Journey dostane sběratelskou edici
Journey Novinka Journey dostane sběratelskou edici

Journey dostane sběratelskou edici

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

9

Pokud jste si již výbornou hříčku Journey pořídili, dáme vám hned několik důvodů, proč za ni zaplatit ještě jednou <strong>+ AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace

Tak tohle je sakra velké zklamání. Prostřednictvím svého Twitter kanálu tvůrčí celek potvrdil, že se se sběratelskou kompilací nepočítá pro evropský trh.

"Vážně nás to hrozně mrzí, ale v současné době s tím nemůžeme nic dělat," dočteme se v příspěvku. "Zkuste otravovat @PlaystationEU. Třeba to pomůže."

Původní zpráva

Thatgamecompany totiž pustilo do oběhu oficiální trailer na chystanou sběratelskou edici titulu, která se na trhu objeví již letos v srpnu, přičemž její cena byla stanovena na necelých 30 dolarů.

To se někomu možná bude zdát příliš drahé, jenže… Součástí kompilace budou ještě hry flOw a Flower a pokud by vám ani tohle nebylo dost, můžete se těšit taky na celou řadu bonusů.

Jako třeba třicetiminutový behind-the-scenes dokument, tvůrčí komentář ke všem třem gamesám, tři exkluzivní mini-hry, či galerie screenshotů a konceptů ke všem zmíněným titulům.

Pořád nemáte dost? Nevadí. Součástí edice totiž budou rovněž všechny tři soundtracky, dynamická témata a wallpapery pro PS3, PSN avataři včetně osmi unikátních, nikdy nezveřejněných Journey kousků, oficiální trailery a tvůrčí deníčky a v neposlední řadě oboustranný cover.

Jo, zmínili jsme, že Sony rovněž přihodí měsíční předplatné Playstation Plus? K tomuhle se prostě nelze s klidným svědomím otočit zády. Nebo snad ano? Upřímně doufáme, že se 31. srpna potkáme někde v obchodě.

Pro případ, že by vás zajímalo jaké mini-hry, že se to v balíčku objeví tak vězte, že jde o tituly Gravediggers, Duke War!! a Nostril Shot. Tedy kousky, jež byly součástí 24 Game Jam kompilace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama