JP žebříček: na vlně moderního válčení
Novinka JP žebříček: na vlně moderního válčení

JP žebříček: na vlně moderního válčení

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

15

Prodeje fyzických her v Japonsku za 42. týden.

Reklama

Dnes Famitsu uveřejnilo žebříček odhadovaných prodejů fyzických kopií her a herního hardwaru v Japonsku v týdnu od 21. do 27. října 2019. Tento týden s sebou ale přinesl větší množství nových titulů, které dost silně zamíchaly prvními deseti nejprodávanějšími tituly.

JP žebříček: na vlně moderního válčení

 

Ano, na prvním místě se v Japonsku stejně jako ve Velké Británii umístil Call of Duty: Modern Warfare ve verzi pro PlayStation 4, kterého se za první tři dny prodalo 117 670 kopií. Martin v souvislosti s UK žebříčkem poznamenal, že: "Call of Duty bude nejen nejprodávanější hrou jejího prvního týdne, ale také nejprodávanější hrou tohoto roku – jako se to už stalo mnohokrát v minulosti."

Japonsko ale této prognóze úplně nevyhovuje. Pro srovnání uveďme, že Call of Duty: Black Ops IIII pro PlayStation 4 se během prvních tří dnů od vydání prodalo v Japonsku 228 775 kopií, tedy 2x tolik. Na druhou stranu Call of Duty: WWII se za stejnou dobu prodalo 168 234 kopií a Call of Duty: Infinite Warfare "jen" 105 764 kopií, takže má nové CoD asi našlápnuto vcelku dobře.

Dále si velmi dobře vedla nejnovější expanze pro Dragon Quest X - Dragon Quest X: Ibara no Miko pro Horobiru no Kami Online. Verze pro Switch se stala druhou nejprodávanější novinkou (celkem 34 836 prodaných kopií) a hned za ní byla s 51 734 kopiemi verze pro PlayStation 4.

Tento týden vyšel také Bloodstained: Ritual of the Night (verze pro PlayStation 4 se prodalo 12 156 kopií, zatímco verze Switch se v Top 10 ani neobjevila) a The Outer Worlds (PlayStation 4 verzí se prodalo 10 659 kusů).

Když se podíváme na prodeje herního hardwaru, je na prvním místě opět a stále Switch se 69 438 prodanými kusy, za ním je PlayStation 4 se 7 422 kusy a následuje 3DS s 1 241 prodanou konzolí a opět si můžete srovnat množství prodaného herního hardwaru v Japonsku, který se prakticky nezměnil.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Ring Fit Adventure
  3. Dragon Quest X: Ibara no Miko to Horobiru no Kami Online (Switch verze)
  4. Dragon Quest X: Ibara no Miko to Horobiru no Kami Online (PS4 verze)
  5. Story of Seasons: Friends of Mineral Town
  6. Bloodstained: Ritual of the Night
  7. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition
  8. The Outer Worlds
  9. Minecraft: Nintendo Switch Edition
  10. Mario Kart 8 Deluxe

Prodeje hardware

  1. Switch
  2. Switch Lite
  3. PlayStation 4
  4. PlayStation 4 Pro
  5. New 2DS LL (včetně 2DS)
  6. New 3DS LL
  7. Xbox One X
  8. Xbox One S
  9. PS Vita

Zdroj: Famitsu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama