Killing Floor 2 se dočká PvP módu
Killing Floor 2 Novinka Killing Floor 2 se dočká PvP módu

Killing Floor 2 se dočká PvP módu

Jan Kalný

Jan Kalný

15

Bojovat mezi sebou budou lidé a Zedové. Kromě toho také byly odhaleny zbývající zbraně pro Sharpshootera a hra se dočká první mapy s úkoly.

Reklama

Killing Floor 2 už nějakou dobu straší v Early Accessu na Steamu. 21. dubna už to bude rok. Mezitím se do hry dostala řada věcí, ať už jde o nové zbraně, perky nebo mapy. Tentokrát jsme se ale díky akci PC Gamer Weekender dozvěděli o další věci, která ve hře jednou bude a která je tak trochu jiný kalibr. PvP mód.

V něm, jak už asi tušíte, budou bojovat lidé a Zedové. Samozřejmě že oba týmy budou ovládat hráči. Údajně budeme moci hrát za nejrůznější (takže asi všechny) typy Zedů, včetně zatím dvou přítomných bossů Hanse a Patriarcha.

Kdy se ale PvP multiplayeru dočkáme, to je zatím ve hvězdách. Vývojáři můžou mít mód už skoro hotový a dočkáme se ho v příštím updatu, nebo v tom přespříštím, nebo prostě někdy. S jistotou ale můžeme říct jedno - příští update určitě obsáhne nový perk, Sharpshootera, kterého mohou fanoušci znát z prvního dílu.

U něho jsme se nově dozvěděli to, jaké zbraně budou k dispozici. O jedné už víme, ale teď už také víme, že Zedy budeme moci zabíjet i pomocí kuše, M14 EBR a jakési kolejovky Horzinu. Snad bychom mohli brzy vidět, jak vypadají.

A pokud toho ještě nemáte dost, tak se do hry podívají dvě nové mapy, které vyhrály v komunitní soutěži Grindhouse. Konkrétně půjde o Hostile Grounds a Containment Station, přičemž druhá jmenovaná bude první mapou s úkoly ve druhém díle.

Mapy bychom snad mohli spolu s novým perkem čekat v příštím velkém updatu a snad se dočkáme i toho PvP módu. To by určitě nalákalo několik hráčů zpět do hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama