Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (8.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (8.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (8.týden)

Redakce

Redakce

4

Tento týden nejvíc poznamenalo oznámení nového Medal of Honor. Dále Diablo 3, Mass Effect 3, Max Payne 3 a další zajímavé hry. Nechybí ani recenze Syndicate či preview Sleeping Dogs.

Reklama

Novinky

V pondělí jste se mohli podívat na emocionální trailer k Mass Effectu 3, který se později dočkal rovněž rozšířené verze. Systém run v Diablu 3 ve finální podobě, Mass Effect 3 můžete hrát i bez internetu a Sony vzkázalo, že piráti to budou mít s PS Vita velmi těžké. Crytek a EA chystají nový projekt (že by Crysis 3?), Hry rádi upečeme a pak odhalíme, říká Newell, oznámena akce Reign of Thunder od autorů FEAR 3 a PC verze thrilleru Alan Wake se dočká oficiální češtiny.

Detaily a obrázky ze zrušeného Call of Duty a emociální launch trailer Mass Effectu 3.

V úterý jsme se dočkali prémiových obrázků z akce Battleship a závodů Project Cars. Remedy naznačilo Alan Wake: American Nightmare i pro PC, Spec Ops dorazí v červnu, Hitman: Absolution představil Dianu, Risen 2: Dark Waters v čerstvé galerii a první obrázky ze ShootMania Storm.

Mass Effect 3 oznámil debutové DLC, detaily a obrázky ze zrušeného Call of Duty, beta Starhawk je nyní přístupná všem a Borderlands 2 s oficiálním datem vydání. Rozbalení klasické edice Mass Effectu 3 na videu.

Detaily o The Lost Archive DLC pro AC: Revelations, PlayStation 4 možná s grafickými kartami od AMD, aktuální soupisky pro FIFA 12 a Thief 4 je prý připraven na oznámení. Battlefield 3 pro iOS po stížnostech odstraněn, přestřelka odstřelovačů ze Sniper Elite V2, studio GRIN pracovalo na zajímavé temné akci a Valve rozdává klíče do bety CS: Global Offensive.

Preview Medal of Honor: Warfighter - vyjde v říjnu a nabídne cestování po celém světě a taktické možnosti.

Následovaly první obrázky z PC verze Max Payne 3, Battlefield 3 čeká řada oprav a reklama na PlayStation Vita se zajíčky z Playboye.

The Amazing Spider-Man vyjde na konci června a nový trailer. God of War IV vyjde prý v únoru 2013, nový Medal of Honor oficiálně odhalen, začal globální alfatest World of Warplanes, Borderlands 2 na zbraně tlačit nebudou a brzy si budete moci zdarma zahrát multiplayer Killzone 3.

Resident Evil: Operation Raccoon City hlásí datum vydání PC verze, tvůrci Dead Space prý stále pracují na Jacku Rozparovači, BioWare slibuje kvalitní Command & Conquer, první obrázky z Mass Effect 3: From Ashes DLC a nový Medal of Honor odhaluje první detaily. Fanouškovské video s moderním Dovahkiinem ze Skyrim, kde přistál první Mass Effect 3? příběh GTA 4 prý bude pokračovat na Vita a nové Battlefield 3 DLC v testovací fázi.

Vyšla krabicová verze Serious Sam 3 za 478 Kč pro PC.

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze: ModNation Racers: Road Trip

Recenze: Syndicate – business je válka

Recenze: SoulCalibur 5 – stará láska nerezaví

Preview: DiRT Showdown – demoliční derby se vrací

Preview: Sleeping Dogs – reinkarnace True Crime ukazuje zoubky

Preview: Medal of Honor: Warfighter - válečná symfonie

Speciál: Dojmy z demoverze Mass Effectu 3

Speciál: Co nás prý čeká pod kapotami příštích PlayStationů a Xboxů?

Videopreview: DotA 2

Videorecenze: Trine 2, PayDay: The Heist

Blogové články

Činila se i naše věrná komunita, jejíž nejlepší výtvory vám přinášíme níže.

Speciál: Dojmy z demoverze The Darkness 2

Speciál: Dojmy z demoverze Mass Effectu 3

Speciál: Tričká s motívami Skyrimu-Fus Ro Dah

Recenze PC verze Alan Wake

Videa

Jako vždy pro vás vybíráme ty nejlepší trailery a videa z herní branže. Kompletní galerii najdete v sekci Videí.

Závěr

A jsme u konce. Týden ve znamení nového Medal of Honor končí. V následujícím týdnu se můžete těšit na recenzi Gotham City Impostors, SSX a mj. Global Ops: Commando Libya. Dále na několik preview a možná přijde na řadu i zajímavý speciál, třeba Garry’s Módu. Nezapomeňte rovněž, že vychází konzolové demo FIFA Street. My samozřejmě neopomeneme čerstvé informace ze světa her, stejně tak videa, obrázky atd. Těšíme se na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama