Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (6.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (6.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (6.týden)

Redakce

Redakce

6

Vítáme vás u našeho tradičního souhrnu, ve kterém se podíváme na nejzajímavější novinky, bleskovky, blogové články a samozřejmě také na trailery a videa.

Reklama

Novinky

Hned v pondělí jsme se dozvěděli o tajemném projektu Virginia, který kutí studio Obsidian. Následovalo odložení knihy ze světa BioShocku, analytici si myslí, že Take-Two už nepotřebuje Grand Theft Auto, PlayStation Phone byl konečně oficiálně potvrzen a Battlefield 3 předvedl krásy svého nového enginu.

Odpoledne jste si mohli přečíst o dalším dodatečném obsahu do Assassin‘s Creed: Brotherhood, který bude samozřejmě opět zdarma a představeny byly další tratě a automobily z NFS Shift 2: Unleashed.

Druhý den v týdnu se nám odhalilo pokračování střílečky Call of Juarez, jenž nás tentokrát zavede do moderního westernu, kde budeme válčit proti drogovým kartelům. Prohlédnout jste si mohli vůbec první obrázky z Battlefield 3, k nimž se přidaly i nové a velmi zajímavé informace, a pokochat se nově ohlášenou střílečkou The Darkness 2.

V odpoledních hodinách jsme vám přinesli ještě 100 nových pohlednic z Need for Speed Shift 2: Unleashed, zprávu, že Homefront pořádá invazi na Google a Battlefield 3 při startu bez módovacích nástrojů.

Ve středu se vydavatelství Take-Two pochlubilo vysokými prodeji Red Dead Redemption a jeden z tvůrců série s agentem 007 nepřímo potvrdil vývoj dalšího dílu. Dále jste se mohli dozvědět, s kým si podmaníte svět v Dragon Age 2, Gears of War prý vzniká taky pro Kinect, vývoj fantasy real-time strategie Kings and Castles stopnut a zprávu, že stoupá počet dětí závislých na hrách. 2K Games upřesnilo datum vydání XCOMu a taktické akce Spec Ops: The Line a Metro 2034 se dočká pořádné propagace.

Čtvrtek byl značně poznamenán finanční konferencí firmy Activision, která zrušila další díly Guitar Hero, DJ Hero, Tony Hawk a rozpracovanou otevřenou akci True Crime: Hong Kong, místo toho se chce zaměřit na sérii Call of Duty a na tituly od Blizzardu a tvůrců Halo.

Kromě výše zmíněného jste se mohli podívat na první gameplay trailer z detektivky L.A. Noire, prozkoumat nové obrázky z Duke Nukem Forever a přečíst si několik zpráv, včetně další Spider-Man, Transformers a X-Men ještě letos, soundtrack k Mass Effect 3 vytvořil autor Black Swan, DICE potvrzuje dedikované servery pro Battlefield 3 a Brink bez otevřené bety.

Pro mnohé poslední pracovní den v týdnu byl ve znamení Ubisoft Toronto pracuje na další hře, PC verze AC: Brotherhood nabídne nejen 3D, Crysis 2 – Nanosuit video + nové screenshoty, MMO od Blizzardu bude "něco zcela nového" Pitchford vývoj Borderlands 2 nepotvrdil, Crysis 2 potvrzuje dedikované servery, Zaklínač 2 v novém vývojářském deníčku a podmaní si Activision majitele GTA?

Internetový magazín o hrách Zing.cz se vyplatilo sledovat také o víkendu, především pak kvůli následujícím novinkám: nový vývojářský deníček z DiRT 3, exkluzivní gameplay záběry z The Witcher 2: Assassins of Kings, NFS: Shift 2 odkrylo další tratě, kampaň v Duke Nukem Forever je dlouhá, jako 3 nebo 4 Call of Duty, Serious Sam 3 vyjde ještě letos a nedokončená verze Crysis 2 unikla na internet + vyjádření Cryteku a EA.

Bleskovky

I v tomto týdnu jsme nezapomněli na krátké zprávy z herního světa. Níže naleznete ty nejzajímavější, všechny pak v sekci bleskovek.

- První tři obrázky z DLC Severed do hororového Dead Space 2.

- Treyarch bral inspiraci u úspěšného Modern Warfare, tvrdí designer.

- TES V: Skyrim možná nabídne populární Dark Brotherhood questy.

- V půlce února by měla vyjít další aktualizace Gran Turisma 5.

- HD trilogie Splinter Cell a Prince of Persia i pro X360, podle ESRB.

- uDraw Game Tablet se do Evropy dostane 4. března, oficiální stránky.

- Vyzkoušejte si PC titul Dungeons v demoverzi.

- The Darkness 2 nabídne více příběhu, lepší akci a cel-shaded grafiku

- Take-Two měli v roce 2010 nejlépe hodnocené hry, uvádí MetaCritic.

- Randy Pitchford si myslí, že by bylo zajímavé vidět ženskou verzi Duka.

- PixelJunk Shooter 2 potvrzen na 2.března pro Evropu, 1.března pro USA.

- Šíří se zprávy, že beta Battlefield 3 začne v říjnu, což EA odmítá.

- Koncem roku se dozvíme oficiální název handheldu NGP, slibuje Sony.

Články

Šestý týden aktuálního kalendářního roku nebyl pouze plný zajímavých novinek a bleskovek, ale také článků. Připravili jsme si pro vás dojmy z demoverze Bulletstorm, preview strategického simulátoru Cities in Motion, souhrn informací o LEGO Star Wars III: The Clone Wars, speciál o jednotlivých verzí Dragon Age 2 a recenzi Test Drive Unlimited 2.

Blogy

Činila se také komunita Zingu, která si pro vás připravila několik velmi zajímavých blogových článků:

Preview Dragon Age 2

Článek jaký herní hlodavec je ten pravý?

Článek Crysis 2 PIRÁCTVÍ nebo REKLAMA ZDARMA?!

Další články od komunity naleznete v sekci blogy.

Videa

Tento týden jsme vám přinesli přesně 58 různých videí a trailerů, z nichž vybíráme pochopitelně jen ty nejlepší, na všechny se můžete podívat v sekci videa. Přehlédnout byste určitě neměli pětici povedených gameplay záběrů z rubačky Knights Contract, Champion trailer z Dragon Age 2, gameplay záběry z multiplayeru SOCOM 4, Loyalty trailer z Dungeon Siege III, startovní trailer Test Drive Unlimited 2, gameplay záběry z Anarchy Reigns, první vývojářský deníček z Crysis 2, Resistance trailer k Homefront, třetí vývojářský deníček z DiRT 3, Cinematic Intro trailer Total War: Shogun 2 a Příběhový trailer Supremacy MMA.

Závěr

Jak si sami můžete ověřit, týden to byl opravdu nabitý. V tom nadcházejícím se opět můžete těšit na nálož zajímavých informací o hrách, na články a recenze a samozřejmě nebudou chybět nové obrázky a videa v HD kvalitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama