Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (7.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (7.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (7.týden)

Redakce

Redakce

4

Konec dalšího týdne se nezadržitelně blíží, nastal tedy čas podívat se na uplynulé dny a připomenout si zajímavosti, které jsme pro vás připravili.

Reklama

Novinky

V pondělí jste si mohli přečíst domněnky ohledně pokračování Mirror's Edge, které podle zahraničních zdrojů mělo být pozastaveno. Na tuto zprvu reagovala společnost Electronic Arts v pátek, kdy potvrdila, že byl vývoj pozastaven, ale na sérii jim stále záleží a rozhodně se značky nevzdávají.

Pokud patříme mezi zastánce nových technologií, pak vás nejspíš potěšila zpráva, že PS Phone vyjde již letos v březnu. A pokud náhodou nehodujete technologiím, pak jste se mohli dozvědět o dalších herních Transformers, Sledgehammer chce vytvořit nejlepší Call of Duty, druhý balíček map rozšíří Halo: Reach v březnu a nové oficiální obrázky z Crysis 2.

V úterý nás tvůrci nového Batman: Arkham City přesvědčili, že hra více hráčů ve hře rozhodně nebude, prý se chtějí maximálně soustředit na singleplayer. Následně nás Crytek ujistil, že i po úniku nedokončené Crysis 2 verze věří v PC platformu, s dalším Assassin's Creed se seznámíme v květnu, Lovcem démonů v hororu Shadows of the Damned, hardwarové nároky druhého Portalu, PC verze AC Brotherhood očividně s datem vydání, dočkáme se demoverze Total War: Shogun 2 a Far Cry 3 to prý stihne ještě letos.

Ve středu se představilo další DLC do strategie R.U.S.E., tentokrát s japonskou armádou. odhalilo se datum vydání Gothic 4 - Fall of Setarrif, obrázky z Batman: Arkham City ukazují Jokerův Fan-House, koncem února vyjde Painkiller Redemption, systémové požadavky Assassin’s Creed: Brotherhood, známe datum vydání multiplayerového PC dema Crysis 2, DiRT 3 se loučí se jménem Colin McRae a nejvíc se pirátí ve Francii, Španělsku, Itálii a Číně.

Čtvrtek začal konceptem Diabla 3 z roku 2005, který byl nakonec přepracován. Dále za pirátění na PS3 vás čeká ban, Left 4 Dead 2 se dočká nového DLC, Bungie kutí masivně multiplayerovou střílečku, Dragon Age 2 s technologickými změnami, oznámeny tři dodatečné balíčky do NFS: Hot Pursuit a Bulletstorm nakonec bez editoru úrovní.

Pro mnohé poslední pracování den opět odstartoval novinkou o Diablu III. Tentokrát jste se mohli dočíst, že tato hra vyjde nejspíš také pro konzole, což potvrdil inzerát samotného Blizzardu. Dále, že další DLC pro AC: Brotherhood nabídne spoustu nových možností, Forza 4 s head-tracking, první obrázek z Masarykova okruhu v NFS: Shift 2, Crysis 2 odhaluje mapu Impact a dechberoucí obrázky ze Zaklínače 2.

Tradičně se novinky na Zingu objevovaly také o víkendu. Návštěvníci magazínu Zing.cz si tak mezi prvními mohli přečíst, že je další Medal of Honor oficiálně ve vývoji, inFamous 2 v červnu a se speciálními edicemi pro Evropu, co nabídne soundtrack Crysis 2?, zbraně, auta, ženy a alkohol v Saints Row 3 a unikla německá verze dema Dragon Age 2.

Bleskovky

V týdnu jsme nezapomínali ani na tradiční bleskovky, kterých opět byl početný počet, avšak zde vzpomeneme pouze na ty nejzajímavější:

- Tvůrci Duke Nukem Forever pozvali novináře do striptýzového klubu.

- BioWare zveřejnilo seznam dosažitelných úspěchů v Dragon Age 2.

- Monster Jam: Path of Destruction vyjde v Evropě 18.3., nová galerie.

- Vyšla v1.21 aktualizace StarCraftu 2, která opravuje různé chyby.

- Jednoduchý a nepřeplácaný oficiální obal Red Faction: Armageddon.

- Vyšel 1.06 patch pro závody Gran Turismo 5, více zde.

- PC demo Bulletstorm přece jen vyjde, a to krátce po vydání plné verze.

- PS3 hráči mohou doufat v demo Crysis 2, vzkazuje producent.

- Pět nových obrázků ze strategie Total War: Shogun 2.

Články

Pokud navštěvujete Zing.cz každý den, určitě jste si všimli, že se vám snažíme každý den přinést také čerstvý článek. Pro tento týdeen jsme si pro vás připravili recenzi adventury Alternativa, speciál s detailním pohledem na Elder Scrolls V: Skyrim, recenzi akce Mindjack, speciál o příběhové části sci-fi střílečky Crysis 2, recenzi The Sly Trilogy a preview ohlášeného Risen 2: Dark Waters.

Blogy

Pro tento souhrn jsme vybrali následující blogové příspěvky:

Článek České pirátství v praxi

Úvaha na téma: Facebook aneb je to opravdu tak špatné?!

Recenze filmu TRON: Legacy 3D

Článek Schyluje se k nové válce na poli handheldů?

Preview inFamous 2

Preview Dragon Age 2

Flashback Rome: Total War

Videa

Videí a různých trailerů z her bylo opět požehnaně. Vybíráme tedy jen ty opravdu zajímavé, jako je Příběhový trailer Crysis 2 s cz titulky, Wonderland teaser Alice: Madness Returns, Noob Saibot's trailer k Mortal Kombat, Untethered trailer z RAGE, Whip, Kick, Boom trailer z Bulletstorm, trailer z multiplayeru Total War: Shogun 2 a Biog trailer 2 z Operation Flashpoint: Red River. A na závěr pravděpodobně nejzajímavější video celého týdne:

Závěr

Opět jsme se dostali až na samotný konec týdne, který přinesl spoustu zajímavého. Více už ale nepřinese, na řadě je totiž další týden, který na Zingu odstartuje již zítra po deváté hodině ranní. Nezapomeňte se tedy přijít podívat, bude toho opět hodně. Tak například recenze Killzone 3, preview Top Spin 4, dojmy z BioConu a mnoho, mnoho dalšího, to už si ale necháme pro sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama