Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (52.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (52.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (52.týden)

Redakce

Redakce

3

Začíná nám nový rok a nové období plné skvělých herních zážitků. Pojďme si ale prohlédnout, co nám přinesl poslední týden minulého roku.

Reklama

Abychom byli přesní, poslední pracovní týden nového roku. Víkendem už nám začíná rok 2011 a my doufáme, že nám dvě jedničky přinesou podstatně více zážitků, než tomu bylo v roce uplynulém. Celý prázdninový týden se na poli novinek neurodilo moc zajímavého, ostatní sekce webu ale nezaostávaly a nabízely vám místo pro zkrácení času.

Novinky

Hned zkraje nás příjemně překvapil ušatec Batman s hodně zajímavým nášupem informací o multiplayeru Arkham City. Pokračovaly hardwarové nároky Dead Space 2 a střípky informací z chystaného pokračování Stalkera. Gothic 4 představil nový datadisk, Lara Croft pak nový hlas. Tvůrci Killzone se chvástají přípravou nové FPS a datum odhalila i bojovka Dynasty Warriors 7.

Středa překvapila prodlouženou verzí gameplay záběrů z veleočekávaného Uncharted 3 a uskutečnili jsme pro vás i zbrusu novou soutěž se závody Nail´d. Dead Space 2 se poté představil v první světové recenzi, Square Enix naopak kutí pikle s novou ochrannou známkou. Předzvěst Silvestra nám k ránu přinesla další skvělý dárek v podobě prvních oficiálních obrázků z novodobého Tomb Raidera ve vysokém rozlišení.

Assassin´s Creed 3 poodhalil svůj možný podditul, Battlefield 3 pak zamával operačnímu systému Windows XP. Jako třešničku na dortu pro vás pak máme novou galerii z hitovky Crysis 2, čerstvé informace z RPG X-Men: Destiny či obrázky z bojovky Fight Night Champion.

Bleskovky

Jako vždy nám novinky doplňují také bleskovky, které vám nezapomínají přinášet krátké zprávy ze světa.

- 27.12.2010V sekci tapety naleznete nové wallpapery na vaší plochu, podívejte se.

- Další díl SoulCalibur ve vývoji, potvrdil Daishi Odahisma.

- V roce 2011 se dozvíme bližší informace o demu Catherine.

- Na rok 2012 se chystá animovaný seriál ze světa Tron.

- Představen obal, v němž bude zabalen MotorStorm: Apocalypse v Evropě.

- Amazon.fr u MotorStorm: Apocalypse uvádí datum vydání 16. března 2011.

- Začátkem ledna se dozvíme nové informace o Elder Scrolls V: Skyrim.

Články

Prázdninový týden jsme především opřeli o preview na očekávané pecky, nechyběl však ani speciál. Ten vám blíže představil veleočekávanou akci Crysis 2, o které jste se mohli dozvědět i na Facebooku. Pokračovalo se recenzí na arkádový simulátor Tom Clancy´s H.A.W.X. 2 a týden zakončily tři preview – akční šílenost NeverDead, slibně vypadající MMORPG Rift a nakonec blbůstka v podobě PixelJunk Shooter 2.

Blogy

I přes oslavy nám komunita nabídla slušný pohled na své vlastní názory z herního průmyslu, čímž jsme jí vděční. Pohleďte na ty nejvydařenější kousky.

Co vše je možné vytvořit v GT5

Mass Effect: Zjevení – Jak to všechno začalo

Videogames war

MEGAČLÁNEK – Co se událo za rok 2010?

DecadeAwards

Euro Truck Simulator – Toulky Evropou

Jak to vlastně v herním průmyslu chodí

Videa

Na závěr bychom nemohli zapomenout na multimediální nášup, který od nás každý den dostáváte. Konec roku sebou představil překvapivě bohatou nabídku videoobsahu, který začíná vtipným sestřihem se všemi smrtmi v demu hororu Dead Space 2. Následoval zajímavý rozhovor s tvůrci Uncharted 3, který jsme pro vás otitulkovali, obohacený o dva gameplay trailery. Prodloužení si vysloužil trailer na elektrizující akci inFamous 2 a víkend pak završil trailer na Hru roku v pořadu Indian. Zdaleka největší přínos však směřoval do sekce videorecenzí a videopreview, která se rozrostla o řádný seznam titulů. Všechny si je můžete prohlédnout ve specifické sekci na Zingu.

Závěr

A máme to za sebou. Za celou redakci vám přejeme, aby se vám v novém roce dařilo a my se budeme snažit vám přinášet ty nejžhavější informace ze světa her, aktuální recenze na očekávané pecky a kupu trailerů pro vaše potěšení. Takže zůstaňte s námi, bude toho hodně!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama