Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (8.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (8.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (8.týden)

Redakce

Redakce

17

Konec osmého týdne aktuálního kalendářního roku se blíží a s ním přichází i náš pravidelný souhrn zajímavostí, které vám magazín Zing.cz v uplynulých dnech přinesl.

Reklama

Novinky

V pondělí oslavila série Legend of Zelda pětadvacet let, přečetli jsme si nové informace o The Elder Scrolls V: Skyrim, seznámily se s námi závody Post Apocalyptic Mayhem, dozvěděli jsme se, že míra Míra pirátství na PC prý klesá, YouTube nejspíš brzy dostupné také na Xboxu 360, PS3 a Nintendu Wii, EA DICE toho kutí víc, než jen Battlefield a druhé Risen vyjde pro PC, PS3 i X360.

V úterý se na internetu objevila zpráva, že společnost Electronic Arts otevřela nové studio, které se bude věnovat strategické sérii Comand & Conquer, zakladatele Activisionu trápí nenávist hráčů, Vietnam začne s blokováním online her, tajné informace o Gears of War 3, EA uniklo poslední Mass Effect 2 DLC, Sony už nehodlá soutežit s Microsoftem, údajně se chystá nová slim verze PS3, Valve odhalilo zrušený "ponorkový" projekt, demo Dragon Age 2 je na světě a zveřejněn obsah PC edic a hardwarové nároky Assassin's Creed: Brotherhood.

Ve středu jsme se dozvěděli datum vydání Red Faction: Armageddon, představil se první dodatečný obsah do střílečky Bulletstorm, vyšlo demo strategie Total War: Shogun 2, závodů Nail'd a simulátoru městské dopravy Cities in Motion, Crytek nás ujistil, že prvních 25 minut v Crysis 2 je klíčových, datum vydání, mapy a zbraně v Gears of War 3 a Severed DLC pro Dead Space 2 vyjde 1. března.

Čtvrtek přinesl ujištění, že s Killzone 3 série nekončí, Dead Island trailer uhranul všechny, za koncem Bizarre stojí nešťastné náhody, Crysis 2 bez kooperativního módu, objevil se fanouškovský Heavy Rain film, první gameplay záběry z PS3 verze Crysis 2, demo Shift 2: Unleashed zřejmě až po vydání a Lovec démonů v galerii z Diabla 3.

V pátek se potvrdila zpráva, že nové studio EA opravdu pracuje na nové strategii ze série Comand & Conquer, Gas Powered Games přebírá Age of Empires Online, tvůrci AoE chystají Orcs Must Die, datum vydání PC verze Fable 3 + odhaleno nové DLC, bývalí zaměstnanci Bizarre založili nové studio, představen map pack pro Killzone 3, se soundtrackem k DA2 pomůže Florence Welsch, první obrázek z Thief 4? a nové demo Crysis 2 se blíží pro PC a Xbox 360.

Internetový magazín o hrách Zing.cz se vyplatí sledovat také o víkendu. Tentokrát jsme si pro vás připravil několik velmi zajímavých novinek, včetně Crysis 2 – Prorok a hráči proti mimozemšťanům, záhadné zelené odpočítávání, Modern Warfare 3? odhaleny off-road závody Insane 2, získejte oficiální Dukovy sluneční brýle a karty, F.E.A.R. 3 odkrývá prostředí a atmosféru, pohlednice z Deus Ex: Human Revolution a Battlefield 3 vstupuje do předprodeje.

Bleskovky

Tento týden nepřinesl pouze spoustu novinek, ale také několik zajímavých bleskovek, které by vám neměli uniknout.

- Herní adaptace filmu Thor vyjde v Evropě 29. dubna, v USA 3. května.

- Společně s patchem vyšel komunitní balíček LBP 2 obsahující 7 úrovní.

- Na Xbox Live je ke stažení demo LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

- Dead Money DLC pro Fallout: New Vegas na Steamu a PSN, cena $9.99.

- Vývojáři TDU 2 děkují za hlášení chyb, odměna: brzké DLC zdarma.

- Dead Island vyjde možná v červnu, prozradila to pitva traileru.

- Těmito zbraněmi budete zábavně zabíjet potvory v Bulletstorm.

- Stáhněte si první tapetu s motivem Elder Scrolls V: Skyrim.

- Akce Earth Defense Force vyjde začátkem července, v USA 5.7.2011.

- PSP arkáda Patapon 3 bude k dostání na PSN od 12. dubna za $19.99.

- MotorStorm: Apocalypse se brzy dočká dema, v současné době se testuje.

- V pondělí se dočkáme první galerie z akce Serious Sam 3.

- Odhaleno 50 achievementů z Portal 2, dohromady 1000 bodů.

Články

Týden byl štědrý i na články. Napsali jsme pro vás následující:

Preview zombie akce Dead Island

Speciál o podzemní části Crysis 2

Preview tenisového Top Spin 4

Reportáž z BioConu 2011

Dojmy z demoverze Dragon Age 2

Speciál: V čem se liší druhý díl Zaklínače od prvního

Speciál: Co náš čeká v připravované Gears of War 3 betě?

Preview elektrizující akce inFamous 2

Speciál: Co prozatím víme o Battlefield 3?

Blogy

Komunita Zingu napsala následující články:

Preview inFamous 2

Dojmy z demoverze Killzone 3

Flashback Rome Total War

Recenze Fallout 3

Preview Total War: Shogun 2

Videa

V osmém týdnu tohoto roku se urodilo také spoustu zajímavých videí, mj. Gameplay záběry z Shoot Many Robots, Příběhový trailer Ace Combat: Assault Horizon, Prvních 8 minut z Beyond Good & Evil HD, Startovní trailer k Bulletstorm, Bombardování Salt Lake City z Homefront, Trailer pro demo Yakuza 4, Trailer mód kariéry Top Spin 4, Trailer Nornové z Guild Wars 2 a Brouci a zbraně z Yars' Revenge.

To ale stál není vše, máme pro vás i několik perliček, které si rozhodně nenechte ujíst:

Závěr

Opět se jednalo o velmi zajímavý týden. Ten další nebude výjimkou, protože se bude v San Francisku konat vývojářská konference, která má přinést nové informace o Battlefield 3, oznámení Thief 4 a mnoho, mnoho dalšího.

Kromě nových informací se můžete těšit na recenze Killzone 3 a Fight Night Champion a na preview Batman: Arkham City a Deus Ex: Human Revolution. Více už toho neprozradíme, počkejte si...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama