS3 verzi thrilleru Alan Wake a závody WipEout 2046 měly mít zombie mód. Vypadá to, že nás čeká velmi akční rok 2012. Tak si ho užijme.

Články – Recenze, preview a speciály

Preview Indie okénko – Catapult for Hire

Preview Nexuiz – zpět mezi živými

Speciál: Přehled her roku 2012 – 1. část

Speciál: Přehled her roku 2012 – 2. část

Recenze Star Wars: The Old Republic

Speciál: Přehled her roku 2012 – 3. část

Recenze Ico & Shadow of the Colossus

Blogové články

Přes vánoční svátky se na Zingu rozléhalo zlověstné ticho, a tak není divu, že se komunita činila poněkud méně. Stále lze ale najít zajímavé kousky.

Speciál: Vyhlášení turnaje v Team Fortress 2

Recenze The Saboteur - Irský Assasin řádí v Paříži

Videa

Svátky nás nezastavily a nějaké ty trailery jsou pro vás vyšťourali i tentokrát.

Závěr

Končíme. Ukončujeme dnešní souhrn i rok 2011. Jeden z nejlepších a herně nenabitějších za poslední dekádu. Čeká nás rok zbrusu nový (osudový chcete-li), který bude taktéž plný skvělých pokračování, lahodných novinek i nečekaných odhalení (ano, koukáme na Valve). Takže se na to vše pojďme těšit spolu, protože my budeme u toho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama